Äntligen onsdag!

Ja jag vet att jag inte skrivit på länge. Men hey, jag är väl bara människa och haft bättre saker för mig! I måndags var det dags för skola och nytt grupparbete vilket känns ganska jobbigt och roligt. Jobbigt för grupparbeten tar sån jäkla tid och är ganska påfrestande men kul för att jag har en kanon grupp. Vilket kompenserar upp det dåliga. Efter skolan stack jag hem för att sedan gå till friskis på lite Afrodans! Kan säga att det var sjutk jobbigt då jag fortfarand lite sjuk. Efter träningen drog jag till Jonnis som hade middagen uppdukad och färdig. I LOVE HER! Myskväll deluxe, as usual.

Igår spenderade jag ännu en dag på skolan där vår grupp skrev klart vårt PM så får vi se vad läraren tycker om det imorgon. Efter skolan var jag på stan med Elin och kollade på en ny dator till henne, får se när hon tar fingrarna ur *** och köper den ;) Kvällen spenderades sedan hos syrran! Kollade självklart på fotbollen och jag blev lättad när Sverige vann men de sög ganska rejält andra halvlek. Of course kollade vi även på Desperate! Jag älskar när våren kommer för då börjar alla bra serier. Emma = äkta serienörd.

Där hör ni allt jag gjort. Nu ska jag laga thaimat; kyckling röd curry med ris och vegetariska vårrullar. LÅTER DET GOTT ELLER?!?!

Detta program tittade jag och Jonna på i måndags. Och för er som missat det borde

definitivt titta på det. De är så SÖTA!




Vart fan gick det fel?!

Jag blir så jävla ledsen när jag ser detta. Fy fan för hur världen ser ut. Hur kan man låta sina barn bli så jävla elaka? Och hur man bara blunda? Jag förstår varför folk hyllar honom, även fast det är fel att slåss. Men ibland finns det ingen annan utväg. Jag hade gjort exakt samma sak, fast tidigare.


Love it!


Jobblördag.

Vårvädret verkar hålla i sig här i Sthlm vilket är underbart. Gårdagen spenderade en trött Emma i soffan och bara tog det lugnt. Jag ska nämligen iväg och jobba snart, eller jobba och jobba. Som kontaktperson får man ju välja vad man vill göra så idag ska jag ta med honom på sprallsång. Det kommer nog bli roligt tror jag! Conversen och solbrillorna på och jag är redo för även denna lördag. Ciao

11. En bild på en person du kan berätta allt för.

Jag har många kompisar som jag berättar mycket för. Jag brukar oftast berätta nästan allt men väljer ändå att spara vissa saker för mig själv. Det finns nog ingen person jag berättar allt för men den person jag berättar mest för är nog min syrra. Vilket kan vara förvånande för till exempel mina föräldrar då jag och syrran hatade typ varandra när vi var små. Men nu är vi både vuxna (i viss mån) och hon är den första jag ringer när det är något jag behöver prata om! Så puss på dig. Sen gillar hon inte att jag lägger upp bilder på henne här men jag väljer en på oss både där vi är i våra bästa dar!


Systrarna Gustavsson ;)

I need help.

Kan någon snälla ta min dator eller åtminstonde bankkort?! Jag klarar snart inge mer....... Jag måste shoppa!!!!!! Och ja jag är fullt medveteten om jag shoppade sist i lördags. Jag har ett shoppingberoende och är pank. Ingen bra kombo måste jag säga. Jag säger ofta till min mamma att jag sett en klänning som jag måste ha för jag är kär i den. Hon säger då alltid att man inte kan vara kär i kläder. MEN JAG ÄR DET! Jag vet att det låter sjukt. Det roligaste är ändå att jag äger mer kläder än jag använder! I-LANDS PROBLEM. Nej jag ska nu stänga ner H&Ms hemsida och försöka koncentrera mig på teven istället... Ha en bra kväll.


Emma på äventyr.

10. En bild på någon du tycker är snäll.


Min Jossis är en av de snällaste godhjärtade människa jag känner!
Jag älskar dig!

Good news!

Idag har jag varit ledig från skolan men har ändå haft saker att göra. Imorse var jag på arbetsintervju på ett ICA Maxi här i Stockholm. Intervjun gick jättebra och de verkade positiva men de hade tyvärr inget att erbjuda just nu men de skulle höra av sig så fort de kom upp något. Lite senare på eftermiddagen var jag på en andra intervju för hemtjänst på norrmalm vilket gick super. Det slutade med att hon erbjöd mig ett sommarjobb på plats för hon tyckte jag verkade perfekt för jobbet. SÅ KUL!! Jag är så jävla glad just nu. Jag skulle ha tackat ja till nästan vilket jobb som helst bara för att få vara kvar i Sthlm. Men jag ser faktiskt framemot detta, jag älskar ju gamla människor så tror det kommer bli super. Sen verkar deras jobbsätt och allt jättebra och området jag ska jobba i är just där jag bor. YEY! Skulle inte kunna bli bättre. Nu har jag bara ett orosmoment kvar, nämligen att hitta en lägenhet. Men det tar jag imorgon.

Fick ett sms av min sötnos förut som berättade att allt gått bra också. Så nu kan jag pusta ut och längta till måndag! Imorgon är det skola som gäller och efter? Ja det vet jag inte än.

Äntligen över.

Nu är äntligen den ena delen av kursen avslutad. Hade tenta idag som jag tror kommer gå vägen, dock var den svårare än vad jag trodde att den skulle vara. Men men, huvudsaken man klarar den. Efter skolan åkte jag direkt hem och bara chillade och efter någon timme kom syrran. Ikväll har vi lagat fajitas och haft myskväll med halv åtta hos mig och mästerkocken och massa surr. Ni skulle bara veta hur mycket jag tycker om min syster, var sjukt längesen vi umgicks nu. Jag hann också bjuda in mig själv på middag nästa vecka, man får ju inte vara dum!

Jag är lite nervös inför imorgon på grund av två saker. Ena är att jag ska på två arbetsintervjuer inför sommarjobb som jag hoppas ska gå vägen. Det ultimata är att jag får ett heltidsjobb som varar hela sommaren och att jag kan få möjlighet med en veckas ledighet så jag hinner hälsa på i Sundsvall. Andra är att Jonna ska på sjukhuset och fixa med det sista inför magen och jag hoppas att allt går bra. Tänker på dig gumman, love you!

HJÄLP MIG!

HJÄLP! Min lägenhet har blivit stormad av hemlösa!!! Nej just fan, det var bara Elin i mjukiskläder. Mohaha. Funderar om jag ska sätta henne utanför min dörr och se hur mycket pengar vi kan få. Vad tror ni? Ja tror på mångmiljonbelopp.

Idag ska vi nämligen plugga det sista hemma hos mig och sen bara mysa. Kommer väl sitta någon timme till sen blir det nog sushimiddag och Desperate ikväll. Idag är det strålande väder ute och allt jag egentligen vill göra är att sitta på balkongen och sola. Det kanske får bli det lite senare. Imorgon vankas det tenta sen en hel helg att slappna av innan allt sätter igång igen! Hörs sen, puss.


Vi just nu.

Filmtips!

I lördags hann jag och Jonna kolla på tre filmer som alla var sjukt bra, tror ni känner igen alla:


Hur söt film som helst! En av de bästa nya disneyfilmerna som gjorts de sista åren.


Eftersom jag är lite efter så såg jag denna film för första gången i lördags.
Jag blev hyfsat förvånad att den visade så mycket grymhet för att vara en svensk
film. Men sjukt spännande och skitbra skådisar!


Minns ni denna? Måste ha varit 10år sedan jag såg den sist..
Vi skrattade så vi grät!

Ny vecka, nya tag!

Idag har jag varit på skolan och haft opponering. Fick bra feedback från läraren som tyckte vår rapport var kanon vilket var otroligt skönt. Nu är de bara tentan på onsdag som jag har hängande över axlarna. Men det ska nog gå bra! Har precis ätit en supergod kycklingsallad tillagad av moi och har planerat att spendera resten av kvällen i soffan. Oh vad det låter bra i mina öron.

Här får ni så bilder på alla läckra saker jag shoppade i lördags:


Galet snygg blå transparant skjorta!


Tunn skön blommig söt skjorta till vår/sommar.


Uppdatering av basplagg!


Ännu en galet snygg transparant skjorta i vitt!


Coolaste hatten i stan.

My new crush.

Det borde vara olagligt att vara såhär snygg! Sen att han är britt gör ju att mina knän blir ännu svagare. Titta och njut damer, och sov sedan gott. I know I will.

Alex Pettyfer







Emma och Jonnas day of fun!

Här kommer bilder från våran dag igår. Av någon konstig anledning är det flesta på mat?! Undra varför. Haha. Hade en supermysig lördag som vi definitivt måste göra om. Vi pratade massor igår om allt roligt vi ska göra i sommar och jag längtar så jävla mycket! Så nu får den fan komma snart. Sådetså.


Jonnas lunch.


Min lunch, världens godaste macka. Kyckling med casewnötröra. MM!


Min shopping....


Jonnas. Haha.


Blev favoritmiddagen sushi! Så gott, min favorit är laxbitarna.


Kan ni gissa vilka som är Jonnas favorit?


Och självklart blev vi tvungen att ha lite lördagssnack. Honungsmelon, vindruvor och daimglass!

9. En bild på någon i din släkt.


Världens bästa syster!

Söndag = fix

Hade en alldeles underbart perfekt lördag igår med Jonna! Berättar mer om det sen.

Idag är dock inte en lika roliga dag för idag har jag massa saker jag måste göra.
1. Tvätta
2. Städa, dammsuga osv
3. Plugga
4. Ta reda på all tvätt
5. Laga mat

Och eftersom jag inte börjat än och klockan är snart två så är det nog dags. Hörs senare!

Inga kommentarer.

Nä nu börjar det spåra ur, jag sitter och gråter till Oprah........ JONNA SKYNDA DIG!

8. En bild på en person du saknar.


Min söta vän Carro!! Hon måste vara en av de härligaste, roligaste och skönaste person jag känner.
När vi umgås har vi alltid så jävla roligt tillsammans. Synd att hon bor kvar i Sundsvall för då blir det tyvärr
att vi inte kan ses så ofta som jag skulle vilja!

Emma och Jonnas day of fun!

Jag säger godmorgon och välkommen tillbaka solen och plusgrader! Här i Sthlm är himlen alldeles blå och solen skiner vilket gör iallafall mig på bättre humör. Just nu sitter jag och väntar på att Jonna ska vakna och svara i sin telefon någon gång. Tröttis ;) Idag ska vi nämligen ha en heldag full med mys, lyx och slapp! Vi ska börja dagen med en långlunch på något mysigt fik inne i stan sen ska vi shoppa upp pengar som vi inte har. Jag har nämligen hittat massa fina saker på nätet som jag måste kolla om de kommit i butik.... Men man får faktiskt skämma bort sig själv ibland! Efter det blir det antagligen en sushimiddag om jag känner oss rätt och mys framför tv hela kvällen. Vi har till och med bestämt att vi ska ha en sleepover så vi kan ligga och prata skit hela natten, yey! Så.... JONNA DET ÄR DAGS ATT VAKNA!


Vilken sopa!

Hejsansvejsan! Upptagentjej_89 här. Min frånvaro den senaste tiden beror på som ni säkert redan listat ut sjukdom och plugg. Min kropp verkar aldrig riktigt vilja återställa sig vilket är extremt irriterande. BLÄÄ! Jag tror också att jag berättade att min grupp har skrivit klart vår rapport men kursen är inte slut än. På måndag ska vi opponera på en annan grupps rapport och på onsdag nästa vecka har vi salstenta. HJÄLP?! (på norrländska)

Idag har jag varit hos Jane som går i min klass och pluggat inför tentan. Trots plugget var det faktiskt en bra och rolig dag, mest för att mina klasskamrater är guld! Sen att Jane bjöd på lunch gjorde ju inte saken värre ;) Illgött! (på småländska) Jag är dock lite kluven inför denna tenta. På ett sätt känns det som jag kan detta (mycket matte), eller jag vet att jag kan det mesta. Men jag får dåligt samvete om jag inte pluggar för tänk om jag skulle faila?! Det känns lite som alla förväntar sig att jag kommer klara det, vilket jag i och för sig också förväntar mig av mig själv. Det sätter lite extra press vilket gör det hela ganska så jobbigt. Hajar ni?

Och på tal om hajar så duschade jag förut. Och jag måste vara världens sämsta person. Där står jag i duschen under vattenstrålen och av någon anledning för jag för mig att dra in med näsan?!?!? Vilket resulterade i en fet jävla kallsup. Hur fan kan man vara så dum? Just nu skyller jag på att stressen och febern gör mig vimsig i bollen. Så det är dags för mig att säga godnatt. GODNATT!

7. En bild som du aldrig lagt upp.


Jag och min BFF Jim Carrey. Visst är vi lika?

Äntligen dags för Grey's!

JAG MÅR SKIT. Men ska spendera kvällen med massa bra serier, Jonna och en bit choklad. Japp det får man när man är sjuk, sådetså. Imorgon vankas det plugg hos Jane, hoppas på en piggare tjej då.

Snälla.

Jag.mår.inge.bra.feber.förkylning.magont.spola.fram.mitt.liv.två.veckor.tack.

6. En bild som du alltid skrattar åt.

Det är bara jag och en till person som vet vad denna bild betyder och det får nog förbli så ;)

Just another monday.

Ny vecka, nya tag! Måste erkänna att jag fortfarande är lite i en svacka och är inte på sådär jättebra humör. Stressen tar överhand och jag vill bara sooooooooova. Men det kan jag inte heller för då ligger jag och tänker på allt jag borde göra. Ond cirkel? I know. Fick iallafall en positiv nyhet imorse vilket gjorde mig lite gladare. GO EMMA! Idag har jag suttit på skolan med min fantastiska grupp och skrivit klart rapporten. Tror den slutade på sisådär 22sidor? Herregud. Imorgon är det därför dags att börja plugga inför tentan som jag har nästa veckan. Ingen rast ingen ro. Just nu längtar jag tills på onsdag då jag ska vara med Jonna. Det gör mig alltid glad!

Har glömt visa två saker jag fick när jag var hemma i Sundsvall så det får ni se nu:


Världens underbaraste, mjukaste, varmaste filt. Min nya bästa vän!


Jag hatar att ha mycket produkter i håret, det blir fult och fett och äckligt.
Den här funkar skitbra, volymen i håret blir kanon och håller länge.
Bara avsluta med hårspray! Love it.

I'm just gonna dance all night

Shit vilken kväll jag hade igår! Måste vara en av de roligaste på länge. Magnus hade som sagt inflyttningsfest med tema slips, så både killar och tjejer var enormt stilliga. Efter Magnus drog vi alla till Patricia och dansade häcken av oss hela kvällen. Hur kul som helst! För er som inte vet är Patricia en gayklubb i grunden så det var en härlig blandning av folk och bra musik! Det bästa på hela kvällen var när en kille (som ganska tydligt var gay) kom fram till mig och sa att jag var vacker och började fnittra som en 12-årig tjej och viftade med händerna. SÅ SÖT! Behövs inte så mycket för att göra mig glad.

Måste också säga att anledningen till att kvällen igår var så sjukt roligt är för jag hade grymt sällskap!


Jag och finaste, bästa, underbaraste Jonna!


Rubin och Magnus.


Hetaste bruden på stället.


Simon och Sofie.


Jonna och Emma leker cool...


Nicklas och Jonathan!

Nu kör vi!


VÅRVÄDER!!!

Vårväder i Stockholm! Skynda er hit innan den försvinner!!! Idag började jag dagen med en powerwalk i solen men bästa Jonna. Cirka en timmes promenad, med skratt, skitsnack och övning på gångstilar? ja jag kan väl säga att det var en av de bästa promenaderna på länge. Efter det for jag iväg till söder för ett hemligt ärende inför kvällens kommande inflyttningsfest hos Magnus, hehe. Sen den senaste timmen har jag spenderat på make up store men att bli sminkad. Fick presentkort av pappsen där så jag passade på att använda det idag. Det blev en snygg svart sotsminkning med lösögonfransar och neutrala läppar. Sen så slank det ner lite mer smink i påsen en vad jag hade råd med... Sånt som händer! Kanske lägger upp en bild sen när håret också är fixat. Nu PEPPA!


Äntligen vila?

Det har varit dålig bloggning i veckan men jag har haft en riktig skitvecka! Så kan det vara ibland. Idag är det iallafall äntligen fredag vilket är väldigt skönt. Satt och fikade med Elin och Jossan förut vilket var najs att få ta det lite lugnt och tänka på annat. Just nu ligger jag hemma under min underbara film och ska ha lite solsidan maraton. Jag ligger ju lite efter i avsnitten man har alla inspelade, så ikväll blir en kungkväll! Har precis ätit en supergodmiddag också. Första dagen på hela veckan jag ens orkat laga mat. JAG ÄR SÅ STRESSAD OCH TRÖTT! Därför kände jag att en kväll ensam är precis vad jag behöver. Dock längtar jag tills imorgon när jag ska få vara med Jonna och festa lite. Då kanske man äntligen kan lämna all stress bakom sig. Puss


......!

Har haft en riktigt jävla skitdag. Så jag säger hej och godnatt och vi hörs imorgon istället.

Pixs!

Här kommer lite bilder från drinkkvällen jag hade med några klassisar! Enjoy :)


Kanske världens godaste drink!! Strawberry daiquari.


Söta Carolina och Jane!


Elin och Karin var taggad!


Glada Ita och Jossan!


Underbaraste Lena som fixade ihop allt. Du är guld!




Another drink, minns ej vad den heter.










Stressad......

Kom precis hem från skolan och är helt slut. Jag tror alla mina klasskamrater kan skriva på att det här med statistikräkning och stansning är jobbigt! Bläääää. ska hoppa ur mina kläder och ta på mig träningskläder istället, idag är det spinning som gäller. PEPPA!!!! (försöker inbilla mig att jag vill träna fast jag egentligen vill lägga mig på soffan och dö). Sen ska jag lägga upp bilderna från drinkkvällen jag hade med mina klassisar förra helgen. SÅ KOLLA IN DÅ! Puss

5. En bild på dig och en vän som du inte varit med på länge.


Danny träffade jag i Thailand när jag var och backpackade, hur mysig och skön kille som helst! Var tyvärr längesen jag träffade honom nu. Kanske får ringa honom när skolan lugnat ner sig och ta en fika. Bilden är från Phiphi där vi testar fotskrubb? på lite annorlunda vis; nämligen att stoppa ner fötterna i en tank med fiskar som äter upp din döda hud du har på fötterna. Tror ni att det kittlades eller? Vi satt och asgarvade i 30min. En upplevelse!

Jobbigt läge...

Ni vet när man sätter sig på tåget och vill bara lyssna på musik och sova för att tiden ska gå så fort som möjligt? Ja så gör nog de flesta. Men då vet ni också när någon sätter sig bredvid en och börjar prata massa strunt som man egentligen inte vill höra? Självklart hände det mig idag. Jag satt och lyssnade på min ipod och det var som han satt och väntade på att han skulle få en öppnng för så fort jag skulle byta låt och öppnade ögonen tog han chansen! Åh nej tänkte jag. Visst kan det vara kul att surra men jag mår så dåligt när jag åker tåg så vill bara sova. Men som den fina människa jag är satt jag snällt och log när han på en blandning av svenska/engelska/albaniska pratade om hans asylsökande, vädret och ja massa annat som jag inte förstod men jag nickade och log ändå ;) Någon som känner igen sig?

On the road

Sitter på tåget tillbaka till mitt kära Sthlm just nu, är nog framme om cirka 20min. YEY! Jag har haft en supermysig och bra helg hemma i Sundsvall med familj och vänner. Inte helt fel att åka hem och ta det lugnt en helg. Ja la nämligen plugget åt sidan i helgen så jag måste nog plugga så fort jag är framme. Statistik, statistik, statistik...... I mina hörlurar just nu spelas:


LOVE HER!

The last night.

Varför går alltid en helg så himla fort? Jag hinner aldrig göra allt jag vill göra på en helg. Man borde ha helg 5ggr i veckan och skola 2ggr. Det vore väl nått? Idag har jag iallafall varit och hälsat på mina söta kusiner Agnes och Alice. Alltid lika kul att träffa dom och mysa lite. Fick även en födelsedagspresent vilket var kanon! Jag var även en sväng på stan med pappsen förut och fick presenter av honom också, kan visa bilder sen. Vi svängde också förbi elgiganten för pappa var i stort behov av en ny telefon och inte på grund av tekniken utan för hans var full i damm och målarfärg (han är målare). Jag måste säga att jag har nog världens sötaste pappa, han är som ett litet barn. Hela kvällen har han suttit och lekt med telefonen och han har till och med ringt från hemtelefonen bara för han ville höra hur det lät. CUTE! Men kommer bli en lång kväll ;) Imorgonbitti far jag min kos tillbaka till Stockholm och det ska faktiskt bli skönt. Puss

Man lever gott i Norrland.

Nu har alla åkt hem och gud vad trött jag är. När man inte är van att vara runt ungar hela dagen blir man så uttmattad. Har precis ätit en supergod middag tillagad av mami och mig. Resten av kvällen blir det slapp i soffan med film, vindruvor och mörk choklad. Puss!


Dagens middag: Rotfruktsgratäng med oxfile, sallad med crema di balsamico och lite barbuequesås,
till det ett glas rött. MUMMA!

Soliga norrland.

Kom "hem" till Sundsvall igår och måste säga att vädret här är lika fint som hemma i Stockholm! Eftersom jag är en fattig student hade jag bokat den billigaste biljetten så därför var det avgång redan 06.30 igår morse. Jippi. Jag som är världens tröttaste människa. Pappa ringde och dubbelkollade att jag var vaken och tågresan gick fint. Väl framme i Sundsvall 09.50 gick jag ner mot stan för en klipptid. Jag blev supernöjd med fräscht och fint med en snygg snelugg. (Ska försöka knäppa en bild när jag inte ser mongo ut så ni kan få se).Efter klippningen mötte jag upp världens bästa Anna för en lunch och massa surr. Det är så trist att vi inte kan ses oftare!

Igårkväll följde jag även med mami på genrepet av Melodifestivalen. Jag är ju inte direkt något stort fan men jag gillar musik. Enligt min åsikt ägde Linda Pritchard sönder alla andra. INGEN kommer ens i närheten av hennes röst. Men gillade Loreen också, cool röst på en cool brud.

Som ni hör har jag ett fullspäckat schema nu när jag är hemma vilket både är roligt och jobbigt. Man ska försöka hinna träffa alla men jag hinner inte ens hälften. Imorse blev det tidigt och snabbt iväg till Njurunda för att träffa den sötaste tjejen jag sett på länge, Hilma. Har nog aldrig träffat en sådan söt och charmig unge. Nu är jag hemma och inväntar att Malin och Jenny ska komma med respektiva familj. Fullt hus, men jag gillar det!

4e En bild från en konstig tid i ditt liv.

Var något år sen nu.. Måste ha kollat på alldeles för mycket Monsters inc. Jag ser galen ut!
Just an ordinary saturday night ;)



Missa inte Stigge!!

Alltså jag har hittat världens skönaste gubbe!! Jag dog nästan när jag kom in på hans blogg. Ja han är en bloggare. Han beskriver sig själv som en spänstig 79-åring som börjar dagen med en schlager och då och då lägger upp en dagens outfit. FATTA VAD SÖT HAN ÄR! För er som inte sett denna underbara man kan gå in på hans blogg: magnatens.blogspot.com!

Här är Stigge med en dagens outfit. Snodde bilden från hans blogg ;)

Att göra idag!

Även fast jag inte har någon lektion idag så har jag massvis jag måste göra. Och ja måste verkligen få allting gjort idag eftersom jag sen inte kommer ha tid. Såhär ser min to do lista ut:

TRÄNA - CHECK

GÖRA EN EXTRAUPPGIFT FÖR SKOLAN

RINGA ETT VIKTIGT SAMTAL

DISKA MITT BERG I KÖKET

DAMMSUGA

LAGA MIDDAG

TA REDA PÅ TVÄTT

Klockan är två och jag har bara checkat av en av sju. Bäst man sätter igång!

Porrfilm mån tro?

Idag har jag varit på skolan och räknat massa statistik. Ja ni kommer få höra mycket sånt nu. Statistik, statistik, statistik. Lärde mig också ett nytt ord idag; produktmomentkorreleationskoefficienten. Nej jag skojar inte. Bara att försöka uttala ordet är en kamp i sig. Sen försöka förstå vad det betyder och kunna räkna den formeln ja det får vi se hur det går. Antagligen inte alls.
Efter skolan mötte jag upp syrran på stan för att handla och sedan gå hem till henne. Har precis ätit en supergod middag bestående av biffar och sallad gjord på; olika tomater, machesallad, rödlök, mozzarella och grön pesto. Tror ni det var gott eller? Det kan ni ge er fan på. Syrran är duktig på att laga mat, har aldrig förstått varför hon inte utbildade sig till det.
Jag satt i hennes sovrum och pratade i telefonen förut. Då händer det man absolut inte förväntar sig en tisdag eftermiddag. Grannen mitt emot har sex! Man ser en naken manne som gör sex-juckande rörelse, och fort gick det! Haha. Helt sjukt. Fel att dra för gardinerna? Njaaaaa.

RSS 2.0