Prommis i solskenet!

Efter att ha legat sjuk hela veckan så vägrade jag sitta hemma en heldag till och inte göra någonting. Därför tog jag upp telefonen och slog en pling till Mikaela och frågade om hon ville ta en promenad. And she did. Tog en långprommis i solen och gud vad skönt det var ute! Dock fick jag världens största skavsår på vänsterfoten som jag alltid får. DAMIT. Måste inhandla nya skor tror jag. Födelsedagstips mamma?! ;)

Resten av kvällen ska jag se en film och bara slappa. Det är jag värd! Imorgon väntas skola. Puss

Min lördag!

Okej, jag måste erkänna att Magnus gjorde väldigt bra ifrån sig igår. Han bjöd på flygande Jakob som var supergod och som jag aldrig har ätit någongång, inte vad jag minns iallafall. Fyra av fem toast får han av mig! Bra jobbat. Efteråt fick jag se lite av hans USA bilder och gud vad ressugen man blir när man ser alla fina kort. Jag måste bara åka till USA någon gång i livet. Vi såg även en skitdålig film igår, The American med George Clooney. Jag ska berätta hur den var:

Det började med att Clooney blev jagad och beskjuten av några svenskar i dalarna. Men han lyckades döda dom före han blev dödad. Varför han blev beskjuten? Ja det fick vi inte veta. Han rymde sedan till Italien och fick hjälp att gömma sig av sin chef. Vad han jobbade med? Jo vi tror någon sorts agent men det framgick inte helt. Sen gick han på bordell och blev kär i en hora. Han träffade också en annan tjej som han skulle göra ett vapen till. Varför? Det sa de inte. Det slutade med att Clooney ville dra sig ur och leva lyckliga i alla sina dar med sin hora. MEN! Hans chef beordrade tjejen med vapnet att skjuta honom. Men när hon sköt så hade han gjort vapnet så det blev tvärtom; alltså hon sköt sig själv. Sen dödade han chefen också, men blev skjuten själv och dog, tror vi. Filmen slutade. Frågan är; Vad handlade filmen om? SE DEN INTE! Jävla skit.

Lyxlördag.

Nu ska jag dra till Magnus! Det blir en lung lördag med middag och film. Han ska t.o.m laga den! Lyxigt. Tror det mest är för att han vill bevisa att han är en bättre kock än mig, men det är tveksamt. Men tur har jag iallafall. Ska också få se hans nya lägenhet för första gången också, ska bli spännande. Later!

Soliga lördag!

Åh vilket härligt väder vi har idag! Jag hoppas det håller i sig så vi kan välkomna våren, gå i tunnare jackor, converse och solbrillor. Gud vad jag längtar! Därför gick jag en liten promenad förut efter jag hade vaknat, dock ingen lång för jag blir så lätt uttråkad när jag går ensam. Hade en sjukt skön fredagkväll igår. Låg och kollade på tv i soffan tills jag somnade så jag vaknade ganska pigg imorse. Yey! Välkommen solen!!!






En fullproppad dag!

Hello everyhopa. Idag har varit en lång dag och jag är så sjukt trött. Var faktiskt duktig och pallrade mig till skolan imorse där jag var på ett ganska ointressant och tråkigt seminarium. Värt? Nej. Sen tvingade Elin mig och stanna kvar efter skolan för att läsa. Kan säga att det blev mer prat än läsning men vi hade inte setts på en hel vecka så då har man massor att prata om! Saknat den lilla tösen. Fick även en dugga som vi planerade in att göra till veckan tillsammans. Plugg är alltid roligare om man är två eller flera :)

Efter skolan mötte jag upp Jonna och Caroline på en fika på waynes. Mysig, surrigt och massa skvaller. En fika i min anda! Love it. På hemvägen köpte jag med mig sushi för jag har varit sjuk hela veckan och förtjänar faktiskt det. Iallafall vad jag intalat mig själv. Ikväll? Jag slocknar nog på soffan om 3..2..1.....

Smyckesbeställning!

Har upptäckt en tjej som gör skitsnygga smycken. Här är två stycken jag har beställt:





Hör och häpna

Vaknade imorse och kände mig lite piggare faktiskt. Nästan all halsont är borta så nu är det bara förkylningen och hostan kvar. Man måste väl vara lite positiv? Jippi! Halsonten är ju faktiskt det värsta enligt mig, så glad är jag. Förhoppningsvis mår jag inte sämre imorgon för då är det skoldag som jag har bestämt mig för att gå på. Därför ska jag nu sätta mig och läsa och förbereda mig inför morgondagens seminarium. På dagens planering står även att skriva ett personlig brev. Jag har nämligen hittat en sommarjobb som jag ska söka så jag behöver ett starkt personligt brev så de väljer mig. Wish me good luck!

Sveriges mästerkock!

Ligger just nu och kollar på Sverigs mästerkock på 4an. De hade precis en utmaning som bestod av att filéa lax i 160grams bitar. Då säger en tjej: "Jag jämför bara med två stora marabou chokladkakor för de vet man ju hur de väger". Alltså va?! Hahaha jag dog lite där. Jag känner igen en fettogris när jag ser en. HERREGUD. Min favorit är en rund go man som jobbat som snickare hela livet. Jag blev lite tårögd när han gick vidare. Heja heja!

När man minst anar det.

Fortfarande ingen förbättring här. Har nu legat sjuk i fem dagar och jag håller på att dö. Jag är så rastlös att jag snart går i taket! Tack och lov att jag har lånat Jossans Greys Anatomy säsonger. Vad skulle jag annars göra? I'm stuck.  Däremot fick jag ett väldigt roligt samtal idag, dock tänker jag inte säga för mycket. Jag kan berätta mer nästa vecka när jag vet mer. Tills dess får ni vara nyfikna. Hehe.


Lite försenat..

Mitt i allt det tråkiga kom jag på att jag inte har delat med mig av bilder sen nyår. Så i brist på annat så kan ni få se dom nu :)


Fina tjejer, Freja, Emelie och Kicki.


Supergott mousserat jordgubbsvin som fördrink.


Vårt findukade nyårsbord.


Supergod förrätt som jag gjorde. Egengjorda tunnbrödskorgar fylld med en egengjord kräftstjärtsröra. Mm!


Efterrätt; halloncheescake, med choklad.


Skålade i en supergod champagne!


Sötaste paret Adrian och Emelie.

Ingen förbättring

När man är sjuk så är det vanligast att man brukar bli piggare och bättre. Men i mitt fall så blir jag bara värre och värre. Vad som började med bara halsont har nu övergått till halsont, förkylning, hosta, feber, ont i öronen och ja ont i hela kroppen. Visst låter det kul? Har nu legat i soffan sen i lördags och börjar bli riktigt trött på att inte göra något. Så om någon har något bra förslag på vad jag kan göra så fell free med att komma med förslag! Later.

Helvete

Jag mår piss. Halsen är tjock som fan, kan inte svälja och har ont i hela kroppen. Ska dra filten över mig och ligga och tycka synd om mig själv hela jävla dagen. Fan, fan, fan.

Shopoholic? I think so.

Här får ni bilderna på det jag shoppade i torsdags. Av alla miljoner saker jag ville köpa så slutade det med fyra saker. Duktigt Emma.


Slapp mysig tröja från Gina Tricot, rea 49:-


Svart oversize, lite transparant tröja från Gina Tricot, rea 49:-


Tunn kavaj från H&M Divided, 199:-


Ljuskoppar från Village, 59:-/st. Fyllt de med cerisa stenar som jag köpt på Ikea.

Det var allt för idag! Nu; middag.


Rastlös själ.

Solen skiner och det är 5 plusgrader ute. Vad gör jag? Jo sitter inne och har en tjock hals. Bläääääää vad less jag är. Skulle vilja gå ut och ta en långpromenad, sätta mig ute på ett fik och dricka en te och bara njuta av solen. Men nej nej. Emma är sjuk så jag får sitta inne. Igår gjorde jag absolut ingenting och kommer väl bli ungefär samma sak idag. Ska försöka ta reda på all min tvätt om jag orkar. Intressant va? Titta in lite senare så har jag nog lagt upp bilder på allt det fina jag shoppade i torsdags. Later.

I don't have time for this

Vaknade upp med halsont och kände mig allmänt hängig. Kul? Nej inte direkt. Det var meningen att jag och Jonna skulle ut ikväll men tyvärr så får jag skippa det. Har inte tid eller lust att vara sjuk nu, speciellt när jag kommit igång med träningen. Just nu ligger jag i soffan och glor på En riddares historia. Jag gissar på att jag inte kommer flytta mig på hela dagen.

Hade en supertrevlig kväll igår. Träffade Linda på Vapiano och gud vad mycket folk det var där! Fick vänta lite på ett bord så vi började kvällen med ett glas bubbel, lyx. Sen blev det god middag och lite vin. Blev en ganska tidig kväll då Linda blev tvungen att dra så jag gick hem till syrran och hängde med henne resten av kvällen. För er som inte varit på Vapiano så är det tips från mig. Det är en blandning av en resturang/bar som har underbar stämning, speciellt som i fredags när det var mycket folk. Man kan sitta där hela kvällen och bara umgås och njuta av den goda maten och vinet. Priserna är inte heller tokiga! Nu, mera slapp. See you!

I love fridays

Nu är jag nästintill klar och ska snart bege mig in mot stan. Där väntas middag och vin på Vapiano med Linda. Hur kul som helst! Hoppas ni också har en bra fredag :) Puss

Så ser min fredag ut..

Idag har jag varit ledig från skolan och inte skänkt den en enda tanke. Skönt! Känner mig inte så motiverad inför skolan just nu. Konstigt eftersom jag tycker att kursen verkar rolig och roliga uppgifter men någonstans så tappar jag ändå intresset. Hoppas jag hittar det snart! Tog lite sovmorgon idag och klev upp lagom till spinningen. Var ett hyfsat jobbigt pass måste jag säga men jag saknade lite saker. Efter spinningen var jag på systemet och köpte hem lite vin och handlade lite välbehövda saker på prisextra. Just nu sitter jag i soffan och latar mig, ska vänta ett tag innan jag ska börja göra mig klar för middagen ikväll med Linda. So long.

Godnatt.

Nu har Max precis travat sig hemåt. Har varit så roligt att få umgås och prata ur sig lite, har saknat honom en massa! Det är nog dags att jag hoppar i sängen för imorgon så väntas spinning 11.45 och då måste jag vara utvilad till fullo. Sen längtar jag så sjukt mycket till imorgon då jag och Linda bestämde oss för att gå ut och äta middag på Vapiano och ta ett glas vin. Hur bra fredag låter inte det? Godnatt!

Full rulle hela dagen

Vilken dag! Började med att försova mig vilket inte är den roligaste starten man kan ha på en dag. Men jag pallrade iväg till skolan och hade en ganska intressant föreläsning. Efter skolan mötte jag syrran på stan för lite lunch och shopping. Hittade massa fint som två tröjor på rean, en ny almanacka, världens snyggaste kavaj och nya ljuskoppar. Bilder kommer senare! Jag träffade även en kille som jag köpte två skolböcker av, kanonpris.

Just nu sitter jag hemma och väntar på min lilla vän Max. Jag har inte träffat honom på evigheter så det ska bli kul att få surra lite, bara han slutar träna någongång! Han ringde mig förut och frågade om han fick duscha här så han slapp åka hem emellan. Självklart svarade jag, bara du har en liten handduk. Hm. Fel av mig? ;)

Nöjd tjej

Måste säga att jag ändå är ganska nöjd med mig själv för dagen. Efter att jag hade vilat klart och slappat så var det dags att laga lite middag innan träningen. Idag blev det ett lite hopplock av det jag hade; qourn, paprika, turkisk yoghurt, chilisås och sweet chilisås. Samt kryddor som salt, peppar, paprikakrydda och självklart curry. Till det åt jag ris och gurka och tomat. Blev bättre än jag hade förväntat mig! Kom hem från friskis för ett tag sen efter ett svettigt step pass. Ibland måste man få klappa sig själv på axeln och berömma sig själv, och det gör jag idag. För er som inte känner mig väl så är jag en person med noll motivation. Men jag tror jag har hittat den lite och det går framåt!

Nu ska jag mysa ner i soffan och kolla på mästerkocken. Jag älskar matprogram! Till det blir det lite kvällsfika bestående av en kopp te, en kiwi och en riskaka. Puss

Vad gick fel?!

Ibland kan jag tro att jag är en gammal tant fast i en 22årings kropp. För hur är det möjligt att vara så trött och slut hela tiden? När man är 22 ska man väl fortfarande ha spring i benen och hoppa av glädje och inte kunna sluta springa fram och tillbaka. Vaknade imorse och var som en vandrande zombie. Kom till skolan och var fortfarande en zombie. Fick sluta tidigare och kom precis hem. Vad är jag? En zombie. Har nu tagit beslutet att ta en powernap så jag orkar med mitt step pass på friskis senare idag. Ja så får det bli. /Tant Emma

Ljuvligt!

För er som inte är ett dugg intresserad av att läsa om hår, sluta läs NU. Annars enjoy!

Mitt hår luktar som en äng full av rosor. Åh vad jag älskar produkterna de använder på frisörsalonger. De får håret att dofta ljuvligt och det håller sig i flera dagar. LOVE IT. Carine var superduktig, speciellt eftersom det var första gången hon gjorde detta. När man sitter hos en frisör så ser allt så himla enkelt ut. MEN. Det kan jag lova er att det inte är. Nu fick jag sitta och lyssna på hur hon skulle göra, vart hon skulle dela in, hur hon skulle använda borsten osv. Det finns miljoner saker som man måste följa tydligen. Först tvättade hon mitt hår med schampo, balsam och inpackning och självklart ingår det lite huvudmassage. Sen hade hon i massa produkter som bland annat skulle skapa volym bland. Sen rakfönade hon hela mitt hår (vilket är en del). Slutresultatet blev ett rakt hår med glans och som luktar underbart. Håret känns så fräscht och lätt.

Nu ska jag koka en kopp te och mysa ner mig i soffan. Sen blir det läggdags i nytvättade lakan. How lovely.

Klart man ställer upp!

Nu ska jag åka till Tony&Guy. Elins tjej Karine jobbar där och håller på att träna upp sig till att bli frisör, dock en bit kvar. Just nu håller hon på med schamponering och föning så jag ska dit så hon kan få öva lite. Fun fun :) Hon kommer få rolig när hon ska föna mitt långa tjocka hår, kommer ta minst en timme. Hihi. Puss

För jag har bara regn hos mig.

Finns det någon som inte blir deprimerad av vårt jävla skit väder? Regn, regn och regn. Jag är less! Iallafall så är jag ledig från skolan idag vilket betyder en dag man gör allt annat man annars inte orkar göra, t.ex. att tvätta. Av allt hushållsarbete som städa, laga mat, diska och tvätta så hatar jag nog tvätta mest. DET TAR SÅN TID! Sen att jag väntar så länge emellan gångerna gör inte tvätthögen mindre. Tyvärr har vi bara tre tvättmaskiner i huset så jag kommer måsta tvätta i två omgångar. 6 maskiner. Intressant va? Men seriöst, jag kommer hålla på i över tre timmar. BLÄ. Kanske ska klämma in lite läsning av skollitteraturen mellan tvättomgångarna? Allt för att göra dagen så effektiv som möjligt. Låter det som mig? Nej inte direkt. Vet inte vad som hänt med mig. Later!

En fullproppad med rolig dag

Gud vad seeeeeeg jag är! Sov ingenting inatt då någon bestämde att ja men klockan 4 inatt så tar vi bort all is på trottoaren. Vaknade med ett ryck och trodde att det var krig ute, så mycket fick jag sova inatt. Iallafall så började ny termin och ny kurs idag. Kursen verkar superkul med bra upplägg och roliga uppgifter, längtar faktiskt till att komma igång. Och ja, jag skojjar inte. Det är väl bra att man gillar skolan? I think so. Stannade kvar och käkade lunch med Jossan och surrade lite med henne. Lånade hennes Greys Anatomy säsonger så jag har något att titta på när jag har tråkigt. NördEmma.se.

Idag körde jag även mitt första spinningpass för iår. Måste säga att det gick över förväntan. Visst jag höll på att dö och visst jag svettades som en gris. MEN. Samtidigt var det roligt och pushande, bra instruktör! Kom hem och duschade och lagade middag innan Mikaela tittade förbi. Var på tiden att jag fick träffa den tjejen! Surrade hela kvällen och uppdaterade varandra om vad som hänt sista tiden.

Nu blir det sängen och Greys. Ledig dag imorgon! YEY!


SOLSIDAN

Solsidan, vad är det? Kan erkänna att jag känner mig ganska dum när jag berättar för folk att jag aldrig sett det. De tittar på mig, höjer lite på ögonbrynet och utbrister; VA? HUR KAN DU ALDTIG HA SETT DET? Ja vad ska jag säga. Jag har ingen aning? Kanske visades det när jag var i Asien förra året eller så helt enkelt for det förbi mina ögon i en jävla fart. Så för att göra alla glada ska jag låna Jonnas box för säsong 1 och kolla på så fort jag bara kan så jag blir uppdaterad. Alla nöjd? BRA! Jag har hört att det tydligen ska vara min humor så jag ser fram emot att titta!


För det regnar här i Stockholm idag.

Blää vilket jävla skitväder det är ute idag! Man vill bara dra täcket över huvudet och fortsätta sova. Det blev en lång sovmorgon idag också vilket jag tycker är helt okej om man inte har något viktigt för sig. Eftersom jag början en ny kurs och termin imorgon så har jag inge skolarbete att göra så därför kan jag bara slappa gärnet. Hade en supermysig kväll med Jonna igår, jag älskar verkligen den bruden! Vi har alltid lika kul tillsammans. Har precis ätit lite honungsmelon och ska nu ta tag i det sista städningen som måste göras, dammsuga och torka! Yey.

Ja vad ska man säga?!

MUMS MUMS MUMS!


Vilken härlig dag, lalalalala

Nu sitter vi här i min soffa omringade av tända ljus och mätta efter vår underbart goda sushimiddag! Vi båda hittade massa fint på stan och vi fick med oss några saker hem. Ikväll blir det mysdeluxe med film och fruktsallad. På schemat ligger Grease och Grease 2, how lovely. Hoppas ni alla också har en fin lördag :)


Nya byxor eftersom jag spräckte mina förra.. :P


Ett nytt fint diadem!


Svart korg från Åhlens.


Ska testa ett nytt te, Rooibos Höstrusk. Ganska passande eller hur?

Firework.

Gud vad underbart det var med en sovmorgon! Jag sov som en gud inatt och det behövdes verkligen. Nu börjar jag äntligen få iordning på lägenheten och nästan allt är städat och fint. Jag har bara några småsaker som måste göras! Så vad händer idag då? Jo just nu ska jag fixa mig för att möta upp Jonna på stan där vi ska kolla runt lite. Kan gissa på att det blir många inredningsbutiker då jag är ute efter massa nytt. Jag kan verkligen gå i dom i flera timmar, jag älskar det!! Efter stan ska vi handla sushi till middag och sen ha myskväll. Hur bra låter inte det? UNDERBART!

En helt okej fredag.

Hejhopp allesammans! Har haft en hyfsat bra dag idag måste jag säga. Avslutade socialpolitikkursen idag och det var otroligt skönt. På måndag börjar termin tre, vilket betyder att jag REDAN läst 1år av mina 3,5. Jisses vad tiden går fort! Helt ärligt så var jag supernervös för att börja på universitetet på grund av att jag trodde det skulle vara skitsvårt och att jag inte skulle hänga med. Kan väl säga att det inte var så svårt som jag trodde. Vi har inte supermycket lektioner och oftast måste jag inte plugga så mycket hemma för att klara av ett helt okej betyg. Det räcker för mig! Jag förstår verkligen inte mina klasskamrater som har jobb och barn och skolan och klarar av det. Strongt!

Efter skolan idag så åkte jag, Elin, Erica och Ita in till stan och käkade en härlig lunch tillsammans. Alltid lika kul att umgås och bara sitta och surra massa strunt. MER SÅNT! Sen hittade vi Rebecka strosande på gatan så då haffade vi in henne också! Sålde en gammal lagbok idag också, tjänade 350kr. Klirriklirr i kassan! Det kan behövas kan jag säga.

JAG HAR TRÄNINGSVÄRK I BAKSIDA LÅR! Ha en trevlig fredag. Puss


FINA!!

Längtar till vår och sommar..

Nu är jag riktigt trött på vinter, slask, snö och kyla. Jag vill ha vår och sommar, NU NU NU!! Vill använda alla mina sommarskor och tunna tröjor och bli lite brun och njuta av solen. Det är vad jag vill. Har vi otur så kommer detta skitväder hålla i sig i minst tre månader till. Bläää.

Har spenderat kvällen med att städa, städa och städa. Jag tycks aldrig bli klar? Har iallafall rensat och städat tre garderober och en byrå, nu har jag bara en garderob kvar. Sen damma, dammsuga och torka golven. Hm. Aja, nu ska jag se klart Criminal Minds sen sova. Skola imorgon! Godnatt.

Föresten! Visst blev bloggen fin med en ny bakgrund. Mer färg och mer liv och mer varmkänsla tycker jag :)


Malaysia.

Helt slut.

Sitter hemma i soffan och är alldeles svettig, kom precis hem från ett jympapass på friskis. Det var ett superroligt pass med bra musik och bra olika delar, bra där Gothfrid! Ja han hette så. Sen använda han sig av låtar som Barbie Girl och liknande. Skön snubbe! Har ni föresten sett omröstningen på aftonbladet som handlar om vilken stad som är den norrländska huvudstaden? Sundsvall är ju lätt bättre än Umeå. De som bor i Umeå tror att de är mittpunkten i hela världen och att det inte finns något annat. Men det är bara min åsikt. Gå in och rösta på Sundsvall!

Aftonbladet
Vilken stad tycker du är Norrlands huvudstad?
Ställningen just nu:
Söderhamn (1.6 %) Alternativ ALT1
Bollnäs (2.0 %) Alternativ ALT2
Hudiksvall (2.3 %) Alternativ ALT3
Härnösand (2.0 %) Alternativ ALT4
Sundsvall (17.3 %) Alternativ ALT5
Kramfors (1.8 %) Alternativ ALT6
Sollefteå (1.2 %) Alternativ ALT7
Örnsköldsvik (3.7 %) Alternativ ALT8
Östersund (11.2 %) Alternativ ALT9
Umeå (26.0 %) Alternativ ALT10
Lycksele (1.4 %) Alternativ ALT11
Skellefteå (3.6 %) Alternativ ALT12
Piteå (2.7 %) Alternativ ALT13
Luleå (11.9 %) Alternativ ALT14
Boden (1.7 %) Alternativ ALT15
Haparanda (2.3 %) Alternativ ALT16
Kiruna (7.1 %) Alternativ ALT17


Statestik från aftonbladet.se

LESS

Åh något less jag är på mig själv då. Jag och syrran har varit på ikea idag för att handla massa saker. Passade bra eftersom jag fick presentkort i julklapp och inte är så rik just nu. Vad gör jag? Jo jag glömmer presentkortet hemma i min andra väska. SÅ JÄVLA TYPISKT MIG! Åh ni förstår inte hur jävla less jag är. Nu fick jag betala allt med pengar som jag inte direkt har. Blää. Dock hittade jag massa fina saker som ni kan få se bilder på sen. Ciao.

DET GÅR BRA NU

Åh vad kul det var att träffa Johanna förut. Vi satt och surrade i två timmar innan magen började kurra och det var dags för att äta middag. Vi har redan planerat att träna tillsammans och bli skitsnygga inför sommaren när vi ska lata oss och bara dricka massa öl. Sounds good? Hell yes. Vi har också planerat in en utgång för det är fan på tiden nu! Hon jobbar och är för upptagen den där tjejen. But I like her! Måste också bara påpeka att jag stod emot waynes underbara kladdkaka och fikade bara en kopp te. Nya livet vad var det jag sa?!

EN BRA DAG

Ja idag har det faktiskt varit en bra dag, (gud vad bitter jag låter?). Aja. Har varit på mitt första träningspass för detta år och det kändes faktiskt helt okej. Jag och Jonna var och shakade och roade oss på afro dans, alltid lika skoj! Imorgon ska vi på jympa och måndag har vi bokat in spinning. Sounds good! Just nu håller jag på att rensa i min garderob. Jag skulle kunna och BORDE slänga ungefär hälften. Men tror ni jag gör det? Nej. Det är en sånhär dag jag skulle behöva min syrra, hon är bra på sånt. - Men du kommer ALDRIG använda den igen. Nej säger jag och slänger. Nu? Ja då sparar jag typ allt ändå. SUCK! Nu ska jag snart kila ner till waynes och ta en fika med Johanna. Ska bli så kul!!

Cccccccccccc(p)?

Ja vad ska man säga? Jag är helt slut. Sov ingenting inatt på grund av mina magkramper. KUL? Nej. Sen att man kommer till skolan och möter en fullständig idiot till lärare gjorde ju inte saker direkt bättre. Hur kan en sån lärare få undervisa på universitet? Han borde snarare gå och och dra något gammalt över sig. Kanske sig själv? Idiot.

Iallfall gav han mig ett C på tentan vilket jag godtar. Man vet ju aldrig hur det sett ut om han hade varit närvarande så man kunde ställa frågor. Kanske hade fått bättre eller kanske sämre. Jag är bara så trött på allt nu och längtar faktiskt till nästa vecka när vi ska börja en ny kurs. Trots att det inte direkt är min favoritlärare heller. Mina klasskamrater förstår nog precis vad jag menar. Nu ska det lagas lite couscous och kycklingsallad. MUMS! Mitt nya liv går bra ;)

JAAAAAAAAA

MIN JONNA ÄR HÄR! WOHO =D Vi ska mysa hela kvällen och jag är så glad att få träffa min sötnos igen.

Första dagen på mitt nya liv

Visst är det så det brukar låta? Men idag är det faktiskt första dagen i mitt nya liv. Jag ska äta bättre, träna, bli hälsosammare och förhoppningsvis lite piggare i kropp och själ. NU JÄVLAR! Ni ska få se. Kan behövs då jag spräckte mina enda byxor jag ägde i lördags. Bra jobbat Emma! Inte heller så smart att börja veckan med helvetets mensvärk, det peppar mig inte direkt till att vara bra utan jag vill bara ligga och dö i soffan. Men jag får bita i det sura äpplet. Tog mig faktiskt i kragen idag och ringa och bokade ett gynbesök för att få nå starka piller eller nått. Det jobbigast var väl att jag måste vänta till 1februari. Men inte är jag bitter för det. Nej inte alls!

SÖNDAG = TRÖTT

Har varit så sjukt trött idag. Gårdagens fest var trevlig och alltid lika kul att vara med mina brudar! Jossan verkade glad för presenterna så det var kanon. Det dracks vin, spelade spel, surrade skit och ja allt möjligt. Runt ett tiden åkte jag, Elin och Rebecka till Rebeckas pojkvän och hans kompisar som bara var några stationer bort. Träffade en kille som hette Anders som lärde oss spela snaps. Skitkul spel, men dock väldigt förvirrande för de som inte förstår. Jag måste öva så jag blir kung på det. Sen ska jag visa er alla!

Idag vaknade jag halv två?!??!! I KNOW. Sjukt. Fick lite halvpanik att jag sovit så länge (vilket jag aldrig brukar få) så därför har jag spenderat de senaste två timmarna till att städa som komp. Jag håller nämligen på att storstäda lägenheten, torka ur alla skåp, städa alla skåp, garderobsrensing osv. Och ni som har varit hos mig vet hur mycket saker jag har så det tar sin lilla tid. Om en vecka kanske jag är klar? Will see.

Nu ska jag slappa i soffan resten av kvällen. I veckan får jag äntligen träffa Jonna också. LÄNGTAR!

PARTAJ

Håller på att stressa ihjäl mig just nu. Ikväll ska jag till Jossan och fira hennes 25årsdag! Ska bli så otroligt kul att få träffa henne och alla andra brudar. Jag tror på en bra kväll! Puss

ALL ALONE

Här sitter jag en fredagskväll, ensam i soffan och älskar det. Visst har det varit kul att vara hemma men jobbigt när man aldrig få vara ensam, speciellt när jag är van det. Så därför valde jag en fredagsmyskväll med mig själv. Men faktiskt så har jag städat mest hela kvällen. Plockat bort alla julsaker, plockat fram alla julklappar osv.. (Måste köpa nya saker....) Hihi.

Just nu sitter jag faktiskt och tittar på Lets Dance som jag hatar. Men måste kolla in Bagge, han är så söt!! Hoppas ni alla har en fin kväll. Puss

ÄNTLIGEN

Som jag har längtat. Har drömt om detta ögonblick i nästan tre veckor. ÄNTLIGEN. Dagens middag:


ÄNTLIGEN HEMMA

Har sovit alldeles underbart första natten tillbaka i min egen säng. (förutom en hostande syrra) Igår hade vi lite myskväll och såg på film och pratade till klockan var nästan halv tre. Supermysigt! Inte alltid man har tid att göra det. Nu ska vi in till stan och handla lite små saker sen ska jag äntligen få träffa Elin som jag inte sett på evigheter känns det som. Later!

ON THE ROAD

Sitter just nu på tåget och tråkar. Alla som tror att jag är försenad räcker upp en hand?! Skulle egentligen varit framme om 15min MEN vi är minst en timme sen. Bläääääääää. Jag avundas personer som kan läsa och leka och prata på tågresor. För jag kan nämligen inte det för jag mår så jävla illa. Jag sitter tyst, blundar och försöker koncentrera bort illamåendet. Vissa sträckor är iochförsig bättre än andra men det är aldrig bra. Sen att jag blev tvungen att få en plats som åker baklänges var bara toppen på isberget. Bitter? Nej inte alls.

MIN SISTA DAG

Nu har jag äntligen packat klart. Tror ni jag har lite saker eller? Jisses. Tur att syrran ska komma och möta mig vid tåget i Stockholm, jag hade aldrig fått med mig allt själv. Jag har en stor resväska, en sån där blå stor ikeakasse, en till påse och min handväska. Det värsta är att allt är så tungt, med dator, dammsugare, lampa, spel osv. Som det ser ut nu så är tåget inte inställt och jag håller mina tummar för inga förseningar. Snälla gör det ni också! Puss

DÅLIGT EMMA

Jag vet att jag varit sämst på att blogga under lovet. Men det kallas ju lov av en anledning. Right? Ni förstår. Idag åkte jag, mamma och Anders till Mediamarket för att inhandla lite sladdar till mig. Köpte två olika sladdar så jag nu kan koppla min dator till min tv. Whoop! Det bästa var att Anders stod för notan, hihi. Helt sjukt vad två jävla sladdar ska kosta. Helt galet! Sen har jag legat hemma och läst mest hela dagen. Boken jag läser nu heter Smuts och utspelar sig i Sverige där det handlar om koppleri, trafficking, sexhandel, sexköp, torskar osv. Faktiskt ganska bra. Får mig dock att hata män. SVIN. Nej men ni förstår vad jag menar. Finns det ingen efterfrågan finns det heller ingen verksamhet. Ni hajar?

Nu blir det sista middagen i Sundsvall på ett bra tag. Imorgon åker jag äntligen tillbaka till mitt kära Stockholm. CANT WAIT! Later.

MY BFF

Har spenderat kvällen med min fina Emelie. Åkte och handlade lite kinamat till middag som smakade ljuvligt. Emelie var sedan så snäll att hon färgade min utväxt så nu är jag fin i håret igen. Yey! Ikväll var sista kvällen på länge som vi fick ses. Hon åker nämligen till Asien och ska luffa runt i 3mån precis som jag gjorde för över ett år sedan. Lyckos henne! Jag blir så sugen att åka igen när man sitter och pratar om det. Värmen, stränderna, havet, maten, ölen, marknader, ja ALLT! Jag älskade luffarlivet där man bara kunde njuta av vardagen utan några som helst förpliktelser. Det är livet. Dock så är det trist att jag måste vänta en evighet innan vi kommer ses igen. Men jag får försöka att klara mig!


Mysdeluxe.

Hejhopp! Hur är det med mig? Jo jag ska inte klaga. Hade en väldigt mysig dag/kväll med Anna. Alltid lika roligt att surra skit och bara få umgås. Hon ska snart åka till Indien på semester och jag är såååå avis. På måndag åkte vi in till stan och gick och strosade ett tag. Jag köpte en lila duk på rean och ett litet betong hjärta som jag ska ha hemma. Finfint! Sen mötte vi upp min mamma och hennes familj på biteline och käkade. Hur god är inte el fuego pizzan? TO DIE FOR!! Mmm. Efter middagen så var jag och mamma på bio och såg Berättelsen om Narnia: Kung Caspian och skeppet gryningen. Den var grym! Spännande, rolig och kan säga att jag var nära till en liten tår på slutet.




Är det bara jag eller visst är Caspian en riktig snygging?!

So long

Nu drar jag till Anna för att spendera lite bästa-kompis-tid!! Whoop whoop!!

Vilken kväll!

Nytt år och nya möjligheter! Det gillar jag. Undra vad jag ska hitta på för saker 2011? Något galen, något som jag aldrig gjort förut, det siktar jag på! Hade en supermysig kväll igår med Emelie, Adrian, Kicki och Freja. Vi åt otroligt god mat och spelade spel, snackade strunt och hade allmänt kul. Tack alla fina för en underbar kväll! Idag tog jag en lång sovmorgon och sen har jag kollat på film resten av dagen. Så skönt! Ikväll blir det mys med mamma och Anders. Hoppas ni alla också hade en bra ikväll igår :)

RSS 2.0