MIN ÅRSKRÖNIKA

Första dagen 2010 vaknade jag upp i Sundsvall efter en ganska så rolig avslutning på 2009. Men samtidigt var jag redo att lämna Sundsvall för ett bra tag. I början på januari 2010 så tog jag mitt pick och pack och flyttade till Stockholm för att börja plugga. Ny stad, ny lägenhet, nya vänner och främst ett nytt liv var något jag längtade efter. 2010 skulle bli ett skitbra år!!


Jag hade turen att få hamna i en klass med otroligt fina människor.
Ett tidigt och väldigt bra minne är vår insparksfest där vi hade extremt roligt.


Det var speciellt två tjejer som jag fick kontakt med direkt som har en stor plast i mitt hjärta idag.


Sen kom min 21års dag med stormsteg och därför slog jag på stort och hade
födelsedagsfest/inflyttningfest med ett stort härligt gäng!


Såg hairspray musikalen på teatern i Sthlm som var superbra.




Resten av terminen blev det en hel del festande och inte så mycket annat..


Såg sista showen med Bounce. Det bästa jag någonsin sett!


Sommaren kom och jag kände att jag behövde lite semester innan sommarjobbet skulle börja. Så jag åkte till Carro i London och hade the time of my life. Vi hade en av de bästa kvällarna på hela året på en krog vid Picadilly Circus.




Firade midsommar med ett gäng härliga brudar!


Jag såg en massa bra band på Peace and Love.


Äntligen kom tredje filmen som jag var och såg på bio. Älskar den!


Jonna flyttade till Stockholm för att plugga och jag fann en ny vän för livet!




Och självklart blev jag tvungen att visa henne hur man festade i storstaden!


Vi var på konsert på debaser och såg Daughtry. LOVE! Han var grym.


Hade finaste Anna på besök. Vi åt mest hela helgen tror jag.






Hade en trevlig och rolig avslutning med mina fina klasskamrater!


Nu har julen varit och jag är i Sundsvall. Nyår är ikväll och om några dagar bär det av till Stockholm.
Jag längtar. GOTT NYTT ÅR!


Sista dagen 2010.

Har precis fått i mig lite frukost/lunch och är mätt och belåten. Vad händer idag? Jo det ska jag tala om. Nu på förmiddagen ska jag duscham kanske locka håret om jag orkar, fixa naglarna och göra mig extra fin. För jag tycker faktiskt att det hör till nyår att man ska klä upp sig och ha det lite lyxigt. Ikväll ska ett gäng härliga vänner till mig samlas hos Emelie för en underbar kväll. Vi ska laga en god trerätters middag med fördrink, massa vin och tillsist bubbel. Jag tippar på en sjukt trevlig kväll!

Lite efter alla andra

Nu ska jag, mamma och Anders ha myskväll. Inception (ja jag vet att jag är lite efter som inte sett den än) är filmen vi ska se och lite naturgodis ska vi äta. How lovely, mysdeluxe!

PHOTOS

Lite random bilder från jul!


Farmors fina gran


Niramosse son till Moranisse


Min fina farmor som hatar att vara med på kort.


Syrran och pappsen (med en ostskiva i munnen)


Finaste syrran (som inte vill vara med på kort på bloggen men jag trotsar henne för hon är så söt)
och min Tok-faster Nina


Mmmmmm! :)

GODMORGON

Eller god eftermiddag som min mamma brukar säga den här tiden. Jag älskar att sova länge, det är det bästa jag vet! Igår så började jag känna mig lite krasslig så jag behövde en god natts sömn. Jag tror den hjälpte. Jag ska fortsätta min dag med att bara göra slappa saker som nu; lägga mig i badet och läsa gamla kalle anka tidningar. How lovely. Kommer nog upp lite bilder senare från julhelgen min. Puss

MY LOVE

Vill bara säga att jag saknar min Jonna nu så jag nästan spricker. Jag längtar tillbaka till mitt liv i Stockholm! Så det så.




Mycket tid och lite vila

Men hej alla fina! Nu var det ett tag sen. Även fast man är ledig så är det tusen saker som måste göras och man är upptagen varenda minut och sekund. Jag måste säga att jag hade en alldeles underbar julafton med massa fina julklappar (bilder kommer sen). Det var jag, syrran, pappa, farmor och min tokfaster Nina. Vi hade så roligt tillsammans. På juldagen åkte vi däremot hem för jag skulle ut på hemvändarfesten på stadshuset med Kristina. Mycket folk, mycket UNGT folk. Jag tyckte väl att det var sådär, hade lika gärna kunnat stanna hemma.

Vad har jag gjort resten av dagarna då? Myst, spelat spel, hälsat på släkt och vänner, kollat film, ätit massa julgodis och så vidare. Inte helt fel att vara ledig trots allt :)

GOD JUL ALLESAMMANS!

Efter en julig frukost med mammas goda limpa med julskinka och lite lite senap (gillar det inte riktigt) är jag nu redo för även denna dag. Har packat klart min väska och väntar på att pappa ska komma och hämta oss. Idag åker vi till farmor för att fira julafton imorgon. Kommer inte ha tillgång till internet så jag tänkte passa på redan nu att önska alla en riktigt god jul. KRAM

HO HO HO

Julstök och julbak!

Här i Gustavsson/Åkerlund huset är stämningen på topp!!! Det skriker julmys ur varje liten springa som vetter ut mot vägen och resten av gatan. Whooop whoop! Alltså om ni inte förstått hur mycket jag älskar jultiden så skulle ni bara veta!! Idag håller jag och syrran (läs: mest syrran) på att julbaka. När vi är klara så har vi: Biskvier, snickerskakor, bondkakor, mozartkulor, wienernougat, mandelmassgodis, bountybollar, vitchoklad fudge, knäck, chokladknäck, lussebullar och chokladlakritskola med flingsalt. Låter det gott? Ja ni skulle bara veta.


En jäkla lång dag

Efter att ha suttit med hemtenta hela dagen, åka till kusinerna och lämnat julklappar, läst igenom tentan och skickat, myst lite med la familla och slagit in en hel drös julklappar säger jag nu, GODNATT!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaa! Nu är jag äntligen klar med min hemtenta. Nöjd? Nja det kan jag väl inte påstå. Klar? Ja FETT klar. Känns så otroligt skönt då jag nu kan släppa skolan totalt och bara njuta av lovet, julen, familjen och mina fina vänner. Jag kommer inte behöva tänka på skolan igen förrän den 10januari. Och det är en bit tills dess. Jag ska passa på att önska alla min fina klasskamrater en GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!!! Jag hoppas att ni alla får ett lugnt och mysigt lov. Puss på er!


Vad sägs om vi alla träffas i januari, gör en eld och bränner upp dessa jävla böcker???!! VEM ÄR PÅ?!

3 days to go..

Åh jag längtar så mycket till jul nu så jag spricker! Och nyår också för den delen. Har haft Emelie och Kicki på besök en snabbis idag. Vi har planerat vår nyårsmeny och lite småsaker. Vi ska nämligen ha världens bästa och mysigaste nyår hemma hos Emelie med bara fina vänners sällskap! Det ska bli så otroligt roligt. Något som däremot inte är lika roligt är att jag måste skriva klart min hemtenta idag. Fast skulle mycket hellre hjälpa syrran att baka. Men what to do?! Ska lägga i gasen så kanske jag kan bli klar snabbt. Pusshej

Supergammalt kort på mina sötisar!

Birsta City

Ja jag kan väl säga att jag kommit en liten bit på tentan. Tänkte ta hjälp av Anders ikväll för han brukar vara smart och kunna politiksaker. Nu ska jag och syrran in till birsta med pappsen och köpa de sista julklapparna. För er som inte vet kan man säga att birsta är som en galleria med massa butiker. Kanske blir det en sväng till Ikea också. Vem vet?! Puss

LYCKA

Åh lycklig Emma speaking!!! Åh jag är så lycklig så jag tror jag dör. Jag fick nämligen tillbaka en tenta idag som jag varit lite orolig över. Läraren är en häxa och supersträng så har varit så nervös. Men så ringde Elin nu och berättade att jag hade fått ett B!! Fatta vad bra det är? ÅH LYCKLIG. GO EMMA! Ursäkta men det måste sägas, FAN VAD BRA JAG ÄR!!

Kanske dags att börja?

Ja nu sitter jag här, två dagar innan inlämning och jag har inte ens börjat på hemtentan. Det känns otroligt tungt och stressande. JAG HATAR DEN!! Jag förstår halva tentan så det är lugnt men vad gör jag när jag kommer till andra delen? Jadu jag har inte den blekaste. Fan fan fan. Men jag ska göra ett tappert försök.

Idag är det måndag vilket egentligen betyder sju nya rubriker men då denna vecka är väldigt stressig och jag ska till farmor där inget internet fungerar så skippar jag det denna vecka. Det får bli nya tag efter jul! Wish me good luck!

Söndag - Min bästa vän

Vilket sammanträffande att dagens rubrik matchade med min kväll. Jag har nämligen spenderat denna snöiga söndagskvällen med min allra bästa vän. Hon heter Emelie Zetterberg. Vi lärde känna varandra när vi gick i 6an när vi läste franska tillsammans. I högstadiet ledde det till att jag bytte klass till hennes och där börjar vår vänskap på riktigt. Man kan säga att vi nu har känt varandra i nästan exakt 8år. På dessa åtta år har vi aldrig bråkat ordentligt, jag tror det kan bero mycket på att vi accepterar varandra för vilka vi är. För jag och Emelie är väldigt olika som personer. Jag är mer rak, bestämd och hetsig och hon är mer lugn och laidback och blir inte upprörd så lätt. Men samtidigt så passar vi så bra tillsammans. Vi har så extremt roligt för vi båda har en ganska knäpp sida som kommer fram mer och mer när vi umgås. Vi satt faktiskt och pratade om oss ikväll och vi båda sa att vi skulle vara kompisar föralltid, skaffa barn samtidigt och bli gamla och grå. Varför Emelie är min bästa vän är för att hon alltid finns där. När jag är glad, när jag är ledsen eller bara när jag behöver lite stöd. Hon är rolig, omtänksam, snäll och alldeles underbar!! Forever and ever ♥






Från högstadiet, gymnasiet och livet efter på Aiya Napa.

Inte kanske de snyggaste bilderna på oss, but what the fuck, we look gorgeous!!!


Lördag - Min dag

Ja min dag i lördags var väldigt händelserik måste jag säga. Som sagt så var jag hos farmor och det betyder ingen sovmorgon. Hon är ju söt och försöker vara tyst men jag är extremt lättväckt. Hon kliver upp vid 6tiden och stökar i köket och vid 8a så börjar telefonen ringa. Och jag kan inte förklara hennes ringsignal med ord. Ett väsen som gör att man vill ta telefonsladden och strypa sig själv. SÅ HEMSKT LÅTER DET! Jag skojjar inte. På dagen hjälpte jag henne med att dammsuga, torka golv, byta mattor, pynta julsaker och klä hennes gran. Hon blev så lycklig att jag hjälpte henne då hon inte orkar göra så mycket själv. På kvällen kollade vi Robinsonfinalen och bara tog det lugnt! Jag älskar min farmor så sjukt mycket och jag tror hon gör desamma! Vi har väldigt bra kontakt och jag ringer ofta för att prata med henne. Ska tillbaka dit på torsdag för att fira jul med henne, min tok-faster Nina och pappa och syrran. Gud vad jag längtar!

Fredag - Vad är kärlek?

What is love? Baby don't hurt me, don't hurt me no more. What is love? Som Haddaway sjunger. Men som nu även EMD försökt sig på, haha vilket skämt. Men iallafall, fredagens rubrik som jag inte hann skriva var just: Vad är kärlek? Och jag tänker inte ha värsta deep talk och gå värsta djupt i vad kärlek är, för så är inte jag. Jag tror att kärlek kan se ut på olika sätt, kännas på olika sätt, utspela sig på olika sätt osv. Jag tror inte att vad kärlek för en person är desamma för någon annan. Alla människor är olika, tänker olika, känner olika vilket i slutändan resulterar i att kärlek ser olika ut för alla. Kort och gott, det är vad jag tror. Hajjar ni?!




Hemma på min kära ö.

Alltså Alnö för er som inte vet det. Har haft en mysig och lugn helg hos min fina farmor. Har myst och pysslat och bara tagit det chill. Lite mer detaljer får ni veta sen. Just nu sitter jag hemma i köket och ska försöka börja på min jävla hemtenta som ska in på onsdag. Jag är så förbannad på skolan och läraren att jag inte kan koncentrera mig på vad jag ska skriva. Vilket i och för sig inte gör någon skillnad då jag fattar noll. Får nog slå en pling till min ubersmarta kompis Elin som brukar kunna komma med tips. Ja så blir det nog.

Såg ni föresten Robinsonfinalen igår? Åh jag var så jäkla nervös, satt som på nålar hela tiden. Självklart hejade jag på Erik och inte bara för att han var från Sundsvall utan för att han var bäst. Vann tävlingar, spelade smart och var förövrigt en helskön kille. Jag älskar klippet när han är så lycklig över en vinst och sitter och referera statuetten som lillbubbas. Haha, klockrent. Han var fett värd vinsten, congrats!!


Helg fina helg

Nu drar jag till min fina farmor. Kom på att internet inte funkar där så mina rubriker får sparas till söndag. Ha en fin helg allihopa, för det ska jag ha :)

Gårdagen och dagen

Måste ju berätta om min kväll igår. För er som inte har varit i blå hallen i Stadshuset ska jag berätta för er hur otroligt fint det var. Det kändes som man satt utomhus med tegelväggarna och alla lampor, sjukt mysigt! Vi fick se ett luciatåg, lite tal, alla diplomander och massa bra musik. Sen avslutades kvällen med champagne i Gyllene salen som också var extremt vacker!

Just nu ligger jag faktiskt i min pappas soffa i Sundsvall. Tåget avgick från sthlm 06.30 imorse och jag kan säga att det inte var så lätt. Klev upp vid 05.20 och var ganska så trött. Som tur var så var det lite folk på tåget vilket gav mig två säten och en bra sovposition. Lovely! Väntar att pappsen ska komma från jobbet så vi kan dra till farmor. Åh min söta farmor. Hon är världens bästa ska ni veta!

Torsdag - det här åt jag idag

Jag glömde skriva min rubrik igår. Så den får komma nu istället!

Ganska tråkig rubrik men ni ska ändå få höra. Till frukost åt jag två polarvete mackor och drack ett glas mjölk. Till lunch åt jag risgrynsgröt med kanel, socker och mjölk, riktigt julkänsla! Sen till middag efter diplomeringen så åt vi smörgåstårta som var full med räkor och gudomligt god. Sen slank det ner en efterrätt också som syrran hade handlat glass. Som Maria Montazami brukar säga; Mums ;)

Nu är det dags!

Har precis gjort mig klar inför ikväll. Svart spetsklänning och lockigt hår. NAJS!


Diplomeringsdag.

Hejhopp! Sitter just nu hemma i syrrans lägenhet och chillar. Idag är det en stor dag då min kära syster ska få diplom på stadshuset för sin examen. Tydligen så är det något KTH alltid gör och varje diplomand får bjuda med sig tre gäster så jag, mamma och hennes sambo Erik ska gå. Ska bli lite kul att få klä upp sig och se blå hallen i stadhuset. Det är inte alla som får göra det! Kom hit innan för att hjälpa syrran med hennes hår, så nu har hon världens finaste glamour lockar och hon ser ut som en stjärna! Så fin så!! Är fortfarande någon timme innan gästerna intar hallen så nu ska jag bara ta det lugnt innnan jag måste göra mig själv fin. Puss

Onsdag - Mina föräldrar

Jag har två väldigt olika men alldeles underbara föräldrar, Eva-Liz och Roger. Vi bodde tillsammans tills jag var sju år gammal när de skildes.

Om man har ett problem eller är ledsen över något då vänder jag mig till mamsen. Hon kommer alltid med bra råd och är bra på att trösta. Hon skämtar också väldigt dåligt vilket gör att hon blir asrolig. Det gillar jag! Sen vem jag har ärvt mitt hemska humör från är ingen hemlighet ;)

Pappa är lite mer laidback och lugn, jag har nästan aldrig sett honom arg. Fast det kan ju också bero på att vi bodde hos mamma efter skilsmässan. Hade vi bott hos pappa kanske vi hade gått på hans nerver mer! Jag kan iallafall säga att jag har ärvt min fars sjuka humor. Vi är lika knäpp bägge två.

Inte för att låta klyschig men jag tycker verkligen att jag har världens bästa föräldrar, speciellt mixen av de båda! Love you!

Har lite dåligt med nya bilder..

Jag, syrran och mamma.


Jag och pappa.

Sista dagen för iår!

Jag är lite lycklig och olycklig på samma gång. Jag är lycklig på grund av att jag inte kommer ha någon fler lektion detta år, yey! Men sen är jag lite olycklig för att jag måste skriva en tenta och måste lämna in den 22a. BLÄÄ. Men men, nu ska jag sluta klaga för det är endast 9 dagar kvar till jul. Gud vad jag längtar!!

Efter lektionen idag så gick jag och Elin och Jossan och käkade lunch. Var så mysigt att få träffa mina brudar en sväng för nu är det superlång tid tills nästa gång! Jag fick även julklappar av dom. Jossan hade stickat handledsvärmare till mig, supersöta och Elin hade köpt ett jättefint örngott. Bilder kan ni få se sen! Tack sötnosar, ni är bäst! Sen träffade jag mamsen på stan och har precis ätit middag. Ikväll ska vi ha Twiglight-maraton och bara mysa!! Wiiie :)

Inte många dagar kvar

Åh vilket spännande desperate avsnitt det var ikväll!! Helt sjukt. Jag hoppas den jävlen dör... Annars då? Jo det kan jag tala om. Har legat i soffan typ hela dagen och inte gjort ett skit, så nu har jag dåligt samvete. Blää! Imorgon ska jag luncha med Elin och Jossan, mina brudar. Det kommer bli så mysigt! Sista gången vi kommer ses detta år. Jag åker nämligen till Sundsvall redan på fredag. Det ska faktiskt bli riktigt mysigt! Har en tenta som ska in den 22a sen är jag fri som en fågel resten av lovet. O T R O L I G T   S K Ö N T . Jag känner verkligen att jag behöver en paus så jag kan komma med ny energi till nästa termin.

Imorgon kommer även min lilla mami som ska ha utbildning med jobbet här i sthlm. Så vi ska mysa hela dagen/kvällen och förmodligen ha Twiglight maraton då mamma frågade om vi inte kunde se filmerna. Haha. Så roligt att jag dragit ner henne i vampyrvärlden för nu är hon fast! Det trodde jag aldrig. Godnatt!

Tis - Min första kärlek

Ja, vart ska jag börja? Jag var 6år gammal och gick i ettan eller tvåan, minns inte exakt. Då bodde jag på ett ställe som heter Indal som ligger en bit utanför Sundsvall. Det ligger lite som på landet och är ganska litet. Iallafall så flyttade det en ny familj dit och en ny kille började på min skola. Han hette Carl och var så söt. Självklart blev alla tjejer jättekär i honom, troligen mest för att han var ny. Om jag inte minns helt fel så frågade två av mina kompisar chans på honom men han sa nej. Sen frågade jag, för jag är en tjej som tar första steget, och han sa ja. Jag minns att jag blev så glad att han valde just mig. Anledningen till varför vi gjorde slut var för att jag skulle flytta. Så sorgligt! Dock har jag träffat honom någon gång nu när vi blivit äldre och bara så ni vet ser han fortfarande riktigt bra ut! Hihi. Ett bra minne!

Iheartit


Döööö

Bläää vilken dålig dag jag har haft. Vaknade med världens jobbigast migrän som jag brukar få lite då och då. Så har legat död i sängen ungefär hela dagen. För er som aldrig haft migrän kan jag tala om att det är långt ifrån en vanlig huvudvärk. Jag måste ligga i ett kolsvart rum med en kall handduk över ansiktet för att kunna stå ut. Ljus och ljud gör det bara värre. Usch. Mår bättre nu men man blir så otroligt seg i hela kroppen men framförallt huvudet. ska försöka läsa lite i min socialpolitik bok nu. Wish me good luck.

OM MIG

De flesta som läser min blogg vet redan precis vem jag är men jag kör ändå!

Namn: Emma Terese Gustavsson.
Född: 1989-02-11.
Ögonfärg: Gröna.
Hårfärg: Ganska ljustbrunt, råttfärgat. Har dock färgat det mörktbrunt sen jag gick i 8an.
Familj: Mamma, Pappa, syster Sara och Anders (mammas nya man).
Civilstatus: Singel.
Kommer från: Sundsvall.
Bor nu: Stockholm.
Gör: Pluggar på Socialhögskolan och läser till Socionom.
Drömyrke: Funderar fortfarande på det, men absolut något som rör barn/ungdomar.
Gillar: Att mysa, som de flesta vet!! Vara med mina fina vänner, shoppa, sjunga, gå ut och dansa och bara leva.
Hatar: Kyla, äcklig mat och falska människor.
Favoritfilm: Grease. LÄTT BÄST!
Favoritlåt: Rock your soul - Elisa.
Favoritmat: Allt med kyckling!
Favoritplagg: Jeansleggings.
Favorithögtid: Julen, vad annars

Allt som allt så trivs jag något så oerhört bra med livet. Jag har allt jag vill ha och saknar ingenting viktigt. Flytten till Stockholm gav mig ett lyft och en början på något bättre. Håller tummarna på att det fortsätter i samma bana. Godnatt.





Rubriker

Har på senaste tiden läst en rolig grej på massa olika bloggar där de har en rubrik med ett speciellt ämne som de ska skriva om, en för varje dag. Oftast är det en hel månad men jag tror jag kör en vecka i taget, för när julen kommer så kommer jag inte ha tid med att blogga lika mycket så då kanske det blir ett uppehåll på det. Eftersom det är måndag idag så får jag skriva dagens rubrik redan ikväll. Och så kanske ni får veta saker om mig som ni inte redan visste?! Sounds like fun.


Veckans rubriker är:

Mån - Om mig
Tis - Min första kärlek
Ons - Mina föräldrar
Tors - Det här åt jag idag
Fre - Vad är kärlek?
Lör - Min dag
Sön - Min bästa vän


Lusse lelle lusse lelle, elva nätter före jul.

Guuuuud vad trött jag är. Varför är jag alltid det?! Jag undrar starkt vad det beror på. Läkaren var ju inte direkt någon hjälp. I D I O T . Men men. Hade en trevlig kväll med Linda igår, alltid kul när man känner någon mer person i stan. Idag har jag varit på skolan hela dagen. Innan lektionen satt jag med min grupp och fixade lite inför en redovisning vi ska ha, lite annourlunda och roligt är målet vi har. Får se om vi lyckas! Nu ska jag laga lasagne till middag och bjuda min fina Jonna. Sen blir det mys i soffan med henne resten av kvällen. Vet inte varför men på något sätt känns det verkligen som jag behöver det idag.


SÖNDAGSMYS

Vilken bra dag jag har haft och den är inte slut än! Åt en mysig lunch med pappa innan han åkte hem, har varit så mysigt att ha honom här och få rå om honom lite. Men vi syns om mindre än en vecka igen då jag åker hem till Sundsvall över jul. Fikan med Mikaela och Tova blev kort men trevlig, åkte sedan hem och bestämde mig för att köpa sushi till middag. Mums. Det satt som en smäck. Sitter nu i soffan och väntar på att Linda ska komma. Blir en kväll med julfika, surr och mys! 12 dagar kvar till jul =)

Vart är världen på väg?

Ja vad ska man säga? Kul att det var en man som sprängde ihjäl sig igår på drottninggatan. En gata som jag går på nästan varje dag. Sveriges första självmordsbombare. HELT SJUKT! Helt sjukt.

Nu ska jag och pappsen åkte in till stan och strosa runt lite. Äta lunch och mysa på innan han ska åka hem till Sundsvall. Sen ska jag in till Gamla stan och träffa Mikaela och Tova för en fika. Hoppas på mindre folk idag än det var igår och en mindre bombman. Puss

LÖRDAGS BESTYR

Nu är jag blöt och kall ska ni veta. Gick en långpromenad från mig till Gamla stan där vi kikade lite på julmarknaden och alla mysiga butiker som finns där. Drog en fika och åt en supergod räkmacka. MUMS! Finns det något godare? Sitter nu hemma hos mig och dricker glögg och lussebullar. Ikväll ska vi gå ut och äta något gott och sen blir det nog mys i min soffa resten av kvällen.


Kort från idag, vid stadshuset.

Uppe med tuppen

Jag kan säga att det var längesen jag var vaken så tidigt på en lördag som idag. Pappa är nämligen väldigt morgonpigg och vaknar sisådär vid 5-6 tiden. Jippi. Men jag gillar honom ändå. Nu har vi slappat lite, kollat på olika nature kanaler på tv och ätit frulle. Nu ska vi promenera till syrran och Erik och sedan gå vidare till Gamla stan för att mysa. Ha en bra dag!

HEJJA HEJJA!!!

Åh vad jag hoppas att Minnah ska vinna!! Hon är grym!! GOGOGO!!

PAPI TIME

Har nu städat hela min lägenhet inför pappas besök. Han sitter nämligen just nu på tåget på väg hit till Sthlm! Han ska vara här hela helgen och mysa med mig och syrran. Det ska bli så roligt då jag inte sett honom på länge. Sen är det första gången han får se min lägenhet sen jag flyttade in. Ska spendera kvällen hemma hos syrran och äta tacos och kika på idolfinalen. Myspys!


Ett suuuuupergammalt kort på mig och min käre far. Snygga va?!

Emma the åbäket

Min finaste Elin har skrivit om mig på sin blogg som jag måste dela med mig.

"Hej svejs på er! Det är en redigt kall dag ute må jag säga! Det rikter biter i kinderna, mysigt! Solen skiner fortfarande och man känner sig ganska pigg trots allt. Gårkvällen spenderade jag hemma hos min partner in crime - the one and only - EMMA! haha har alltid så sjukt kul med henne. vi kollade massa film o bara snacka skit o myste i soffan. behöver jag nämna alla sjuka grejer som kommer ur denna bruds mun? är så tacksam att hon går i min klass. vad skulle jag göra utan henne liksom? "men tänk om jag skulle förföra dig?" haha jag dör! sen blev jag sjukt trött men helt pltötsligt var jag pigg men sen somnade emma och jag låg vaken en stund till jag med somnade. vaknade inatt av att åbäket snarkade!!! morr! var nära att drämma en kudde i nyllet på henne. men jag var för trött.. damn.. hade ju varit kul att se den reaktionen liksom!"

Till mitt försvar så är jag faktiskt förkyld. Annars kan jag inte säga annat än desamma! You gotta love this girl <3


elinmarialinder.blogg.se

E.T phone home.

Något jag tycker är väldigt skönt är att jag endast har en julklapp kvar att köpa. Igår så var jag och syrran nämligen och shoppade gärnet! Vi handla julklappar till alla vi skulle och jag är riktigt nöjd med vad vi köpte. Nu har jag bara syrran kvar och där har jag några ideér. Hade en trevlig kväll med Elin igår. Efter vi sett Charlies Änglar såg vi på E.T. Den är så läskig tycker jag. Elin tyckte att jag var knäpp, men det är någonting med den filmen som jag blir rädd för.


Köpte även en julklapp till mig själv. Snygg va?!

Torsdagsmys...

.... med ELIN!!! Whoop whoop!! Ni förstår inte vad mysigt. Vi har tänt ljus i hela lägenheten köpt lite smått och gott och ska se massa Drew Barrymore filmer. Först på schemat är Charlies Änglar 1 och 2. En äkta sleepover som när vi man var små. Hihi. Puss

Utekväll.

Åh vilken trevlig kväll jag hade igår!! Jag, Jonna, Max och Adam satt hemma hos mig och lekte drinklekar, skrattade och hade det sjukt roligt. Sedan tog vi en taxi till Café Opera och spenderade kvällen där. Inte den bästa kvällen jag varit där men sällskapet gör allt! Och det var inte så chockande att Max blev fullast. Som vanligt. Haha, han är söt! Kan säga att det var tungt att kliva upp imorse för att gå till skolan....


Snygg.se Jonna, Adam och Max!

Last night movie

Såg filmen Dear John igår kväll. Tyckte att den var sådär, kändes lite typisk amerikansk kärleksproblem men slutar lycklig film. Ni förstår vad jag menar?! Dock älskar jag skådisarna som är med, Amanda Seyfried och Channing Tatum! Hon är så otroligt vacker och sjunger så fint. Och Channing, ögongodis gånger 1000!!


Snön faller vit på marken

Idag är jag ledig från skolan vilket betyder julklappsletande på stan! See you later alligator.

Oh well

Vilken dag jag har haft idag, både bra och dåliga saker. Men så är livet, visst?! Började en ny kurs idag som heter Social politik i välfärdsstaten. Fun stuff? Nja. Kan säga direkt att det inte är min grej. Sen är det något jag verkligen tycker är ointressant. Blää. Det positiva är att läraren verkar bra iallafall och det händer inte så ofta.

Efter skolan har jag bara varit hemma, känt mig lite less på allt så har inte gjort något alls. Enda positiva med kvällen var dagens desperate avsnitt. Oh well, som min kompis Elin brukar säga. Nya tag imorgon då jag har massa roliga planer. Godnatt.

Julbak

Bilder från mitt och Jonnas julbak i lördags!


Knäck :)


En bull - .....!


Lite goda då!

En ny vecka

Har varit på skolan idag och lämnat in min hemtenta. Nu är det bara att hålla tummarna! Åkte sedan till tandläkaren för att laga ett hål.. Blä! Jag fick även ta dubbla bedövningar då första inte räckte?! Så har varit helt bortdomnad i halva ansiktet i cirka tre timmar. Inte så kul, jag hatar verligen känslan när man inte ens kan känna sin egen tunga.

Mår lite konstigt så ska lägga mig och ta en powernap innan Jonna kommer. Då blir det pepparkaksbakning och myskväll. Det är ju måndag!

Andra advent

Gud vilken rolig lördag jag hade igår! Magnus och hans kompis Jonas kom hit med glögg och fick smaka våra lussebullar. Som förövrig smakade fantastiskt! Drack ett glas vin och surrade lite skit och hade det allmänt trevligt. Vid halv tolv så befann vi oss på bion för att se Due Date. Så kul att man kan gå så sent om man vill, lite extra mysigt. Filmen var sjukt rolig, så vill ni dö av skratt ska ni se den. Jag tror nästan att vi hördes mest i hela salen för när det hände något roligt så skrattade vi jättehögt, sen skrattade vi ännu mer på grund av Magnus skratt. Riktigt härligt! Haha.

Men nu till det bästa av allt!! Ni vet Emanuel som jag alltid skriver om som är med i paradise hotel? När vi skulle gå från bion till tunnelbanan gick vi förbi amba. Och vem tror ni står där i kön? JO EMANUEL!! Jag höll helt seriöst på att dö. Jag har nämligen en liten crush på honom då han är het som bara den! Grrr.. Made my year!


Emma hjärta Emanuel.

Uppdatering nr 2

Pepparkaksdegen blev tvungen att ligga framme i fyra timmar innan man skulle baka. Tror ni vi hade tänkt på det? Neeej. Så får göra det imorgon istället. Har precis ätit en supergod sushi middag och nu sitter vi framför teven och latar oss. Väntar på att Magnus och hans kompis ska komma hit, då blir det glögg och lussebullar! Mm. Sen ska vi gå på bio och se Due Date. FUN SATURDAY! Whoop whoop!

Uppdatering

Lussebullarna ser grymma ut, har precis tagit ur de sista ur ugnen.. Knäcken blev stenhård, ett hårt slag. Däremot blev chokladknäcken awesome!! Ska nog nu kasta oss in på pepparkaksbakningen. Hejsvejs!

EN OTROLIGT SPÄNNANDE DAG

Har precis kommit hem från en lunch med Jonna och Matilda. Alltid lika trevligt =) Nu ska jag och Jonna baka lussebullar, knäck och pepparkakor. MYYYYYYYYYYYS! Hoppa ni också har en rolig lördag. Bilder kommer sen! Puss

Semifinal

Här sitter jag ensam en fredagkväll och kolla på idol. Men jag klagar inte! Det var en sjukt bra semifinal och jag är nu väldigt spänd. Att Jay skulle gå vidare kunde alla ha räknat ut med lilltån men vem som också går till finalen är jag osäker på. Dock så tycker jag att Minnah var grym ikväll och jag diggar hennes röst. Olle hör mer hemma i en mindre miljö med en gitarr. Så även fast Olle är ett grymt ögongodis så håller jag på Minnah. GO GO! Skulle vara awesome att se hennes sjunga twist and shout igen i finalen.


Uppenbarelse

Är det någon mer än jag som lagt märke till Olles brorsa? Shit, han är nästan snyggare. Hm...

Fått livet tillbaka

Åh jag är så lycklig! Blev klar med min hemtenta förut och det känns otroligt skönt. Ska lägga den till sidan nu och bara läsa igenom den på söndag och finslipa språket. Känns bra! Så nu har jag tagit helg. Skulle ha varit med Max ikväll men på grund av vissa omständigheter var han lite nere och kände inte för att umgås. Helt förståligt för vi kan ses vilken annan dag som helst. Då denna veckas plugg har tagit musten ur mig så ska jag bara ligga hemma i soffan och kolla på idol ikväll. Har en känsla att det kommer vara super! Dock längtar jag ihjäl mig tills imorgon då jag ska få träffa min Jonnis. Hihi.

Skål!

Eftermiddagsfika: En kopp varm choklad och en lussebulle. MMMMMmmmm :)


TGIF

Eller? Sitter och skriver på min jäkla hemtenta idag igen. Jag blir ju aldrig nöjd när jag skriver utan måste skriva om meningarna minst tre gånger. Då kan ni förstå att det tar tid för mig. Blääää! Sluta vara så petig Emma, skriv bara. Önskar jag hade någon som kunde sitta med en klubba och slå mig varje gång jag tappade koncentrationen. Någon frivillig?!

Ett ljus i mörkret

Max ringde precis och vi bestämde att vi skulle dricka vin och se idol imorgon. Nu har jag någonting att längta till inför helgen vilket kanske gör det lättare att skriva klart min hemtenta? Åh, det är alltid lika roligt att umgås med den lillskiten!

En fundering...

Är det bara jag som tycker att Daniel Adams Ray är mycket bättre än Oscar Linnros?


Rekord!

Åh kollade precis min statestik och hade rekord!! Wiie. Alltså det är inte direkt så många men de mesta jag har haft och man ska vara glad för det lilla man får. Sådetså. Bokade precis biljett hem till Sundsvall över julen. Väldigt bra att jag väntat till sista minuten så jag måste åka 06.30 för att få en billig biljett. Död Emma.se Jag åker iallafall den 17e och kommer tillbaka den 6e. Så hinner vara hemma ett tag och träffa alla nära och kära. Längtar faktiskt ganska mycket!

Ändrade planer

Jag är lite ledsen faktiskt. Ikväll skulle jag egentligen ha varit med Linda och ätit sushi men den lilla tjejen blev tvungen att jobba. Tycker så synd om henne för hon jobbar nästan hela tiden. När jag kan så kan inte hon och tvärtom. Det är inte lätt! Ganska tungt att gå miste om Linda och sushi.. Jag som hade förväntat mig en bra onsdag. Istället fick jag göra kycklingwok och kolla på bonde söker fru. Vilket var ganska spännande så måste se nästa avsnitt också. Hm.

Katt eller guldfisk?

Det blev faktiskt ingen utav de. Istället skaffade jag en tiger! Whoop whoop, den ni!


Bild från Thailand, tigertemplet.

LYCKLIG

Åh jag fick precis ett glatt besked till min telefon! Min klasskompis Matilda födde en liten son inatt och alla mår bra. Jag är så glad för hennes skull då hon längtat så mycket efter detta. Jag hoppas jag hinner se den lille sparveln innan jag åker hem över jul! Grattis gumman :)

Vad ska man säga?

Åh vilken tråkig dag jag har. Håller på att tvätta och skriver hemtenta samtidigt. Tvättningen går bra men jag önskar jag kunde säga det om hemtentan. Min lärar är ett monster så därför sitter jag och försöker få alla meningar perfekt. Men det tar sin lilla tid och resulterar till att jag knappt skrivit en halv sida. SUCK. Ni förstår inte vilken jävla *pipip* hon är. Alla hatar henne! Det är så synd att man ska behöva ha sånna lärare. Kan säga att det jag lärt mig mest under denna kurs är att bita mig i läppen för att inte säga något spydigt tillbaka. Och det kära folk är inte det lättaste. Men nu, back to work!


RSS 2.0