Peppad!!!

Vilken toppendag jag har haft! Dagen inledes på skolan med opponering och lektion. Vår grupp fick jättebra respons på vår rapport vilket kändes kanon, speciellt när man jobbat skitet av sig. Efter skolan kom jag hem och fick ett superroligt och positivt telefonsamtal vilket jag kan berätta mer om på söndag. Sen ikväll har jag varit med mina finaste Elin och Jossan. Vi köpte hem sushi till middag, kollade på film och pratade massa. Såååå mysigt har det varit.

Sen är jag otroligt peppad inför imorgon!!! Då ska jag nämligen dra till Uppsala för att möta upp Jonna och några andra brudar för fest och firande. Jag tippar på en top notch helg! Hörs igen på söndag om jag inte är alltför bakis. Puss


Denna film såg vi ikväll, rätt bra faktiskt :)

Klaaaaaaar!

Idag har jag suttit HELA dagen med hemtentan men jag är nog klar nu. Eller jag är klar. Pallar inte att sitta och pilla på den längre för man kan alltid hitta något man kan skriva bättre. Nu får det helt enkelt gå som det går. Efter det då? Ja då fixade jag middag dog på soffan. TRÖTT.SE Imorgon är det dags för skola igen och det känns väl lite bitterljuvt. Känns jobbigt att gå tillbaka till plugget efter all denna ledighet men samtidigt ska det bli kul att träffa klassisarna. Sen efter skolan ska jag ha myskväll med mina bästa Elin och Jossan :) Puss och godnatt.

När man trodde att livet var skit..

...då blev det ännu värre! Ursäkta mitt språk just nu: HELVETES JÄVLA SKIT FLUGA. Jag ni hörde rätt. Här sitter jag inne i min lägenhet och plågar mig själv med en hemtenta som är så tråkigt. Har suttit här hela dagen och är så sjukt less och trött. Men det räcker tydligen inte. Min lägenhet är ganska varm så jag öppnade balkongdörren. Satt för ett tag ganska svalt och skönt och avslappnad. Då kommer det in en flugjävel och surrar. Det enda jag hör är flugans jävla surr.. FÖRSVINN! Den vägrar. Har jagat den men den är snabb som fan. Dö fluga dö!! Lätt att koncentrera sig nu........


Ingen bra mix!

Min termometer visar på 17 plusgrader och här sitter jag inne i min lägenhet och måste skriva en hemtenta. KUL???? Neeeeeej. Fan, fan, fan. Jag är inte alls bitter.

Tillbaka till verkligheten

Kom tillbaka till kära Sthlm idag och verkligheten. Har haft en alldeles underbar påsk med vänner och familj. Var hos farmor tors-mån där vi njöt av det fina vädret, krattade, grillade, gick prommis, dödade möss och drack öl. Var helt underbart att bara njuta av dagarna utan några som helst måsten. Igår hann jag till och med träffa min kompis Nicklas "Rosen" en snabbis vilket var superskoj. Kul att se dig vännen! Men som sagt, nu är jag tillbaka till vardagen och allt som kommer med den.

Kom med tåget vid ett tiden idag och har efter det hunnit städa lägenheten lite snabbt och varvat ner efter en hemsk tågresa. Då menar jag inga förseningar utan min åksjuka. Jag är seriöst fortfarande alldeles snurrig i huvudet fast det var 5timmar sen. Ska svira om det lite andra kläder och ta på mig lite mascara nu. Jag ska nämligen följa med Linda på lägenhetsvisning och sen blir det middagsmys. Puss!




Glad påsk!

Hejhopp! Har haft en supermysig dag hittills. Mötte Carro och lilla Penny på stan för en glass i solen och massa surr. Gud vad liten Penny var och så söt! Endast en vecka gammal. Nästan så man blev lite sugen på en egen ;) Fast lugn mamma, har inga planer på det! Sen var jag en sväng till mina småkusiner Agnes och Alice, fick lite kramar och gav de ett påskägg. Då blev man populär! Nu ska jag, syrran och pappa börja åka till farmor. Där ska vi vara tills på måndag och gissa vad vi ska göra? Myyyysa. Förvånad? Min farmor bor i en liten by som heter Brännås som det kanske bor 50personer i? Eller nått. Så nu snackar vi skog.... Inget internet, inge folk utan bara lugn och ro och frisk luft. Härligt! Mig får ni höra från igen på måndag. Glad påsk :)


Uuuuuuuuuuunderbart!

Efter alla förseningar hit och dit så kom vi äntligen fram till Sundsvall. Mötte upp min bästa Anna för lunch och massa snack. Blev även en kort sväng på stan där jag råkade? handla en kavaj och ett par örhängen. Ooops! Det var inte jag mamma, lovar. Nu sitter jag hemma hos mamma och Anders på deras altan. Det är varmt och skönt och sitter just nu med ett glas rödvin i handen och ska snart få grillat till middag. Jag älskar att bli bortskämd!


Ni behöver inte kommentera bilden, jag vet att jag ser mongo ut. hihi.
Men hellre en ful bild än ingen alls ;)

HATA SJ

Ja nu sitter man här då, på ett försenat tåg helvetes. Ovanligt? Neeeeeeej. Hur långt hann vi komma? Skulle gissa på cirka 10minuter. KUL. Bromsen slutade funka och det slog några gnistor, någonstans började det ryka och det luktade bränt. Nu har vi kanske suttit still 30-40 minuter men det verkar som vi snart ska åka. Undra om det blir utan en broms då? Det värsta är att vi sitter i första vagnen så om bromsarna inte funkar kommer alla vagnar åka på vår vagn och vi krossas. Kul? Nej. Men good luck. /En bitterEmma

Påsklov!

Nu har jag äntligen packat klart inför resan imorgon. Som jag skrev förut ska jag hem till Sundsvall för att spendera påsklovet med familj och vänner. Åker redan halv åtta imorgonbitti så är framme redan vid lunch. Då ska jag träffa Anna och äta lunch och prata ikapp sen resten av dagen/kvällen ska jag umgås med syrran, mamma och Anders. På torsdag ska jag hälsa på Carro och hennes lilltjej Penny och tänkte också försöka hinna med mina söta kusiner Agnes och Alice. På torsdagkväll drar jag, syrran, Erik och pappa till farmor för att spendera helgen. Där ska vi gå mysiga promenader, grilla, och bara njuta av att inte göra någonting. Jag vet att det låter stressigt men i mina öron låter det underbart, jag längtar!!


I somras hade jag och syrran en heldag med mina kusiner. Hade superkul!

En sjuk vilja!

Vilken intressant morgon jag har haft. Vill inte berätta vad just nu förutom att det var spännande, intressant och helt och hållet Emma till 100%. Det enda jag vill är att alla ni ska hålla tummarna för mig, tack!

Kom hem vid elva-tiden och åt lunch sen däckade jag på soffan och sov i två timmar. Vad hände där kan man undra? Brist på sömn de senaste veckorna skulle jag gissa på. Nu ska jag äta sushi, lyxade till det idag, och sen blir det att packa för full rulle. Jag hatar att packa, vet aldrig vad jag ska packa eller hur mycket. Hjälp? Imorgon ska jag nämligen dra mig hemåt uppöver Sundsvall för att träffa familj och vänner. MYSPYS!!

Välkommen till världen!

Min kompis Carro har äntligen fått sin lilla tjej, Emma Penelope. Hon kom till världen i fredags tror jag och på torsdag får jag träffa sötnosen då jag är hemma i Sundsvall. Jag är så glad för din och Marks skull gumman! Längtar som tusan till torsdag.


Lånade bilden på Carros blogg, giveashit.blogg.se SÖTNOS!

Strålande sol!

Vilket väder! Har suttit på balkongen och solat och fasiken vad det tog, nästa så man skulle ha smörjt sig lite. Jag ser så sjukt mycket framemot ledigheten framöver, känner att jag verkligen behöver den! Nu ska jag möta Mikaela i Vasaparken, var längesen vi sågs nu. Jag kan gissa på att det blir lite surr, sol och kanske till och med en glass.

Min underbara helg!

Jag tänkte nu berätta lite kort om min galet underbara helg för att förhoppningsvis göra någon av er lite avundsjuk.. I fredags hade jag och Jonna tapaskväll vilket var sjukt gott. Tapasbricka, räkor, aioli osv. hur gott är inte det? Vi hade en supermysig kväll tills Jonna somnade framför filmen, haha! Sen blev det även en sleepover, myyys. Undra hur många gånger jag änvänder ordet mys egentligen? Aja. På lördagen strålade solen så vi gick ut, köpte en tunnbrödrulle (första gången ever) till frukost/lunch och satte oss i solen och bara njöt. Resten av dagen jobbade jag genom att sitta i Vasaparken och äta årets första mjukglass. LOVELY!

Igår mötte jag Jonnis på stan för en lunch i solen. Stockholm har verkligen kanonväder nu! Satt och surrade och myste tills hennes buss till Sundsvall skulle gå. Vid fyratiden drog jag till Lena i klassen för att träffa min grupp. Vi skrev klar vår rapport, fick supergod middag och drack vin! En alldeles förträfflig avslutning på en kanonhelg!


I'm back!

Efter en riktig skön och utvilad helg är jag tillbaka. Har fått lite ny energi och känner mig enormt mycket piggare och gladare! Hallelulja. Det har varit jobbigt att vara på dåligt humör varje jävla dag. Men som sagt, nu kommer vändningen! Kanske beror det på att vi snart är klar med grupparbetet eller att påsken närmar sig. Vem vet? Har som sagt haft en supermysig helg och idag fortsätter den! Ska strax möta Jonna för att handla lunch och sätta oss i Vasaparken. Mysdeluxe söndag :) Puss så länge!

Kul liv.

Vill bara meddela att jag är fullt medveten om att bloggen har varit helt död i några dagar och jag skulle väl säga desamma om mig själv. Har en jävligt stor och krävande uppgift i skolan så jag spenderar all min tid där eller sover. Inte så intressant att veta därför jag struntat i att skriva. Jag längtar tills denna kurs äntligen är över! Och framförallt önskar jag till påsklov, vila och mys med familjen. Jag återkommer när jag fått tillbaka mitt liv, kan dröja några dagar till. Puss

Hello asshole

Vilken mysig kväll jag hade igår! Hade lagat till en paj till mig och Max igår och det var tur att han gillade den, inte för att jag tvekade särskilt mycket. Efter middagen blev det massa surr och uppdateringar om varandras liv. Det är sjukt vad man kan missa på cirka två månader i någons liv. Han hade klippt en ny frisyr som han var skitnsygg i btw, fått en ny lägenhet som han snart ska flytta in i och sen hade han blivit ännu biffigare än han var sist jag såg honom. Sluta träna människa!! Jag får lite smått panik och blir lite avis faktiskt. Sen slappade vi framför teven resten av kvällen och såg på Heartbreak kid. Hade glömt hur rolig den filmen var!


En saknad vän!

Ja ikväll ska jag äntligen få träffa Max igen! Vi har inte setts på evigheter pga av att båda varit upptagna med skola etc. Men ikväll ska vi äntligen umgås och som jag längtat. Har precis gjort klar en älgfärspaj som jag hoppas att han kommer tycka om, sen blir det massa skitsnack och film! ha en trevlig kväll allesammans för det ska jag ha :) Ciao!

Lyxlunch ala Emma

Jag har varit sugen på pannkakor väldigt länge nu. Sen när jag såg att de sålde jordgubbar på ica var det ingen snack om saken. Så idag gjorde jag den godaste lunchen jag ätit på länge:


Vingar av glas.

Vilken mysig kväll jag hade med syrran igår! Först lagade vi kyckling med cashewnötter som blev fantastiskt gott. Jag kan verkligen inte få nog av thaimat.. Sen myste vi i soffan resten av kvällen, surrade massa strunt, skypade med mamma och Anders och såg film. Kvällen till ära smaskade vi även på jordgubbar, åh sommar kom snabbare!


Vi såg en gammal 90tals rulle igår. Kan inte släppa hur sexig Skarsgård är. Ohlala!

Syskonmys.

Har haft en alldeles supermysig kväll med syrran. Berättar mer om den imorgon för nu måste jag sova. Godnatt världen!


Att sitta i supportkö.

1. Förbered dig att avsätta minst en timme av din värdefulla tid.

2. Förbered dig att samtalet kommer göra din telefonräkning skyhög och dig fattig.

3. Du måste vara på ett bra humör för att kunna genomföra samtalet annars kan det sluta hur som helst.

4. Försök att hålla lugnet när du bara blir kopplad fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka.

5. När du kommit fram; är personen dryg och inte tillmötesgående, håll ilskan inom dig tills den verkligen behövs.

6. Om supporten är en trevlig kille, börja inte flörta!! Håll dig till ärendet!! Man vet ju faktiskt inte hur han ser ut.

7. Sist men inte minst; se till att ha batteri på telefonen. Annars bryts samtalet och du får gå igenom 1-6 ännu en gång.

Ja som ni kanske förstår har jag suttit i supportkö idag. Har ringt både apple om min dator och Lg om min tv. Jag fick jättebra hjälp på båda ställena och fick precis som jag ville. Om det har något att göra med att båda var killar och jag är otroligt charmig? Ja det låter jag nog vara osagt.

Transkriberingsfredag.

Ja vad ska jag säga. Jag är fortfarande dunderförkyld men känner inte av någon feber idag iallfall, vilket är otroligt skönt. Idag har vi inte haft några lektioner så jag har alltså spenderat hela dagen hemma. Jaha hon har legat på soffan och kollat på tv tänker ni då. Men ha ha, där fick ni! För det har jag faktiskt inte. (jag är minst lika förvånad) Idag har jag nämligen suttit och transkriberat. För er som inte vet vad det är så kan jag förklara. I vårt grupparbete på skolan har vi gjort 5st intervjuer på ca 30-40min. Efter en intervju måste man transkribera den och det betyder att ordagrant skriva ner allt som sägs på intervjun i ett dokument. Alla frågor, svar, pasuer, mm, jaa. Ni fattar? En transkribering av en intervju som är cirka 30min lång tar cirka 4timmar. Visst låter det kul? Inte alls tidskrävande. Eller?


Bachelor!

Ja vad ska jag säga. Jag skrattade nästan så jag dog när jag läste Jonnas blogg förut. Både hon och jag har kollat på the bachelor som går på tv11 med snyggingen Jake. Idag var det säsongsfinalen jag kan väl bara säga att när jag läste Jonnas blogg så fick jag en bild av mig själv. HA HA HA! Vi är störd du och jag gumman ;) Vi har båda suttit och gråtit och blivit arg för han valde fel tjej!!

Hon bjöd till och med på en bild på sig själv men jag är inte så generös. Däremot är jag lite jävlig och lägger ut hennes bild för er också. (hoppas det är okej gums) SÖTNOS!


Jonnas blogg hittar ni här; http://jonnanine.blogg.se/

Over and out

Jag har blivit sjuk. Ordentligt. Feber. Halsont. Snuva. Huvudvärk. Ont i öronen. You name it. Ska sova och förhoppningsvis vakna lite piggare. Over and out.

14. En bild på dig och någon klasskompis.


Jag och min söta klassis Elin på drinkkväll!

Tv.nörd.se

Ja idag var det dags för fortsättningen av Emmas liv. Så vad har hänt idag? Har varit en lång dag i skolan och kom inte hem förrän vid halv fem. Skulle egentligen tränat idag men då jag har fått ont i halsen så fick jag skippa det. Ja sen surrade jag med syrran lite om min ångest och sen har jag inte gjort ett jäkla skit. Visst låter det roligt? Nej inte direkt. Men när man har mycket i skolan hinner man inte göra så mycket roligt. Därför låter mitt liv ganska så trist just nu. Det är då man får vara glad för de små sakerna. Till exempel är det Greys Anatiomy ikväll vilket är något jag längtat till en vecka. Sedan efter det Off the map. How lovely? Jag älskar läkarserier. Sen ska Jonna komma hit efter sitt jobb vilket jag VERKLIGEN längtar till. Whooop.




My love!

För någon vecka sedan ringde min mamma och berättade att hon sålt min balklänning till en superglad tjej. Lyckos henne som ska få använda den! Jag älskade verkligen allt med min balklänning, formen, färgen och detaljerna! Tråkigt att man bara få känna sig så fin en kväll. Nästa gång blir väl förhoppningsvis en bröllopsklänning? ;) Vem vet.








Livet om Emma

Jaha vad finns det att säga om mig idag? Jag har varit på skolan, diskat, lagat en supergod lasagne, pratat med pappsen, pratat med mammsen och ätit vinddruvor. Låter det som en rolig dag? Isåfall tycker jag att ni ska läsa imorgon också för då kommer fortsättningen. Enjoy!

Too much to handle

Ja då var det dags för en ny vecka och kan väl säga att jag inte direkt hoppar av glädje. Har för mycket att göra och för lite tid. Jag längtar redan till helgen, låt den komma snabbt. Idag har jag iallafall varit på skolan hela dagen och jobbat med grupparbetet och vi är nu redo inför alla intervjuer vi ska ha i veckan. Efter skolan drog jag till friskis för ett afrodans pass vilket gick bra. Har dock lite träningsvärk sen jag och Jonna dansade i lördags!

Nu sitter jag äntligen i min kära soffa under min älsklingsfilt och har precis ätit en supergod laxsallad. Ska slappa hela kvällen och sova tidigt. Ciao

Hur många lingon finns det i världen?

Vilken otroligt bra film! Jag kan nog inte beskriva hur bra den är. Den var väldigt välgjord och fin och bra skådelspelare. Alla borde se denna film. Varför? Jo det ska jag tala om. Därför att den gav en bra bild på hur människor med Downs syndrom är och att alla människor är olika men lika fina. Man blev glad, varm och lycklig när man såg den. Så därför tycker jag att ALLA borde se den. SE DEN! I rest my case. Godnatt!

Kuckilimuckmedicin.

Nu ska jag dra in till stan för att möta Jonna! Där blir det sushimiddag och biomys. Det perfekta medlet för att bota en baksmälla. Filmen vi ska se är:



Jag tror jag kommer älska den. Trevlig söndag allihopa!

Crazy in love


Vilken kväll!

Vilken rolig kväll jag och Jonna hade igår! Började med några vinglas hemma hos henne med massa killsnack, musik och dans. ALLTID lika roligt ;) Sedan drog vi til Amba och dansade hela natten. Kom i säng vid halv fem tiden tror jag. När jag sedan vaknade imorse (12.45) så värkte fortfarande mina fötter och det kan bara betyda en lyckad kväll!

Såhär såg vi ut efter några glas: SNYGGINGAR!


Fredagsmys!

Är helt slut efter denna vecka! Därför spenderar jag kvällen med min underbart mysiga filt, så ska det låta, serier och mumsiga jordgubbar. Längtar tills imorgon!


Ha den äran!

Idag fyller en av mina bästa kompisar år. Stort grattis världens bästa Anna :)


Bild på när Anna var och hälsade på mig och vi käkade världens godaste
asiatisk/mongolisk/kinesisk buffé.

RSS 2.0