Movienight.

Har aldrig sett denna film, så ikväll är det upp till bevis.


Mätt tjej.

Superkocken Emma present. Jag och Jonna ligger utslagna på soffan och är så mätta så vi kan dö. Vi äter alltid för mycket, wonder why? Kalasgott.

Ikväll ska vi ha en superduper myskväll då det är sista. Inte sista föralltid men sista som roomies. Lite sorgligt är det fast samtidigt så kommer vi ha 10min till varandra. That's good. Hur skulle vi annars klara oss? Den största frågan är vilken film vi ska se ikväll. Förslag någon?


En kött affär.

Haha Jonna är så otroligt söt. Hon skulle handla middag innan hon kom hem idag. Vi bestämde att vi skulle göra lite finmiddag då det är sista kvällen hon bor här. Jonna ville supergärna att jag skulle marinera kött som jag gjort en annan gång då det blev så gott. Sen när hon kommer hem har hon köpt färdigmarinerat kött. När jag upptäcker detta blir hon helt förstörd. Jag citerar "Men jag vill ju ha din marinad!!!!" "Den här är äcklig". Så sitter hon vid köksbordet och ser ut som hon har sålt smöret och tappat pengarna. Stackare. Efter ett tag reser hon sig och säger; Nä jag åker och byter den. Vill inte ha det här. Så nu sitter hon på tunnelbanan på väg till hemköp bara för att hon ska få min marinad. Är hon inte söt? Det måste betyda att jag kan laga ganska god mat. Hihi.

Kommer ni ihåg det här?

som vanligt är det inte tjejen i bloggen(filmen) som skrivit brevet.

Kära bullen. Jag har ett problem. Jag har blivit kär i min bästa väns pojkvän. De har varit tillsammans i 2år men jag vet att han tycker om mig också. Jag vill inte såra min vän men jag vet att snart kommer något hända. Hjälp mig, vad ska jag göra? /Ida



Man får inte alltid som man vill.

Åh vad denna helg har gått fort. Svisch sa det bara. Blää. Fast det har varit en riktigt mysig helg med underbara vänners sällskap. Det gillar jag starkt. Idag måste jag plugga vilket jag inte har lust med alls. Men jag har inte så mycket till val. Mest av allt vill jag gå ut bara för att jag ska få använda min nya fina jacka. Jag knäpp? I think so.

Med ena foten utanför.

En fågel viskade i mitt öra att man ska ställa tillbaka klockan inatt. Så nu är det gjort. Tur att någon sa det! Ska krypa ner under täcket och njuta lite av Melissa Horns underbara musik. Godnatt.

Lite dramatik på lördagskvällen.

Här sitter vi, tre lugna tjejer och kollar på film och helt plötsligt så hör vi världens smäll och massa glas som krossas. Upp fort som fan och tittar ut genom fönstret, ser ingenting, springer till balkongen. Då ser vi två män och fyra poliser och en jäkla massa folk som stirrar mot där min port är. Efter ett antal minuter kommer vi fram till att någon krossat hela glasrutan till en klädbutik som ligger alldeles vid min port. Läskigt. Ena killen sätter dom i polisbilen den andra vet jag inte. Ingenting som händer varje dag.

Förövrigt har jag haft en alldeles underbar kväll. Så skönt att umgås med personer som gör en glad och lycklig. TACK FÖR DET! Såg en film, åt godis, surrade skit och lekte charader. Haha. Det måste vi göra fler gånger. Är inte trött än så ska försöka hitta på något att göra innan jag ska sova. Några vänner avsnitt kanske? Eller Family guy? Hm. Lutar åt det sistnämda. Puss

Hur uttalar man det?

Vi sitter och diskuterar hur man uttalar godiset plopp. Jag anser att det uttalas med ooo och dom med ååå. Hur uttalar man ett mellanting enliigt 118100? Stort problem. Hur uttalar ni det?

 

godisen plopp, uttalar man det plåpp eller plopp med oooo . svara inte att man får välja ?!

118100 tycker att det bästa sättet att uttala godisen plopp på är att uttala o-et som ett mellanting mellan å och o. Trevlig kväll!


Mina brudar.

Nu ska jag ha myskväll med mina absolut favorit tjejer Elin och Jossan. Love you!


Lyckligtjej_89

Jag har hittat en jacka!!!!!!!! ÄNTLIGEN. Och jag är så jävla nöjd med den. Ville ha en svart filtkappa som var lite ovanlig, lite snyggare och lite coolare och jag har hittat den. Så jäkla glad. Ni anar inte. Sen handlade jag också en superfin halsduk och en cool mössa i grönt som kommer passa perfekt till jackan. Sen köpte jag också ett par nya svarta jeansleggings då jag gjorde sönder mina gamla. Bra där Emma. Men bäst av allt (förutom jackan) så köpte jag ett par skor. Och nej mamma jag behövde dom inte men jag blev kär. Plus att det var superlängesen jag köpte ett par skor. Så de får bli min belöning för allt plugg jag gjorde denna vecka och tentan jag ska göra på tisdag. Det förtjänar man väl?!

Bilder kommer såklart!


Syns lite dåligt på bild men den är typ kavajstuk rak model i filt. Åh så fin. JC 799kr.


Den är grönare i verkligheten, konstigt ljus i min lgh. GinaTricot halsduk 149kr och mössa 79kr.


SNYGGA VA? Jag förstår om ni också blir kär. Dinsko 499kr.

Lördagsshopping.

Godmorgon! Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon efter en krävande vecka. Kan inte förklara hur skönt det var. Nu ska jag och Jonnis åka in till stan och kika på lite saker. Jacka är prio ett för mig så håll tummarna. Stort plus att det är varmt ute idag. Puss

Noooooooooooo.

Nu är jag ledsen på ögat. Daniel var verkligen inte sämst. Faaaaaaaaaaaaaaaaaan. Nu ska vi trösta oss genom att se på Leonardo Dicaprio i filmen The Beach. (Där jag förövrigt va förra året).


En egenknäppt bild. Stranden från filmen.

Kvällens omdöme.

Vad tycker jag om kvällens idol? Jo det ska jag tala om.

JAY - ÄR MIN GUD!!!! Jag älskar Bsb (Backstreet Boys ni som inte kan förkortningen, hallå?). Och han gör den kanon, är stolt. Fast han skulle kunna sjunga bä bä vita lamm och ändå göra det skitbra och gå vidare.

OLLE - Klockrent låtval, passar honom perfa. Blir fortfarande lika kär när jag tittar på honom. Slurp.

MINNAH - Älskar hennes röst, hon blir bara bättre och bättre. Men vad fasiken gick fel med håret?

ELIN - Seriöst, Britney Spears. Vad gick fel i hennes huvud kan man ju undra. Fy och fy.

DANIEL - Älskar lilla sockersöta Daniboy men han gör så dåliga låtar... Han skulle ha sjungit en Bsb låt. Då hade han ägt.

LINNEA - Superfint. Härlig ton. Läcker tjej. Rörande.

ANDREAS - Stört charmig kille, superfin röst. Men jag känner ingenting när han sjunger. Goes flat.

GEIR - Åh vad jag älskar denna låt. Fast Black med Pearl Jam är llite bättre. Han var okej, men Jay skulle ha sjungit denna och jag hade dött av rysningar i min kropp.

Sen måste jag påpeka att kvällens intro med en dansande Peter Jide i ett vitt nätlinne måste vara idols bästa genom alla åren. Fy fasiken vad jag garvade. Sen att Lotta var en av dansarna gjorde ju saken också lite extra kul. Skitkul för dig gumman, du var grym!


Snodde bilden från dig Lotta, hoppas det är ok. Måste bara få skryta om dig. SÖTNOS.

........

Har ni någonsin hört ordet tutt-spank? Nej trodde väl inte det. För Jonna uppfann det för ca 2min sen. Hur undrar ni? Det håller jag hemligt.

Pinsamt.se

Plötsligt började det svida på min underläpp, jag gick till spegeln och såg till min fasa att jag hade ett sår och blödde. Jag hade rivit mig på folien som satt runt min kebabrulle.

Dont look back in anger.

Hejhopp allesammans! Har spenderat åter en dag på skolan med massa plugg men gick hem tidigare idag då det faktiskt är fredag. Det är jag värd. Faktiskt. Kommer fortsätta plugga i helgen men ikväll lägger jag skolböckerna åt sidan. Egentligen hade jag och Jonna planerat att gå och se Erik Hassles spelning på medis ikväll. Meeeeen. Ingen av oss är särskilt pigg och på humör så vi bestämde nyss att vi ska handla något gott till middag, tända lite ljus och bara mysa i soffan hela kvällen. Inte helt fel det heller. Erik Hassle kommer fler gånger.

För er som inte vet så är det sista helgen Jonna bor här för hon flyttar nämligen på måndag. Lillgumman. Vem ska jag skratta och sjuka mig med alla dagar nu? Visst vi kommer bo nära varandra men kommer inte vara samma sak. Som när vi ligger och surrar massa skit innan vi somnar och pratar hemlisar. Det är mysigt.

Nu mot ICA!


Sorry Erik, du får klara dig utan oss ikväll.

Godnatt världen.

Nu kryper vi ner i våra sängar och ser lite vänner avsnitt innan vi somnar. Godnatt!


Varför är min hand så stor?!

Om jag vore ett djur....

... så skulle jag varit en sengångare.


Trötttjej.se

Har suttit på skolan och pluggat mellan 9.30 - 19.00. HERREGUD säger jag bara. Men har varit sjukt effektiv idag och lärt mig mycket så tentan känns lite bättre. Tack Lena och Elin för all hjälp idag, ni är guld värda!

Är medveten om att mitt bloggande har varit tråkigt den här veckan pga av att jag aldrig är hemma. Men efter tentan så har jag ett liv igen, JIPPI. Ikväll blir det lugnt med mys med Jonna framför Robinson. Skönt. Puss på er.

Hett tips!!!

För er som inte vet har de lagt upp det bästa från idolaudition 2010 på spotify!!!

Mina favoriter är:
Alice - Samson
Daniel - Dont look back in anger
Olle - The scientist
Minnah - Not ready to make nice


Åh jag bara njuter när jag lyssnar......... Speciellt Daniels, så härlig ton så jag får gåshud i hela kroppen. Mm mm.


Juveler.

Vet ni vad jag gör? Nej det ska jag tala om. Jag sitter och laddar ner spel från Android Market till min mobil. JEWELS. Typ världens roligaste spel. Sjukt beroendeframkallade men ett jävligt bra tidsfördriv. Hell yeah!!


Hartråkigt.se

I brist på annat att göra så delar jag med mig av min topp tre FILF lista:


Har alltid varit och kommer alltid vara en godbit.


Måste jag ens kommentera? Bara titta på han.


Är fullt medveten om att han gått bort men vilket leende!!! Finns ingen som han.

En väldigt lång men bra dag.

Gud jag har precis kommit hem. Vilken dag! Har suttit på skolan mellan 10-18.30. Duktigt va? Jag känner mig lite duktig iallafall. Har suttit och gjort massa övningsfrågor idag så nu har några grejer lossnat i huvudet. SKÖNT! Vi har haft jävligt kul idag också som vanligt. Ita i min klass är en blandning av min ena moster, min ena faster och min kusin som är 6år. Haha, med andra ord är hon så himla härlig. Sen när vi skämtar och är lite elak med varandra så måste hon be om ursäkt på en gång. Så söt.

Sitter nu hemma i sängen och inväntar middag och Paradise Hotell. Hur snygg är inte Erik som kommit in föresten? Vilken pudding. Fast Emanuel är fortfarande min favorit. Grr. Jonna och Viktor står och lagar mat faktiskt, skönt att slippa efter denna långa dag. Ska inte plugga nå mer idag utan blir Greys Anatomy och Kungarna av Tylösand lite senare. Skön avslappning med andra ord. Btw så älskar jag redan min nya mobil! Hihi.


Världens finaste och bästa Elin i min klass.

HTC Wildfire

Alltså jag har inte tid med er för jag har äntligen köpt en ny mobil. Nu får jag leka med de coola barnen. Jippi.


Härligt härligt men farligt farligt

Har precis ätit upp dagens middag som bestod av pannkaka, grädde och pappas hemmagjorde blåbärssylt. MUMMA. Jag älskar pannkaka men äter det väldigt sällan, för jobbigt att göra. Jag hade tur idag för Jonna stod för stekningen. Tack gumman!

Satt på skolan idag till halv sex. Visst är jag duktig? Fick kanske inte så överdrivet mycket gjort idag men ska åka in tidigt imorgon också och plugga hela dagen. Yes I am. Lena hade bakat en kladdkaka som hon tog med idag, vilken pärla! Underlättade verkligen vårt pluggande. Hur kan choklad ha den effekten?

Kärlek.

Min klasskompis Ita: Emma jag älskar dig som en böld i arslet på en cykelsemester.

Är det inte kärlek så säg. Haha.

Cool at school.

Godmorgon! Började dagen idag med ett besök till doktorn som gick skit. De känns som det inte tar mig riktigt på allvar vilket är så irriterande........ Dock ska jag lämna mer blodprover för att testa för lite andra saker. Jippi. ¨

Sitter nu på skolan och pluggar med Elin, Lena och Ita. Mina sötnosar. Vi ska plugga gärnet idag! Vi ser knappt bordet vi sitter vid på grund av alla böcker vi har. Jag gick nästan sönder idag på väg hit för min väska var så tung. Gud vad jag längtar tills denna tenta är över!!!

Efter plugget ska jag in till stan och göra en spännande sak som ni får veta senare! Mohaha.

De oskuldsfulla.

OCH på tal om sekter. Här kommer ett boktips om tre systrar som växte upp i en religös sekt och deras respektive flykt. En sjukt vidrig bok men väldigt intressant att läsa.


Kvinnors hemliga liv.

Om ni inte såg på Kvinnors hemliga liv som gick på 3an idag så missade ni något. Det handlade om kvinnor som lyckats rymma ur den ökända polygamisekten i Eldorado, Texas. Deras oskriva regel är "Lyd eller få halsen avskuren". Och kvinnor finns där för att lyda männen och föda deras barn. Åh det är så sjukt!!! Det är år 2010?! Och den finns fortfarande kvar med flera hundra medlemmar. Avsnitten finns att se på tv3play. SE DET!


Lite ljus i tillvaron.

Kommer ni ihåg att jag handlade en ny ljuskreation när Anna var här? Visst blev det fint? Dock fattas det en liten detalj som jag inte kommit på än. Kanske en fin sten med ett gulligt budskap? Will se. När julen kommer då ska jag köpa röda ljus. Åh vad jag längtar!


Det visste ni inte.

Kom inte hem förrän efter fem idag, vilket är väldigt ovanligt för att vara mig. Hade min sista lektion i juridik idag vilket kändes helt okej. Resten av veckan ska jag begrava mig i lagboken och plugga ihjäl mig inför tentan nästa vecka. Fan att jag redan är nervös..... Inte bra! Men man vill ju lyckas liksom.

Har precis njutit av en utsökt korvstroganoff tillagad av moi. Gud så gott det var! Slurp. Åt som en häst. Kanske beror på att jag bara ätit en macka på hela dagen? Bra där Emma. Skärpning! Ska faktiskt fortsätta plugget ett tag till innan jag slutar för dagen.


Blev lite inspirerad idag av allt plugg så sprang in på Akademibokhandeln
och köpte två mappar, transparenta flikar och en permanent penna.
Spännande va?! Hihi jag blev superglad.

At school.

Hejhopp! Sitter på skolan just nu och pluggar. Har Elin och Ita bredvid mig som sitter och kämpar. Så bra att man har bra klasskompisar som kan hjälpas åt. Dessutom blir det lite roligare också! Även om vi svävar iväg och pratar om konstiga drömmar, spanar på den snygga killen som sitter i samma lokal och sexpartyn. Men det hör liksom till.

Skarpt läge.

Sitter i soffan och kollar på Beck filmen som är på 4an. Åh det gör så ont i mig att titta på sånt här. Men ändå gör jag det. Vet ju att det bara är film men sånt händer ju i verkligheten. Kanske vore ett jobb på kvinnojouren något för mig? Jag tror det.


Titta vad mysigt vi har det!

BFF

Pratade nyss med min allra bästa kompis Emelie Zetterberg. Som jag saknar dig vännen!! Åh. Det är så jobbigt att hon bor i Sundsvall och jag här. Mitt liv i Stockholm vore komplett om hon också bodde här. Det är i och för sig hennes plan men kommer dröja ungefär ett år tills dess. Sen att jag har mycket i skolan och hon på jobbet gör inte saker bättre. Jag måste övertala henne att ta ledigt och komma och mysa med mig en helg. För jag saknar dig!!





Paltkoma.

Nu ligger jag och Jonna helt utslagna i soffan för vi är så mätta. Herregud vad mätt man kan bli. Varför äter man alltid för mycket?! Idag gjord vi fajitas som är så underbart gott. Mmmumma. Inte helt fel på en söndagskväll. Eftersom vi inte orkar röra oss ur soffan så ska vi nu se på lite one tree hill avsnitt. Har kommit två nya som vi inte sett, lovely!

Förut så råkade jag typ klösa mig själv med nageln i mitt öga. Sen fick jag världens huvudvärk och har det fortfarande. Hör de ihop eller råkade jag bara få huvudvärk precis då? Dagens i-lands problem.


Brott och straff.

Har precis mumsat i mig supergod frukost. Rostat bröd med smör och pappas egengjorde blåbärssylt. Till det en kopp mango te och en satsumas. Muuuums!! Inte helt fel.

Satt och tänkte precis vad den här helgen har gått fort och att jag inte har hunnit med något vettigt. Panik! Ska lägga mig och läsa en bok om sekretess och om unga lagöverträdare nu. Visst låter det kul? Neeeej. Men det måste göras!


Förvirrande? Ja så känner jag.

Goodnight sweatheart.

Ligger hemma i soffan och lyssnar på lite mysmusik. Aldrig fel! Haft en mysig kväll hos Mickis. Vi handlade lite vindruvor och såg på Remember the Titans. Gud vad jag älskar den filmen!!! Har ni inte sett den, gör det! Kan starkt rekommenderas. Sen kom även killarna förbi så det var sköj. Imorgon måste jag plugga vilket känns otroligt jobbigt. Speciellt eftersom klockan snart är 1 vilket i sin tur betyder att jag kommer sova länge imorgon. Eller, det gör jag väl jämt oavsett?! Aja. Jag är inte ens trött nu utan ska krypa ner i min iskalla säng, få upp lite värme och kolla några avsnitt av Vänner. Godnatt.


Mys!

Nej nu drar jag på mig jackan och styr min kos till Mikaela. See ya!


Hon kommer hata mig för den här, men jag tycker att hon är sööööööt!!

En heldag på stan.

Men hallå! Det var ett tag sedan. Hann inte skriva imorse då Mikaela ringde och villa ha en lunchdejt. Så upp ur sängen, in i duschen och på med sminket. Tog bara en och en halv timma?! Konstigt. Sen mötte jag som sagt upp Mikaela och käkade lunch, fick även sällskap av Simon och Calle. Trevligt värre! Har gått på stan sedan dess och agerat smakråd åt killarna. Calle köpte några väldigt fina saker. Min förtjänst? I think so. Haha.

Ikväll ska jag till Mikaela och umgås med henne och grabbarna, är bara hemma och vänder känns det som. Få lite mat i magen och kanske sova en stund. Får se vad kvällen erbjuder!

Sötnos.

Hemmaaaaaaaaaaa! Har haft en mysig kväll hos Sara och Erik! Tyckte att det var skitbra att Minnah fick komma tillbaka för hon rockad ikväll. Lätt bäst av alla!! Såg en ganska rolig film efter idol som heter Youth in Revolt. Rolig, knäpp och alltmänt konstig. Men värt att ta en titt för jag älskar huvudkaraktären som spelas av Michael Cera. Ni vet han som är med i Year One och Supersugen. LOVE HIM. Han är så nördig så man blir kär.

Fick även trevligt sällskap på vägen hem genom telefonen. Alltid lika kul :)


Michael Cera. Sötnos!

Beslutsångest.

Åh vad jag är trött.. Har varit på skolan till klockan fyra idag vilket var behövligt men otroligt jobbigt! Mitt huvud är alldeles snurrigt med offentligghet och sekretess, generalklausal, skaderekvesit osv. JAG BLIR GALEN!!! Jag fattar lika lite som er andra och jag har läst kursen i två månader. En vecka kvar, en vecka kvar, en vecka kvar....

Jonna sitter och klagar att hon hamnat i matkoma. "Åh det känns som jag har en sten i magen".. Sen frågor hon varför? Jag svarar: Kanske för att du äter för mycket? Man ser då hur det uppenbarar sig i hennes huvud, jaaaaaaaaaaahaaaaaa. Åh min sötnöt.

Har suttit och haft beslutsångest i kanske en timme nu om vad jag ska göra ikväll. Egentligen är jag alldeles för trött för att ens röra på mig men så tråkigt att vara ensam. Tänkte först åka till Jossan och Elin men känns som ett alldeles för stort projekt. Sen vill jag vara 100%pigg när jag ska vara med dom annars är jag inge rolig. Så därför bjöd jag in mig hos syrran och ska mysa framför idol med henne och Erik.


Btw, hur töntigt är det inte att hon hoppat av? "Orkade inte med tv4 krav". Yeah right. Bara för det gick dåligt förra veckan. SOPA. Vilket är synd eftersom hon var min favorit tjej.

Smultroncider.

Sitter och kollar på Lyxfällan med Jonna. Hur blåst måste inte den där tjejen vara? "Alltså det var inte tillräckligt glamigt". Kan man säga så när man har skulder på 84.000kr? Nej skulle inte tro det. Undra vad hennes föräldrar lärde henne när hon växte upp. Nothing!! Åh vad jag stör mig på dumma människor.

Min roomie satt och skruvade sig i soffan och suckade för hon var så törstig och sugen på nått annat än vatten. Hon går in i köket och kommer tillbaka med en cider. EN CIDER. 2.5% men ändå. Vore roligt om hon blev lite full. Kan hända med tanke på hur liten hon är. Hon drog även i sig den på kanske 1 minut. Haha.


Robert.

Don't lock back unless it's a good view.


Blod och vrede.

Tyvärr så vaknade jag inte upp som en ny människa idag. Fy fan vad dåligt jag mår nu. Jag kan inte ens gå till bussen utan att må ännu sämre. Nu är jag less, BLI FRISK!!!! Skulle iväg till doktorn och lämna blodprov idag inför mitt kommande besök nästa vecka. Ska äntligen ta reda på varför jag mår så dåligt hela tiden. Jag har fått nog, mamma har fått nog så nu jävlar! Dock så HATAR jag att lämna blodprov. På grund av att jag är så sjukt svårstucken. De sa en gång att det var som att sticka en gammal tant. Tack för den liksom. Men först fick jag sitta och vänta en timme för de hade ingen personal. HALLÅ? Herregud. Och till råga på det så var personalen så sjukt otrevlig. Tänk vad många blodprov de hunnit tagit istället för att stå och gnälla i en kvart att de är underbemannad. Ja tänk på det nästa gång. Dumma människor. Så nu är jag arg, irriterad, svimfärdig, illamående och har ont i min jävla arm.

Jag hoppas ni mår bättre än mig. Ska ta en tupplur så vaknar jag förhoppninsgvis på rätt sida senare.

Godnatt.

Åh vad jag älskar onsdagstv. Paradise, (sen tvingade Jonna mig att se på Bonde söker fru), Greys Anatomy till följd av Kungarna av Tylösand. Kan säga att vi suttit och skrattat ganska mycket ikväll. Imorgon har jag lektion som jag måste gå på även om jag mår skit. Men visst finns det en chans att jag får sova hela natten och vaknar upp som en helt ny frisk människa? Det vore något. Håll tummarna för det.


Tänk om man skulle vakna upp och vara Lady Gaga?! Spännande....

Mystiskt..

Jag och Jonna hörde något mystiskt dunkande från grannen ovanför. Någon som vet vad det kan vara?

Lite onödigt vetande.

5 helt onödiga saker som ni kanske inte visste om mig.......

1. Om jag får bestämma själv så äter jag helst blodpudding. Det är så sjukt underskattat!! Blodpudding, knaperstekt bacon och ett iskallt glas mjölk. Finns inget som kan slå det.

2. När jag är ensam och har tråkigt så brukar jag titta på djurpolisen på Animal planet. Lite tidsfördriv men ack så bra!! Först gråter man av sorg för det finns så dumma människor men sen får de små krabaterna lite hjälp och då gråter jag av lycka. Jajjamen.

3. Jag är en person som älskar att sjunga, jag gör det jämt! Även fast jag inte vet texten. Då hittar jag bara på någonting men lyckas oftast övertyga andra att jag visste precis vad jag sjöng. Eller?

4. Av någon anledning så älskar jag att kolla på handboll på tv. Har aldrig spelat själv, aldrig sett en livematch, förstår inte reglerna eller någonting. Men gillar det ändå. Konstigt!

5. I min garderob så har jag en låda full med olika slags hattar/mössor/kepsar osv. Jag köper alltid massa olika för jag tycker att jag passar så bra i dom. Men sen använder jag dom aldrig? Av hela lådan kanske jag använt två stycken och det är inte ofta.


A land far far away.

Ibland önskar jag att jag bodde på landet och närmaste granne låg 3kilometer bort. Idag är en sån dag. Min granne har nämligen bestämt sig för att borra. Och inte i fem minuter utan hela dagen. GAAAH!! Snart måste det inte finnas några väggar kvar och borra i. Snart ser jag väl ett hål in till honom och ett ansikte som tittar in och säger hej. Inte så troligt i och för sig. Men undra vad man skulle göra om det hände? Jag kanske måste införskaffa mig en pepparsprej eller nått, ifall att. Ja det måste jag nog.

Idag försöker jag ta tag i mig själv och orka plugga lite vilket inte är lätt. Men ångesten börjar kännas i magen och det gillar jag inte! Jag måste klara tentan.... Idag ska jag också hålla tummarna för min kära syster som har en viktigt sak för sig idag. Är lite nervös för hennes skull faktiskt, men hon kommer klara det galant. Puss på dig!

Lite personligt.

Kom precis på att jag bara ätit en tallrik med kräm på hela dagen. Nu sa magen ifrån! Bra där! Så nu står Jonna och lagar lite middag. Kan faktiskt finna mig i att bli lite bortskämd i några dagar. Tror jag behöver det! Blev inte så mycket plugg alls idag för jag mår skit. Dock har jag fixat med mitt CV och skrivit ett personligt brev då jag tänker söka ett extrajobb. Vad jag ska söka och när berättar jag om det blir ett positiv svar. Men skulle vara så otroligt spännande och roligt och givande och ja massa mer. Så håll tummarna för mig!

Hej tomtegubbar.

Sitter och försöker plugga trots min halsont/hosta och feber.... Det är nästintill omöjligt att hålla koncentrationen uppe när huvudet bara snurrar. Har ganska mycket att ta igen känns det som. Bläää. Det fulaste är att jag hostar så mycket så jag blir alldeles hes. Så låter helknäpp när jag pratar! Intressant va? Nej jag trodde inte det.

Idag är det kallt och regnar lite från och till i Stockholm. Jävligt tråkigt väder med andra ord. Nu vill jag att snön ska komma!! Jag älskar när det är mörkt ute och marken är alldeles vit. När man får pynta hemmet med massa tomtar och ljus. Så mysigt!!! Enda nackdelen med vintern är kylan.

Nu ska jag koka en kopp te så kanske det blir lite bättre! Puss

Jag dör lite.

Haha fick just en förfrågan på skype:

Barnett Castillo
How's it going, I was looking around people near me and i unearthed your name.. and you seemed cool.. :)


Vart kommer dessa människor ifrån? Och hur kan man döpa sitt barn till Barnett???!!

Är det bara jag.....

........som tycker att Lidl killen John är lite söt?!


Älgjakt.

Hej igen. Jag mår fortfarande inge bra snarare sämre. Förlåt om jag klagar men det måste man få ibland. Och eftersom jag blir sämre och Jonnis bättre så lagade hon middagen idag. Mitt hjärta. Och gott blev det!! Har saknat henne lite i helgen. Lite trist att båda är sjuka dock. Vår ljuspunkt i tillvaron är just nu Vänner - världens bästa serie. OCH det bästa av allt är att det finns 10säsonger och alla är lika bra. Jippi!

Pratade nyss med pappsen i telefonen också. Älgjakten har precis börjat och han har redan skjutit en älg! JAAA! Jag är verkligen så långt ifrån vegetarian som man kan vara. Älgkött är så gott, magert och gratis. Eftersom pappa fyller min frys. Hihi. Har en stek liggandes i frysen som jag måste göra en porterstek av. Är min absolut favorit måltid. Pappas porterstek. Ja den ska jag göra när jag blir frisk.


Det är godare än det ser ut!

En dålig början på en ny vecka.

Hej jag heter Emma och jag mår skit. Känner en halsfluss komma........ Lyckos mig, har bara haft två stycken detta år. Dags igen! Idag åker Anna hem också, buhu :( Haft så mysigt med henne hela helgen! Ska absolut tvinga hit henne igen. Nu ska jag på skolan. Ja fast jag är sjuk. Men ibland har man inget val. Tycker mest synd om mina klasskamrater som jag kommer smitta ner. FÖRLÅT.

Älskar ICA-reklamerna.

Någon som kan hjälpa Ulf upp med ståndet? Haha.


Makalöst.

Vi var som sagt förbi på cupcake sthlm och chokladfabriken förut idag. Jag tror inte jag måste tala om för er hur makalöst gott det var. Bra tips på present också! Lite lyx såhär en söndag :)


Finns på St Eriksgatan 83.


Finns på St Eriksplan 2.


Längst till vänster: Rocky Road.
Längst upp i mitten: Morot, valnöt, vanilj, apelsin.
Längst ner i mitten: Citron, vanilj, kokos.
Längst till höger: Choklad, vanilj och kokos.
Innehöll mer också men minns inte exakt.

Godast tyckte vi båda var Rocky Road sen den med morot. Men ALLA var goda.


Längst upp i mitten: Lakritskola med havsalt.
Längst till höger: Rosépeppar.
Mitten: Mango kokos.
Längst till vänster: Hazelnöts nougat.
Längst ner till vänster: Vild choklad 68%.
Längst ner till höger: Baileys.

Godast tyckte jag var vild choklad och Anna mango kokos. Dock spännande smak på lakritskolan! Ni borde testa.

Friends.

Jag blir bara sjukare och sjukare.. Åh jag blir galen!! Halsont och hosta och ont i körtlarna. Synd om mig :( Tycker lite synd om Anna också att jag inte är på topp. Men vi har haft några väldigt mysiga dagar. Just nu ligger vi i soffan och har vänner maraton. Jag älskar vänner, äger hela boxen och är så glad för det! Phoebe är lätt min favorit, jag skulle vilja vara som henne. Fast vi ska nog ta en prommis och kolla in chokladfabriken och cupcake sthlm lite senare.


"I wish I could but I don't want to"

En perfekt lördag.

Gud vilken alldeles underbart perfekt lördag vi har haft. Vi började dagen med att åka till Gamla stan. Anna fick besöka sin favoritbutik och shoppade loss där så hon blev jätteglad! Fikade på ett mysigt fik som ligger i en källaren. Väldigt fint ställe med sten väggar och omaka möbler. Tips för er som inte varit där! Gick runt och kollade i lite småbutiker vilket jag kan göra hur länge som helst, dock väldigt synd att det var så jäkla kallt.

Vi gick sen vidare in mot stan där jag fortfarande letade efter en jacka. Blev dock så piss less efter ett tag så sket i det. Däremot handlade jag ett sov-set. När vintern närmar sig så blir lägenheten väldigt kall så då behövs lite sovplagg så man inte fryser. Handlade också ett nytt fat med ljus och stenar, hur fint som helst!! Bilder kommer senare.

Vi stannade även på stan för att äta middag på Bamboo City som ligger på drottningatan. De har mongoliskt, asiatisk och sushi buffé för ett jäkla bra pris. Mongoliskt är lite roligt för då kan man bara välja själv vad man vill ha för grönsaker/kött/sås osv så wokar de åt en. Kanonidé! Provade även sushi idag igen vilket smakade ganska bra. Bättre än sist. Framsteg!! Sen så har de också glass och fruktbuffé vilket inte är en nackdel...


Älskar kullerstenar och små gränder.


Fiket jag skrev om.


Chailatte och kladdkaka med ett hjärta. Naw.


Söta Anna på Bamboo City.


Mmmmm. Tror ni det var gott eller?!


Älska melon, borde alltid vara säsong för det.


Supergod vaniljglass..

Gamla stan.

Nu ska jag och Anna dra till Gamla stan och mysa. Jag älskar Gamla stan! Strosa i små mysiga butiker och fika massa gott. Hörs i eftermiddag!


Vi fikade på Bellmans igår, mys!


Mumsig macka. Kyckling, fetaost och soltorkade tomater! Den ni.



Tapasnight.

Här får ni se vår underbart goda tapasmiddag!


Hela bordet packad med mumsig mat.


Ett måste på tapasbordet!


Pirog med spenat och fetaost.


Vinbladsdolmar.


Bulgurblandning.


Marinerad vitlök och paprika fylld med färskost.


Röra med fetaost kapris och massa annat.


Lite sallad.


Oliver som Anna åt. Blä.


Det var Anna som la upp brödet, INTE jag.


Slutresultatet: En väldigt mätt Emma och Anna.

Helbra dag!

Eftersom jag har min fina vän Anna på besök så blir bloggen lite lidande. Har varit på stan och shoppat hela dagen! Jag köpte bara lite småkrafs men är ute efter en vinterjacka. Provade några idag men ska fortsätta kolla imorgon. Efter stan så gick vi till hötorgshallen och handlade lite tapas mat. Så nu sitter vi och mumsar på det och kollar på idol. Bilder på maten kommer senare! Heja Olle!!!


Come to mama.

Torsdagsmys.

Nu sitter jag och Anna i soffan med tända ljus och myser. Äter lite vindruvor och naturgodis och ska nu kika på robinson. Hoppas ni har en härlig kväll, för jag vet att det kommer vi ha! ÄNTLIGEN!


Vi är het och vi vet om det.

Lite humor.

Hittade ett roligt sms jag fick av en kompis för en evighet sedan:

Välkommen på casting den 15e Oktober på Kungsdagan 11 klockan 11.30 för uttagning av nya deltagare till nästa säsong av "En annan del av köping". Lycka till, mvh TV4.

Snäll kompis va?!

Min bästis.

Idag känner jag mig lite piggare faktiskt vilket är tur för idag får jag besök av VÄRLDENS BÄSTA FINASTE ANNA!!!! Som jag har längtat. För er som inte vet är hon en av mina bästa kompisar från Sundsvall. Hon kommer vid halv fyra idag och ska stanna enda till måndag! Jag är så lycklig! Ska bli kul att få tid att umgås ordentligt =) Så nu måste jag städa upp lite här så det är fint tills hon kommer. See ya!


Vi på mösspåtagningen.

Lika som bär?


Joel Kinnaman.


Leonardo, Paradise Hotel.

Bonde söker fru?!

Sorry att min blogg har varit lite tråkig de sista dagarna, det känns så iallafall. Men när man inte är pigg i kroppen så orkar man inte mycket alls. Just nu sittar jag och kollar på Bonde söker fru. JONNA TVINGAR MIG! Alltså jag älskar dokusåpor med denna klarar jag inte alls av. Det är så pinsamt så jag dör...... Allt de säger till varandra, alla dejter är så himla akward.. Man får lite ont i magen för man tycker synd om dom. Fast okej, fula människor förtjänar också kärlek. Och det säger jag inte för att vara dum utan för har ni sett en säsong med en SNYGG bonde? Nä jag trodde inte det. Onsdag är annars vår favorit tv-kväll med Greys Anatomy och Kungarna av Tylösand. Whooop!! Så det sitter jag och längtar till just nu. När jag tittar tillbaka på tidigare inlägg så låter det som att vi bara tittar på tv. Och ja vi tittar mycket men vi gör annat också. Lovar mamma.


Edward Cullen = medicin.

Varken jag eller Jonna är sådär superpigga så har film maraton med dessa underbara filmer:






Kan man göra annat än älska?

Zlatan Ibrahimovic svarar på frågan vad flickvännen fått i födelsedagspresent:

- Present... Vadå? Hon fick ju Zlatan.


Jag skulle också vara rätt nöjd med en Zlatan i present. Kanske när jag fyller 22?

Nu är det dags!!!

Har precis tryckt i mig en pizza, sjukt gott men fett. Har syrran på min vänstra sida och Jonna på min högra och är redo att se Sverige krossa Holland. Jag vet att sannorlikheten inte är så stor men allt kan hända! Specillet nu när Hamrén är tranare!! HEJA SVERIGE HEJA SVERGIE. Och för er som inte tittar. Skäms.


Detta vill jag se ikväll.

GE MIG!

Lite fina saker som står högst upp på min önskelista just nu:





Allt finns att köpa på hm.com

Ett misstag.

Hejhopp allesammans. Solen skiner här i Stockholm men jag sitter inne och pluggar. Ni skulle bara veta hur jävla less jag är på min lagbok just nu. Tenta om tre veckor och jag har nog aldrig längtat så mycket tills den ska vara över. Jag är heller inte så pigg utan mår lite halvdåligt hela tiden vilket är extremt jobbigt. Vore skönt om det bröt ut ordentligt någon gång så det kan gå över. Men icke.

För er som undrar så funkar min TV fortfarande lika bra. Jag längtar till Sverige-Holland matchen som spelas ikväll. GO SVERIGE! Jätteviktigt match!! Dock så läste jag att de petat Kim Källström från startelvan vilket är ett BIG MISTAKE. Ut med Svensson. Och japp, jag är en fotbollsnörd! And I love it. Jonna erkände igår att hon tyckte det skulle bli lite roligt att se. JONNA alltså, som är den största hockeynörden som jag träffat och som inte kan någonting om fotboll. Ja hon sa att det skulle bli kul. Förra matchen fick jag muta henne med chips för att hon skulle kolla med mig! Ge mig några matcher till så har hon fastnat. Belive me!


My man, Kim Källström!

HUNK 2010.

Jag måste få säga det en gång till bara... JAG ÄLSKAR MIN NYA TV. Det gör Jonna med. Hon är lika lycklig som jag. Kollade på mitt första avsnitt av Paradise Hotel förut ikväll, har aldrig sett det. Men alla har alltid pratar om detta program så kände att jag var tvungen att kika en sväng. Tyckte inte det var så roligt som alla säger men det var ju trots allt första avsnitten. Eftersom det var ett antal hunkar med så får det en ny chans nästa måndag! Det behövs inte så mycket mer för att vinna över mig.


Emma hjärta Emanuel.

Vad gör man?

Jonna och jag satt förut i soffan och nördade vid varsin dator. Hon satt på låten Bumby ride med Mohombi och började göra egna påhittade moves. Helt plötsligt så fick jag en flashback från i lördags av att hon gjorde samma sak. Hon berättade att hon kommit på de själv och började visa mig dansen. Hennes ögon uttryckte stolthet, mina oro. Ganska bra dans dock, synd att jag inte har den inspelad. Men om jag känner henne rätt så kommer den komma ett antal gånger till...... ;)

LYCKA.

ÄNTLIGEN!!! Nu har jag fått min nya tv efter lite krångel.. Fick den leverarad vid två tiden, dock så lämnar dom av den vid porten. Hur är det tänkt att jag ska bära en 29kg skitstor tv upp två våningar alldeles själv? Ni fattar ganska snabbt att det skulle bli omöjligt. Så jag fick ringa syrran som fick traska lite snabbt hem till mig. Kände mig lite lodig att sitta i trapphuset med en tv brevid mig och inte göra någonting. Ville ju inte lämna den, nån kunde ju ha tagit den. Ve och fasa. Vi hade också ett blond moment som jag inte tänker berätta om för jag vill att ni ska behålla en bra bild av mig. Fast det kanske ni inte ens har nu? Vem vet. To bad for you. Mohaha. Skojar.

Iallafall så kommer jag spendera hela kvällen med att titta på tv. Och ja jag vet att jag är en nörd och tjatar OTROLIGT mycket om min nya fina tv men jag är så lycklig. Den hade inte kunnat kommit mer passande. Imorgon är det nämligen EM-kval mellan Sverige och Holland. Det ska bli kul att kunna se spelarna denna gång.

Här kommer också en före och efter bild:




Ni hajar va? Söt gubbe.

Bad day.

Ingen bra början på en ny vecka. Har legat med magsmärtor ungefär hela natten och bara velat dö. Verkligen jättekul att jag måste vänta två veckor innan jag kan gå till doktorn igen. Jippi. Så någon som känner sig manad att ta en kniv och skära ut min smärta, be my guest.

Iallafall så händer det en positiv grej idag. Jag får min TV!!! Den ska komma någongång mellan 12-17 och jag sitter bara och längtar. Jag ska visa kort sen på min lilla bäbis. Nu dusch och mat!

Filmtajm.

Har kollat klart på filmen Patrioten nyss. Den är så bra!! Låg och grinade ett x antal gånger, Jonnis med. Se den! Nu ska vi mumsa på ananas och melon och se I now pronounce you Chuck and Larry som går på trean, även det en bra film!


Heath Leadger är också med i filmen, han var min favorit skådis!


Älskar Adam Sandler!

Trööööött.

Åh jag är fortfarande lika trött. Hur är det möjligt?! Jag kan inte förstå. Nu ska Jonna och jag äta fajitas vilket jag ÄLSKAR. En godare version av tacos enligt mig. Min lägenhet har börjat blivit kall också vilket jag inte älskar. Jag bor i ett gammalt hus så när det blir kallt ute blir det kallt inne. Graderna ligger väl på runt 20 och jag är van vid 24. Så en ganska stor omställning och kallt som tusan. Sen resten av dagen/kvällen ska vi mysa framför en film och bara ta det lugnt. Ja söndagar älskar jag. Gör inte ni?

Rumpa.

Hej jag heter Emma Gustavsson och jag är trött. Och jag är fullt medveten om att det är helt och hållet mitt eget fel. Men så värt det! Som sagt så blev det det utgång igår som inte var planerat. Ludde och Dennis kom hit och övertalade oss och er som känner mig vet att jag inte är så svår övertalig när det gäller att festa. Så vi korkade upp vinflaskan och hade det trevligt. For in till en ny krog jag aldrig varit på som hette Lobby. Stället var sjukt fullt och klockan var bara efter 12.

När vi kom fram till vakten så sa han en går fri resten betalar. Har aldrig hört det förut, har nån av er? Iallafall så tittar vakten på mig och smäller på en stämpel på min arm och säger; Du går fri. Jag blir såklart superlycklig och tjänar in 130kr. NAJS. Väl därinne så dansade vi häcken av oss i några timmar. Bra Dj måste jag påpeka också! Såg också några B-kändisar vilket alltid är lite roligt. Bland annat bloggaren Kenza, Dhani från A-teens och... wait for it... wait for it... SEANBANAN. Ni förstår inte min lycka? Jag ÄLSKAR Seanbanan, så jävla skön snubbe. Roooooompa. Haha. För er som inte sett hans klipp, gör det!!


Hur snygg är inte hon?!


Han hade inte med sig sin flickvän igår...


Jag tänkte gå fram och nypa han i rumpan men jag fegade ur. Ångrar mig lite idag!

Utgång.

Vem var det som inte skulle ut ikväll? Som är typ sjukt? Jo jag. Gissa tre gånger vem som sitter och dricker vin? Jo jag. LOVE IT. Puss

Lördagsmys.

Åh vilken härlig lördag!! Har suttit och lunchat/fikat på Waynes med söta Jonna och Jossan. Love you both!! Vi satt där i nästan tre timmar. Det är så mysigt att kunna göra en sån grej, bara sitta och surra och njuta av dagen. Måste passa på att skryta lite om min vän Jossan som fått jobb som kurator! Så glad för din skull gumman GRATTIS. Du kommer klara det galant. De har tur som fick dig :)

Som sagt blir det en lugn kväll ikväll vilket känns helt okej med tanke på att mina helger inte brukar vara så lugna. Har köpt lite god frukt och ska mysa framför en film. Och om vi någonsin kommer bli hungriga igen, efter vår monsterfika så ska vi laga fajitas lite senare! Mumma.

Vi såg även en "kändis" när vi fikade idag. Måns Nathanaelson från kära Vita lögner och några Beck filmer. Den ni!


Chris Daughtry.

Nu har jag fått bilderna av Jonnis. NJUT!!












Latmaskar.

Om någon skulle se mig och Jonna just nu så skulle dom nog undra vad det är för fel på oss. Vi vaknade för cirka 45min sedan men ligger fortfarande kvar med varsin dator i sängen och nördar. Ni kallar oss lata vi kallar oss lyckosamma. Det är så oerhört skönt att inte ha några förpliktelser som måste göras utan om jag vill ligga här en hel lördag så kan jag. Sådetså. Men. Nu ska jag faktiskt inte det. Ska möta min fina vän Jossan på en fika om ett tag, ska bli så mysigt!! Sen så måste jag och Jonna städa lite i vårt hem. Behövs verkligen.

Idag mår jag lite bättre men är fortfarande inte riktigt pigg. Vi hade tänkt gå ut idag men som det känns nu blir det en lugn kväll. Men kan dock ändras ganska snabbt. Time will tell.

Btw.

Lika som bär?






Idol&Robinson.

Ja vad ska man säga om kvällens idol? Helt klart så var..

Olle, bäst och snyggast ikväll.
Linnea, var lika cool som vanligt.
Jay, ja vad ska man säga? Klockren.
Alice var bättre än sist men lite boring.
Andreas, vilket jävla låt? Sjunger du för massa 80-åringar eller?
Geir, låter som Rod Stewart sen får man tycka vad man vill om han passar i idol eller inte.
Minnah, var för mig en mini version av Jessica Andersson, och de som känner mig vet att jag inte tål henne. Bra röst dock.
Daniel, kan jag bara säga en sak om, pure love!
Linda, vad fasiken gjorde hon idag? Pinsamt var namnet.
Elin, hatar när hon pratar älskar när hon sjunger.
Sasha, vad gick fel? Kan inte ens sjunga. Tur att hon åkte.

Måste även prata lite om robinson. Jag älskar verkligen det programmet. Intriger, tävlingar och massa annat smått och gott. Måste ju även heja på Erik eftersom han är en Sundsvallsbo!! GO GO. Bättre lycka nästa program. Nu ska vi se criminal minds och gömma oss bakom kudden. Puss



Dags för fredagsmys.

Nu har jag och Jonna kurat upp oss i soffan under filtar och täcken. Ikväll blir en lugn kväll med idol, robinson avsnittet från igår och criminal minds. Vi har hela kvällen planerad! Jag har känt mig lite hängig hela veckan och idag har det varit värre. Har feber ett snurrigt huvud och mår allmänt piss. Så ska bli jätteskönt med en myskväll, kul också att få sällskap av min Jonna. För ja, hon är min och bara min!! Ita i min klass frågade mig idag - vem tusan är den här Jonna? Ni myser hela tiden. Är ni gift? Jag svarade bara att vi är. Hihi. Jag tror vi måste bestämma att efter hon flyttar så ska vi alltid ha fredagsmys tillsammans ändå.


Söta va?!

Kan bara säga en sak.

Jag måste nog inte tala om för er hur oerhört, fantastiskt underbart bra spelningen med Daughtry var igår??!!

FÖR DEN VAR HUR GRYM SOM HELST. HELL YEAH!!!!!!

Alltså det var min top tre bästa live spelning jag varit på. Härligt drag, lagomt mycket folk, bra musik och en förjävla snygg sångare. OH MY GOOD. Jag stod i princip och skrek och sjöng under hela spelningen. Så underbart!! Jag och Jonna var genomdränkta i svett efteråt. Hehe, sånt som händer när man är sjukt peppad. Det stod även en söt kille bakom oss som vi sneglade på lite då och då. Inte helt fel.

Tillbaka tll Chris Daughtry. För er som inte vet var det han som startade bandet och han är sångaren. Han var så het igår så det gjorde lite ont i hjärtat för man visste att han inte tillhörde mig. Ni förstår vad jag menar va? Nu till den stora frågan om jag fick min önskan uppfylld. Tyvärr fick jag inte nypa han i rumpan, inte heller slicka på honom. DÄREMOT så tog vi på honom!! JAAAAAA. Jag vet att jag låter som en liten fjortonårig pinsam tjej men jag är inte den som är den. Jag och Jonna blev så lycklig!! Nu kan vi bocka av det på vår to do list. Kan ni? Nej precis. Bilder kommer sen!!

Nu smäller det!!!

Nu fan är det dags. Jag och Jonna har gjort oss lite fina och är redo att möta Chris Daughtry!! Åh jag hoppas jag får ta på han, nypa han i stjärten eller om jag har tur slicka på han. Hihi. Jag skojar. Eller? ;)  Jag tycker synd om er som missar spelningen ikväll. Jag är 100% säker på att den kommer bli grym! Ska försöka knäppa lite kort som ni kan få sedan..


Lite fattig.

Nu är jag äntligen hemma. Lite huvudvärk och några tusenlappar fattigare. Har varit på skolan mellan 9-12 idag, hade seminarium som var ganska givande. Det gillar vi! Efter skolan så mötte jag min kära syster på stan och bjöd henne på lunch. Hon är arbetssökande och fattig så vilken tur att hon har en sådan snäll syster som mig! Hur skulle hon klara sig som jag brukar säga..

Efter lunchen gick vi och kollade på en ny tv till mig. Det är så att just i nuläget så har jag en stenålders-tv som kanske är 20tum. Ja då vet ni vad jag lever med. Och det är inte allt. Den har även fått för sig att börja glappa. Så idag har jag köpt en ny tv. Bara sådär. Tog bara upp min pengasedel ur bakfickan och pröjsa. Eller gjorde jag? Nä men jag hade bestämt mig för att köpa en. Så blev en 42tum LG från elgiganten. Flörtade även til mig GRATIS hemkörning som annars kostar 299kr. Jag är inte dum jag inte ;) Kommer på måndag, längtar!!!


Älska onsdagar.

Hädanefter kommer onsdagar vara min favorit dag. Idag är det nämligen säsongsstart på Greys Anatomy som är så sjukt bra. Och självklart så är det Kungarna av Tylösand efteråt. Love it. Den ultimata tv kvällen. Nu saknas bara en ny större tv..

<---- Hur snygg är inte han?

Längtar!!

Det är bara en dag kvar!!! Längtar som fan till imorgon.. Ska bli så roligt. Whoop whoop! Och för er som missat vad jag ska göra imorgon kan jag berätta det en gång till. Jag och Jonna ska se Daughtry på medis (debaser medis, pub/klubb/konsertställe)!!!!  Jag sa det till några i min klass, de lyfte på ögonbrynet typ och bara va? Vilka är det? Jag som blir jätteförvånad blir lite irriterad och börja sjunga på en låt. Då kollar då ännu konstigare på mig. Hm. Undra varför? Kan ju inte vara för min underbart fina sångröst iallafall........

Så för er som INTE har lyssnat på dom. GÖR DET. Ni får några låtförslag som är de kändaste och bästa.
- Home
- Over you
- What about now
- September
- You don't belong


PUSS

London baby.

Även fast jag älskar Stockholm jättemycket så skulle jag vilja flytta till London. Jag har varit där två gånger och jag älskar det!!! Alla människor är så trevliga och snälla och allmänt mysiga. Inte alls som svenskar som är lite torrbollar enligt mig. Och jag lovar er alla, det finns snygga engelsmän. Jag har sett dom! I brist på annat att göra så kan ni få se lite bilder från Londonresan jag gjorde i juni när jag hälsade på min söta vän Carro.


En fin park som ligger i Ealing.


Vi har myspicknick.


Lunchen.. Hur gott är inte det en varm sommardag?!


Söta Carro och jag.


Carro bjöd mig på en traditionell engelsk frukost. Vita bönor, äggröra, toast, korv och bacon.
Gott och extremt mättande.


Sitter på uteplatsen och äter middag. Jag hade köpt med mig beasås till Carro, det finns typ inte i England.
Kan ni fatta? De äter typ aldrig sås.


For in till Camden en dag. Supermysigt men mycket folk.




Pubkväll. Här smakar jag min första snakebit. Öl, cider och koncentrerad svartvinbärssaft. Jag vet att det låter som en helkonstigt blandning men det gick i några glas kan jag säga..

Första gången jag var i London så kollade jag på alla sevärdiheter vilket gjorde att jag bara kunde njuta av vardagslivet, pubar, öl och sol denna resa. Kan starkt rekommenderas!



Pluggdag. Eller?

Idag är jag återigen ledig från skolan men har besök av min fina klasskamrat Elin. Var alltför längesen vi umgicks! Vi har förberett oss för lektionen på torsdag och fredag som tog kanske högst en timme. Haha. Frågan är hur noga vi varit eller om vi helt enkelt är snabba och smarta? Det återstår och ser.

Nu sitter vi och äter lunch och kollar på Narnia 2. Den filmen är så mysig! Jag älskar såna här dagar. Senare idag ska jag nog möta upp Jonna och kolla efter en ny tv. Jag är i stort behov av en ny! Om någon har några bra förslag så är jag öppen för all hjälp.


Haha. Vi är så snygga.

Desperat.

Har syrran på besök ikväll, skoj. Vi passade även på att äta blodpudding idag. Älskar det. Varken hennes pojkvän eller Jonna tycker om det så man får ta tillfället i akt. Ikväll är Jonna på hockey, booooring. Medan vi sitter redan bänkade framför teven och laddar inför nya säsongen av DESPERATE HOUSEWIVES. Ni anar inte vad vi längtat. Efter är det även dags för fler avsnitt av Couger Town. Inte helt fel tisdagskväll.


The bully.

Hahahaha seriöst. Jonna gjorde en grej på facebook. Man kunde kolla vilket smeknamn man borde ha. Hon fick raring! Gulligt va? Det stämmer ju också =) Sen skulle jag göra det.

1. The bully. What? Jag som är en sådan snäll människa. Jag blev inte nöjd så jag gjorde det igen.

2. Den smygande foten. Ursäkta? Vad fasiken menar man med det? Någon som vet? Jag blev fortfarande inte nöjd så jag gjorde det en gång till. Tredje gången gillt liksom.

3. Den flygande köttbullen. VAD GICK FEL? Undra hur de räknar ut det som...

Men då vet ni. Jag är en flygande köttbulle som smyger in mina fötter ibland och mobbar folk.

The holiday.

Igår myste jag och Jonna framför the holiday. Om ni inte sett den, GÖR DET. Härlig, mysig, rolig och en alldeles underbar film. Jättebra skådisar!





Sen skadar det inte att Jude Law är med. Vilken snygging! När man tittar på honom så gör det nästan lite ont. I love him. I mina drömmar är han min! Mums.


Jävla människor och deras hundar.

Idag är jag ledig från skolan vilket är så skönt. Ska spendera dagen med att plugga lite men mest städa. Min lägenhet ser ut som ett stort kaos! Och då skojar jag inte. Kläder överallt, som vanligt i och för sig. Men ska få besök idag så då måste det vara fint!

Glömde berätta en jättehemsk sak som hände igår. De var nog längesen jag blev så arg. Jag har lagat mat och sitter och väntar på att Jonna ska komma hem. Vilket tog jättelångtid. Hon brukar alltid vara lite seg. Men så kommer hon hem och ser alldeles chockad ut. Då är det en hund som har attackerat henne på t-centralen! Kan ni fatta? En typisk rotwellier eller liknande. Springer mot henne och upp med tassarna och ansiktet i hennes ansikte. Han kommer med sådan fart att hon ramlar ner. Som tur är så biter inte hunden henne. Tänk vad som kunde ha hänt?! Jag hatar verkligen människor som inte borde ha hund. Det är livsfarligt. Jag önskar att jag hade varit där för jag hade skrikit och skällt så hela centralen hade tittat. För detta är något av det värsta jag vet. Grrr!! Lillagumman min.

Comhem.

Det absolut värst jag vet är att ringa till kundservice. För oftast så vet dom inte alls vad de pratar om eller så är de bara allmänt otrevlig. HATA, HATA, HATA. Först fick jag sitta i telefonkö i 11min sen kom jag fram till en otrevlig, okunnig brud som hennes enda svar var att avvakta. Åh tack så supermycket för din hjälp. SÅ värt att vänta i 11min för.  Eller?

Jag avvaktar två timmar. Tror ni det funkar? Nej. Ringer upp igen. Får vänta ytterligare 11min i telefonkö. Jippi. Kommer fram till en kille som pratar grötigt. Hör knappt vad han säger. Han ber mig byta massa kablar, jag säger att jag inte fattar och att jag är oteknisk. Han börjar håna. Men jag lyckas ändå göra som han säger. Tror ni det funkar? Nej. Hans svar var då: Tyvärr kan jag inte hjälpa dig då, ring imorgon. KLICK.

TACK SÅ JÄVLA MYCKET COMHEM!!!

Men då ska jag berätta en sak. En väldigt irriterad Emma vägrar ge sig och testar göra om ALLT en gång till. Dra ut sladdar, starta om osv. Tror ni det funkar? JA. Emma likamed oteknisk? Skulle inte tro det. Jag är bäst och kommer kunna sova bra inatt. Godnatt.

Kanelbullens dag.

Nu har jag klarat av punkt 5 helt och hållet och jag blev mer än godkänd. MVG, jippi. Middagen idag bestod av: älgfärsbiffar (fått älgfärs av pappa), egengjord klyftpotatis och hemmagjord tzatziki. Förstår ni hur gott detta var eller? Obeskrivligt.






Jonna hade också köpt med sig kanelbullar hem, för det är ju faktiskt kanelbullens dag idag! Mumma.

Duktig flicka.

Nu kan jag bocka av punkt 1, 3 och 4. Jag är såå duktigt!! Det får man säga ibland. Jag tror jag skjuter upp punkt 2 till imorgon, är ganska trött i huvudet nu. Punkt 5 har jag börjat lite smått med, googlat recept och grejer. Men hittade inge bra så det får bli på känn helt enkelt. Brukar funka det också.


För nästan exakt 1år sedan låg jag på denna strand på Koh Chang, Thailand. Shit vad tiden går fort när man har roligt.


En ny måndag.

Gissa tre gånger vem som var tröttast imorse? Jo jag Emma. Vem annars? Huvudet snurrade fortfarande efter tågresan. Så skönt att få vara tillbaka till mitt egna hem! Hann med en minimys söndagskväll med Jonna också. Det gillar vi starkt!! Hade ju inte sett varandra på hela helgen....

Idag var en kort dag på skolan 9-11. Och det jag kom fram till på denna lektion var att vår nya lärare var ganska söt. Brunt lockigt hår, såg lite bortkommen ut och jävligt snygga kläder! Jag trodde inte det fanns söta lärare. Speciellt inte som kom från juridiken. Men titta vilken glad överaskning jag fick. Sen pratet om sjukförsäkringslagen osv måste jag nog ta en titt till på. Bra där Emma!

Idag har jag en liten to do lista:
1. Skriva en rättfallsanalys
2. Läsa igenom föreläsningen som jag missade i fredags
3. Ringa tandläkaren
4. Ringa kommunen (varför kan jag berätta senare)
5. Laga en supergod middag till mig och Jonna.

Den största frågan är dock hur långt på listan jag kommer komma innan jag tröttnar och ser på beverly hills eller tar en powernap. Den som väntar får se!

Live from tha tåg.

Är just nu i denna sekund på tåget mot mitt kära hem Stockholm. Som jag längtat!!

Dock hatar jag att åka tåg av två anledningar. 1. Illamående. 2. Folk.

Illamåendet behöver jag inte förklarar närmare utan det tror jag att ni förstår?!

Till punkt 2. Bakom mig sitter det en tjej, som för det första pratar otroligt drygt. Hon bestämde sig att tugga tuggummi, åh vilken bra idé. Tyckte hon. Jag har nog ALDRIG hört en männsika smaska så mycket som denna tjej gör. Som min syster som sitter bredvid säger: Det är inte normalt. Hör hon inte själv? Hör inte hennes kompis? Var ligger problemet? I stunder som denna så vill man bara vända sig om och skrika: VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG? Och hoppas att det sprutar lite saliv på samma gång.

Däremot så blev jag lite glad för en stund sedan. Hon hade bokat en studentbiljett men hade inte med sig sitt studentkort. Så hon fick betala 150kr extra för en vuxenbiljett. Mohahaha. IN YOUR FACE.


Slödag.

Ligger just nu i min pappas soffa och halvsover typ. Eller alla vi gör det, pappa i en, jag i en och syrran i en. Man börjar ju fundera vad det är för fel om man är såhär trött?! Halvkollar på en tråkig film på 3an som aldrig vill ta slut. Sluta kolla då tänker ni. Men har man börjat så måste jag se slutet så är det bara, även fast den är trist.

Har redan börjat gruva mig för tågresan hem också. Jag mår så dåligt när jag åker x2000. USCH. Men innan så ska vi äta midda på en kinaresturang här i Sundsvall. Lyx att äta ute två dagar i rad!! Jag älskar verkligen kinamat, det svåraste är att välja vad man ska äta. Två favoriter är biff med tomat och friterad fläskfilé. Mmmmm!!

Åh nej, nu har pappa börjat snarka. Måste gå och hoppa på honom! See ya.

FÖRLÅT.

Förlåt att jag inte har bloggat men jag har en bra ursäkt. Igår hade vi en överaskningsdag för min mammas kusin som har gift sig. Hon visste inte ens att jag och syrran hade åkt hem till Sundsvall för hennes skull. Så kunde inte blogga ifall hon läste, för det skulle förstöra suprisen. OKEJ? :) Bra, då är jag förlåten.

Vi började dagen med en trevlig brunch på charm på stan. Sedan så hade vi bokat en make up på Body shop åt henne. Hon blev superfin och jätteglad så det var lyckat! Senare så åkte vi hem till en tjej som heter Marie och öppnade skumpan, åt ost och kex och surrade massa skit. Vi gjorde också oss fina för kvällen. Vid åtta hade vi bokat bord på oscar och åt en god middag där. Sen blev de utgång för de som inte börjar bli sjuk och inte mår toppen (som jag t.ex).

BILDER FÅR NI OCKSÅ :)


Söta Maria och en väldigt stor skumpa.


Fina Marie och Anna.


Anna, syrran och mamma.


Fru Rigedal och söta mami.


På oscar, Anna och Marie.


Världens sötaste syster, Sara.


Tillfixad och fin. Måste poängtera att det är jag som fixat håret. Fint va?

Proppmätt.

Har precis avnjutit en alldeles underbart god middag och efterrätt. Nu är fredagsmyset igång!! Hoppas ni också har en mysig kväll =)


Inbakad fläskfile med pommes och sallad.




Mjölkchoklad kladdkaka, med hemmagjord dulce de leche och vaniljglass. MUMMA!

Höst.

Största nackdelen med hösten är kylan.
Största fördelen är alla fina färger!




Sidan av huset.

Shopping på g.

Jag ska iväg och kolla på en ny jacka nu. Måste ha, måste ha, måste ha!!! Dunjacka är för varmt i Sthlm och skinnjacka börjar bli för kallt. Så MÅSTE köpa nytt. Den stor frågan är vad för slags jacka jag ska köpa? Alltid lika svårt. Lång, kort, kappa eller en mer avslappnad jacka???!! Och när man köper en ny jacka så måste man även köpa en ny halsduk, vantar och mössa. För inget gammal passar! Jag håller även tummar och tår på att kanske, hoppas att mobil jag vill ha har kommit in på lager! Håll tummarna för mig.

Hörs!

Min bästa vän.

Ska bara slänga i mig lite frukost så ska jag åka och träffa min bästa vän Emelie. Whiiiiiiii =D


Världens finaste människa!!

RSS 2.0