Kändisar.

Jag har varit lite frustrerad sedan jag flyttat till Sthlm. Alla säger att när man bor här så ser man kändisar ÖVERALLT. Men jag har inte sett en enda. Så tråkigt!! Eller har sett ena killen i Ronny&Ragge, alltså inte Peter Settman utan den andra. Och enda anledningen jag visste att det var han var för mamma sa det. Men då ska jag berätta en rolig nyhet.

Idag såg jag utanför min port ingen mindre än.........

PAOLO ROBERTO!!!!! Han var ganska snygg på denna bild, men inte idag. Han såg gammal ut, och trött.


Och senare på dagen såg jag även.........

Jockiboi från Kungarna av Tylösand. HAHA. En äkta B-kändis. Inget jag kanske ska skryta över men var en rolig grej. Han var lika ful i verkligheten.

Hassan.

Sitter på tåget med syrran och lyssnar på Hassan. Visste ni att det finns på spotify? Jag lyssnar väldigt sällan på radio så har missat hela Hassan grejen. Mina favoriter är Den maskerande Härmaren och 10.000 tyska bögar. Haha. Har ni också missat det kan ni bara söka på Hassan så kommer alla upp!


Såhär kul har vi.

Ny design.

Titta vilken fin design jag har!!! Lycklig =) Det är den här fina tjejen som gjort den: http://linneaamandawikman.blogg.se/ STORT TACK!! Allt blir mycket roligare om saker är fina.

En annan sak jag är lycklig över är att igår bokade jag och Jonna biljetter till Daughtry som spelar på medis 7/10!!!!! Ni förstår inte vad roligt det kommer bli. Jag kan sjukt mycket låtar och har en liten crush på Chris. He is hot!!


Jag gillar killar som är rakad och ser lite badboy ut. Fast innerst inne så ska dom vara små mjuka björnar.



Ibland är det svårt.

Åh vad jag tycker det är svårt att packa. Jag ska bara vara borta en helg men har ändå lite halv ångest. Men jag kanske behöver lite fler tröjor..? Och jag vill nog ha olika skor varje dag..? Och så går mina tankar, men orkar inte bära hur mycket som helst, så man måste försöka. Det gillar inte jag. När jag var i asien förra året i tre månader så fick jag inte ha mycket packning alls. TRE MÅNADER. Ni förstår inte min ångest då. Fast vi slängde massor och handlade nytt. Det gillade jag starkt. Totalt köpte jag med mig 13par skor hem.. Ni skulle sett min mammas blick när jag packade upp skor efter skor efter skor. Oslagbar!!


Vår utsikt från ett hotell i Malaysia, Penang.


Stranden från filmen The Beach med Leonardo Dicaprio.

Oooh.

Tänkte visa er lite bilder från vinkvällen vi hade igår!


Massa gott snacks.


Fina Erica och Rebecka.


Alltså jag vände på bilden men så fort jag publicerade så blev den på sidan. Emma = inte teknisk. Vicka huvudet till vänster så får ni se en söt brud, Jossan.




GO NORRLANDS!!!

Saknade dock lite söta själar igår så vi får snart göra om det!

Kocken Emma.

Halooooooo!

Vaknade med en fruktansvärd huvudvärk imorse, det är aldrig kul. Kan man få ont i huvudet i brist på sömn? Isåfall vet jag vad boven är. För vinkvällen igår var ganska lugn så inte alkoholens fel, idag.

Idag ska jag och Jonna ha mysdag/myskväll eftersom jag ska vara borta i fyra dagar. Stackars henne, undra vad hon ska äta till middag? Det är nämligen jag som står för matlagningen i denna lägenhet, dels för jag tycker att det är kul och dels för jag lagar så god mat. Inge skryt, bara sanningen. Vill ju inte att den lilla plutten ska svälta i helgen. Kanske får laga lite matlådor åt henne så hon klarar sig. Ja det ska jag nog.

Igår gjorde jag egen kyckligsallad med ceaserdressing, den var suuupergod. Titta själv!


En tuff brud i lyxförpackning.

Nu ska jag ha vinkväll med några härliga brudar i klassen. Jag älskar verkligen livet här i Stockholm!! Hur ofta får man unna sig sådan lyx på en tisdag liksom? ALDRIG. Hoppas ni alla också har en mysig kväll. Puss


Idag kände man att hösten är på väg..

Love.

Har jag föresten berättat att jag ska gifta mig?


Vad tycker ni?

Min mamma påstår att jag äger alldeles för mycket skor. Och att jag är oordningsam. Vad tycker ni?


Detta är kanske en tredjedel.

Tvättdag.

Åh vad det är tråkigt att tvätta. Speciellt när man är ledig. Jag är en så otroligt lat människa så jag väntar till absolut sista minuten innan jag gör det jag borde göra. Upptäckte nämligen igår att jag var helt slut på underkläder, katastrof!! Så hade inte så mycket till val idag. Suck.

Idag har jag ingen skola men tänkte försöka vara duktig att plugga lite, men bara lite. Man måste ju få vila ibland också.. Hihi. Senare idag ska jag träna med syster min, blir nog ett vanligt jympapass. En annan spännande nyhet är att jag åker hem till Sundsvall på torsdag. Jippi. Eller? Jo lite. Ska fira mamma och pappa och mysa och äta god mat. För jag förväntar mig GOD mat och att bli lite bortskämd. Okej? Eran lilla prinsessa. Förhoppningsvis hinner jag träffa några av mina söta vänner också!

Och för er som aldrig varit i Sundsvall så kan jag berätta att hela staden är fylld med dessa söta drakar, alla helt olika.




Den här är absolut den sötaste.

Bildbomb.

Tänkte bombadera er med massa bilder från i lördags, fyra skitsnygga brudar. Enjoy!


Jag och Jonnis.


Min lilla guppie.


Alla vinglas, älskar de olika färgerna.


Söta Jenny.


Fina Rebecka.


En pose som min syrra lärt mig.


Gulligast!!


Visst ser vi ut att ha kul?


Skål!


Haha.


Dance.


Resultat på en supergrym kväll, tack igen tjejer!

Måndagsmys.

Nu ska jag och Jonna ha måndagsmys. Hon gjorde sin första tenta idag så det måste vi självklart fira! Lite idol sen sex and the city. Vi har ett avsnitt kvar på hela boxen, vi har kollat igenom den på en månad. Snacka om att vi måste skaffa oss ett liv. Sen kommer vi nog se första sex and the city filmen ikväll också. Hihi. Och eftersom hon ska bo här en månad till så måste vi hitta en ny serie att kika på. Några förslag?




En lång dag.

Äntligen har jag tid att sätta mig vid datorn och göra mina sysslor. Kolla mail, facebook, läsa bloggar och blogga själv. Imorse trodde jag att jag skulle dö av trötthet, förstår verkligen inte hur jag kan vara det. Det måste fattas något i min kropp!! Efter en dag på skolan med grupparbete och grejer så mötte jag upp syrran på stan. Vi handlade superfina födelsedagspresenter åt mamma och pappa som nu blivit ännu äldre. Haha. Nej jag skojar, ni ser fortfarande ut att vara 25 ;) Eller?

Var in på telia och tänkte köpa en ny mobil idag också, men tror ni den fanns i lager? NEJ. Den finns inte i hela Sthlm. Och den har legat på beställning i över en månad. Hur kan det få vara så? Nu när jag äntligen bestämt vad jag vill ha så måste jag vänta. Jag hatar att vänta. Inget tålamod what so ever.

Här är mobilen jag tänkt, fin va?


Gissa vilket djur?

Gick igenom bilderna på min kamera och hittade en rolig sak från igår. På förfesten så spelade vi ett dryckes spel med regler som att man inte fick säga namn, peka eller säga du.

Mitt i allt så säger Jenny: Men jag kan teckenspråk! Också gör hon det här:


SKÖLDPADDA!

Den största frågan är, hur i helskotta kom hon att tänka på att göra en sköldpadda med teckenspråk när vi sitter och dricker vin?!

Whoopwhoop.

Har legat i soffan typ exakt hela dagen, fasiken vad slö man blir efter en utekväll. Jonna är fortfarande borta och pluggar, stackarn. Vill att hon ska komma hem så vi kan se film och mysa. Igår blev det även bestämt att jag ska få dras med den lillplutten en månad till. Det blev en månads fördröjning på hennes lägenhet. Men inga ledsna miner för det, jag blev superglad. Älskar hennes sällskap för vi har så otroligt roligt tillsammans. Puss på dig. En hel månad till full med massor av bus.


Vi är som ett gammalt lyckligt gift par.

Quesidillas.

Igår lagade jag quesidillas till Jonna och mig. Hon hade aldrig ätit det förut så jag tyckte det var dags. Sen lagar jag världens godaste, och det säger jag inte för att skryta utan för att det är sanningen. Bara fråga alla jag bjudit det på!! Sådetså. Tänkte visa lite bilder och göra er avundsjuk.


Förbereder maten.


In i ugnen!


Färdigt, visst ser det gott ut?


Här säger hon ett långt mmmmmm :)

Bara säga till om ni vill ha recpetet eller bjud in er själv på middag hos mig. Jag älskar verkligen att laga mat!!

GRATTIS.

Idag fyller världens bästa mamma år!!!! Puss på dig.


Jag, syrran och mami.

Trött var namnet.

Idag är jag sååå sjukt trött. Utgången igår var superskoj, väldigt lyckad om jag får säga det själv. Bilder kan ni få se senare då de är på Jonnas kamera. Jag, Jonna, Jenny och Rebecka satt hemma hos mig och drack en hel del vin. Surrade massa tjejsnack och sjöng och hade hur skoj som helst. Älskar verkligen lördagar som igår!!

Idag måste jag städa, det är alltid nackdelen med att ha förfest. Saker ÖVERALLT. Men sen tänke jag ligga i sängen och titta på Camp Rock 2 som går på tv idag. Man måste ju se uppföljaren, det är en regel. Undra om den är lika töntig och pinsam som första? Antagligen.


Jag skulle fixa Jonnas hår, hon var lite skeptiskt. Undra varför?


Slutresultatet: SKITSNYGG!


Min outfit för kvällen. Love black.


Jag och min roomie =)



Put your swag on.

Nu sitter jag och Jonna och dricker vin. Jag fixade Jonnas hår förut och nu är hon vrålsnygg, kort kan ni få se imorgon. Jag ser inte heller så tokig ut om jag får säga det själv. Ikväll ska vi dansa häcken av oss på någon underbar krog här i Sthlm, kan säga att Sundsvalls krogar inte ens är i närheten.

Nu måste jag gå och hjälpa Jonna, hon får inte upp sin vinflaska. Ser ut att bli en awesome kväll!! Puss


Prinskorvar.

Kolla vad fina mina naglar blev!!! Jag ÄLSKAR verkligen långa naglar. Kostar endast 50kr på H&M och krävs bara lite tid. Frågan är hur jag ska klara alla vardagliga saker med dessa, som att sminka mig, torka mig och laga mat. Det återstår att se.




Slapp lördag so far.

Idag är en trött lördag. Somnade inte förrän vid halv två igår och de kan man ju undra varför. Man tycker att tristress borde vara ett bra sömnmedel. Sov till 12 idag och det var sååå skönt!! Just nu sitter jag och Jonna och kollar på Camp Rock. Haha. Man skäms så mycket så det gör lite ont.


Titta vilken rolig vindruva jag hittade i min skål.

En liten anekdot.

Idag när jag och Jonna var på väg hem från affären delade hon med sig något som jag känner att jag måste dela med er.

Jonna - Emma det hände en sak på tunnelbanan idag. Det stod en kille där som var så snygg så jag blev alldeles till mig och svalde mitt tuggummi i fel strupe. Så då började jag harkla och hosta med stängd mun, vilket gjorde att alla titta på mig, även den snygga killen.

Emma - Hahahahahahahahhahaha, jag skrattar så jag nästan dör.

Jonna - Alltså han var en babe.

Kan man göra annat än älska denna tjej?


Fredagsmys.

Såhär mysigt har jag det just nu. Älskar fredagar, tända ljus och vindruvor. Och min nya favorit är Lindt mörka choklad Sea Salt. Love it.




Upptagen kvinna.

Åh jag har haft lite abstines hela dagen för jag inte kunnat blogga. Och hur kan man ha det när man bara bloggat i några dagar? Haha, jag är knäpp. Men jag har haft så mycket intressant information som jag velat dela med er. MEN. Jag har varit på skolan 10-16 så har inte haft möjlighet. Och nu är såklart den otroligt roliga och viktiga informationen som bortblåst i mitt huvud. Kul att man har bra minne. Kanske dyker upp så småningom.

Ni kommer nu tycka att jag är knäpp, kommer inte tro på vad jag skriver och att jag skämtar med er. Men jag ska tala om för er att satan vad KUL jag har när jag går i skolan. Och nej, jag skojar faktiskt inte. Även fast juridiken inte är det roligaste att läsa så är min lärare alldeles underbar och gör lektionerna spännande, ja spännande. Sen älskar jag mina klasskamrater, utan dom så vore det förjävligt. Ibland önskar jag att vi hade mer lektioner. Och ja, jag skulle kalla mig själv för en liten nörd, fast bara en pytteliten på insidan. Inget man ser på utsida! Eller?

Här kommer lite bilder från vår insparksfest förra terminen, temat var länder och om ni inte fattar så var vi France!


Söta Elin, Aicha och Matilda.


Snyggaste bruden jag känner, Rebecka.


Elin och Jennie.


Elin, Erica och Matilda.


En väldigt glad Emma.


Några ur vår klass. Dock hon längst ner till vänster har jag ingen aning om hur hon hamnade på vår klassbild. Hade hon ingen egen klass med vänner i? Jäkla snyltare. Och ja jag är medveten om detta inte är den charmigaste bilden som har tagits på mig. Men vad tusan.

Underbart.

Finns det något härligare än att få skratta tills man gråter? Jag tror inte det.


I survived.

Uppdatering:

Jag ser bra ut!!! Alltså inte mer än vanligt, eller jo lite kanske. Hähä. Jonna färgade min utväxt och det blev superfint! (jag tvivlade aldrig, eller?). Så nu är jag mörkt och fin i hela mitt hår, bild kan ni få se i helgen. Mikaela kom även förbi en snabbis och klippte till min lugg, det tackar vi för. Åh så fina och snälla kompisar jag har. Love you!

Här får ni också lite bilder på det jag handlade idag:


Superfin grönglittrig ögonskugga från BodyShop, 124kr.


Lösnaglar. Ser ut att behövas eller hur?!


Världens sötaste blus från H&M, 299kr.



Vi sitter nu och inväntar debatt på Svt. Ska handla om Kungarna av Tylösand. Kommer bli intressant.
Imorgon är det helg!! Äntligen. Hörs då. Puss

Just a small town girl.

Jag är lite nervös. Eller om jag ska vara ärlig så är jag skitnervös. Vet inte hur det kommer bli? Kan jag lita på Jonna? Det är frågan. Vad gör jag om det inte blir så jag tänkt mig? Då blir det nog en egen påhittad attack som Jonna vet precis vad det är. För hon har upplevt den tidigare och det var ingen vacker syn...
Uppdatering kommer senare..

Boooring.

Jag har tråkigt. Sitter på skolan och har skrivit ut massa rättsfall i en timmes tid. EN TIMME!! Det räcker inte att vi ska ha två lagböcker, 9andra böcker men även 32876459tusen rättsfall. Är redan less på juridiken och vi ska läsa det minst en månad till. Suck. Ibland är det bra synd om mig.

Jag funderar fortfarande på en ny mobil. Och ju mer jag funderar och jämför så lutar jag åt att köpa en Htc wildfire. Drömmen vore ju att ha en Iphone 4 och visst jag skulle kunna köpa en. MEN. Är den verkligen värd alla pengar? För en simpel mobilanvändare som mig? Jag tror inte det. Men alla säger att Htc är väldigt bra och prisvärd so why not? Jag inväntar lönen på kontot så bestämmer jag mig då.

Tänkte stanna här och plugga ett tag för vid tre ska jag träffa Jonna på stan, då blir det shopping för utgången på lördag. LÄNGTAR. Var alltför längesedan nu, hihi.

Puss.

I heart Rang.

Är det bara jag som tyckte synd om Rang?! Det var inte bara hans fel. Så sjuk orättvis de var mot honom, nästan så man grät en skvätt. Och hur pinsam är inte bruden från Sundsvall? Hon bara gnäller, ser ut som stryk och är allmänt pinsam. En annan sak jag tänkt på är att hennes dialekt är så bred!! Så låter väl ändå inte jag när jag pratar? Isåfall skäms jag lite, för hon låter hemsk. (Och ja, jag vet att jag borde skaffa mig ett liv).


Klockrent uttalande.

Nu måste jag sova, för imorgon har jag faktiskt lektion, 9-12. Godnatt.

Kungarna av Tylösand.

Har precis kommit hem från syrran och slängt oss i soffan, något som har blivit en rutin för mig och Jonna. Resten av kvällen kommer spenderas framför Kungarna av Tylösand, ja vi tittar på det. Vi tycker det är kul att titta på pinsamma idioter som gör bort sig på tv. Då kan man titta på det, driva om dom och vara glad att inte man själv föddes med 0 i IQ. Då mår man mycket bättre i sig själv.

Här är dagens köp. Fina va?


Tröja från GinaTricot, 199kr.


Närbild på mönstret.


Svart oversize skjorta, GinaTricot 199kr.

Och ja mamma, jag har egentligen inte råd men de var ju sååå fina. Sen hade jag inget som liknade dessa i min garderob så jag behövde de verkligen ;) Puss.

Shopaholic.

Har varit en sväng på stan med Jonnis och shoppat lite, kan visa sedan. Kollade även in lite mobiler.. Just nu lutar det åt en Htc Wildfire. Nu är vi hos Sara och Erik och ska få en sånhär god middag:


Kyckling i stark sötsursås. MUMS.

GRATTIS.

För det är ingen vanlig dag, för det är min fina pappas födelsedag. HURRA, HURRA, HURRA =D


Typ 6år gammal bild.

I love Phillip.

Har precis kommit hem från ett afrodans pass på friskis. Det är så sjukt roligt! Dock är jag väldigt trött nu. Ska fixa lite lunch och sen ta itu med plugget.. Kollade ni på youtube länken jag la ut igår? Jag har redan kollat på den fem gånger idag också. Haha, love it.



En hälsning från Phillip. http://www.youtube.com/watch?v=JC-vFHbwm-U
Och ja, jag vet att min humor är sämst. Men spela den flera gånger på raken!! Så roligt.

Gott?!

Kvällen har vi spenderat med att titta på youtube klipp och har skrattat tills vi gråtit. Ni måste titta in vår favorit för kvällen. Så jäkla rolig. http://www.youtube.com/watch?v=JC-vFHbwm-U.

Godnatt!

Naaw.

Kom hem från spinningen för ett tag sen. Sjukt jobbigt och kommer inte kunna sitta ner på två dagar. Kul. Innan spinningen så visade jag Jonna mina egna dancemoves, hon tittar på mig, lite chockad och utbrister: Emma, ibland är du så jävla snygg så det gör ont. Jag blev rörd.

Strax kommer Max hit och ska kolla idol med mig och Jonna. Ska bli kul att få träffa den plutten lite.


Här är vi på väg till studentbalen för cirka 2år sedan. Visst var vi ett gulligt par?

Frisk?

Ibland undrar man vad som gick fel. (Konversation från facebook)

Jonna Svedberg: Jag är allvarligt choklad, socker och fettberoende. Jag behöver seriös hjälp. Chokladmuffin till lunch, kebabtallrik till middag.
Emma Gustavsson Tjockis.

Jonna Svedberg Laddar inför nästa säsong av Biggest Looser :) Det vet du ju!

Emma Gustavsson Du är fan nära nu.

Jonna Svedberg Ja. Men inte tillräckligt! Valkarna på vaderna behöver valkas på lite mer

Emma Gustavsson Ja men lägg inge mer på rumpan, får inte plats i soffan längre. Och jag har en TRE SITS.

Emma Gustavsson Fler än jag som fick en bild på Jonnas rumpa som flyter ut i HELA min soffa

Jonna Svedberg Tre sist är för pussys! Jag behöver en rejäl soffa som jag kan bre ut mig i!

Emma Gustavsson You sure do.

Jonna Svedberg ATT jag gör. - eller.

Emma Gustavsson Typ en sjusits..

Jonna Svedberg MINST! Behöver en dubbelsoffa..

Mikael Elvinsson Jag bakar en kladdkaka för tillfället. Kan det va nått, eller behöver du fler? ;)

Emma Gustavsson Hon behöver minst fyra..

Jonna Svedberg Oooooh ;) like the sound of that! Men behöver nog ett kladdkakevåningshus.. :/

Emma Gustavsson Haha, en skyskrapa!!

Mikael Elvinsson Ojdå, då måste jag köpa minst ett ton mjöl till..

Emma Gustavsson Det har du råd med ;)

Mikael Elvinsson Ja men det är jobbigt att bära..;)

Jonna Svedberg Nu börjar jag gnugga mina små feta händer av glädje

Emma Gustavsson Micke, ta fram musklerna!!

Emma Gustavsson Åh äckligt, det droppar fett och allt.

Mikael Elvinsson Yepp, verkar inte finnas något alternativ. Skulle vara mysigt att bo i ett kladdkakehus, så jag gör nog
2

Jonna Svedberg Give me some of dina muskler Micke! Jag behöver dom bättre än dig ;)

Jonna Svedberg NAM NAM! Jag kommer äta upp ditt hus..

Mikael Elvinsson Kladdkakehäxan jonna

Jonna Svedberg Mohahahahaa..

Emma Gustavsson Hon kommer äta båda husen, sen börja äta på dig och mig Micke

Mikael Elvinsson Jonzilla

Jonna Svedberg Watch out!

Emma Gustavsson Hahahahahhaha, jag dör.

Mikael Elvinsson Jag skulle fly om jag var dig emma!

Dan Höglund jesus.

Konversationen fortsätter en bit till men jag tänkte skona er.

Hjälp.

Om jag någon gång skulle drunka och dö i en hög tråkiga böcker så vore det nu.
Det värsta är att detta är inte ens alla.........


Ledig dag.

Åh vilken tur du har tänker ni. Men faktiskt så är jag ledig ganska ofta, vi har jättelite lektioner. Det är meningen att vi ska studera hemma de andra dagarna. Ja just det, hemstudier. Vem orkar det? När man är hemma kommer man på tusen andra roligare saker att göra istället, och man sover alldeles för länge. Jag har dålig självdisiplin....

Nu ska jag fixa lunch och se lite Beverly Hills, gud vad jag önskar att det modet ska komma tillbaka igen! Love it.
Sen kanske plugga? lite. Vi får se.

/Emma

Men vad roligt.

Titta vem som hittat tillbaka till blogg.se efter drygt två år, jo jag Emma Gustavsson. Hejhej!

Jag har tänkt återuppta mitt bloggande för att vänner och familj (och de som inte har bättre saker för sig) ska få sig en inblick i vad jag gör här i storstaden. För vad kan vara roligare än att läsa om mitt spännande liv?! Eller? Aja. Eftersom det var två år sedan sist så är det mycket som hänt så jag tänkte ge er en lite uppdatering om hur mitt liv ser ut idag. Yay.

Namn: Emma Gustavsson.
Ålder: 21år.
Familj: Mamma, Anders, pappa och syster Sara (inga ändringar här).
Relationstatus: Singel och living the dream.
Hårfärg: Förtillfället brunett men ska nog ändras inom snar framtid.
Bor: Vasastan i Stockholm sedan januari, (det är där saker händer)
Sysselsättning: Är inne på min andra termin i socionomutbildningen på Universitetet här i Sthlm, läser just nu juridik.
Intressen: Shoppa, vilket ni kommer märka.
Träning: Har köpt kort på friskis, här ska brännas fläsk.
Årets hittills bästa: Min weekend i London med Carro.
Året hittills sämsta: Tråkigaste sommaren i mitt liv.
Favorit band just nu: Train.
Favorit serie just nu: Sex and the city.

Mer kommer jag inte på just nu.. Men det får duga!

Talk to you soon. /Emma

RSS 2.0