Ännu mera mys

Har haft Elin och Jossan på besök idag. Käkade lite middag och surrade lite och kramades. Dock fick det bli en tidig kväll för deras del då de är lite sjuka. Stackarna! Men kanske bra också så de inte smittar mig. Jag är glad för den lilla tiden jag fick! Resten av kvällen ska jag äta lussebulle och dricka julmust och se en film. Vilken vet jag inte och det brukar alltid ta mig hundra år att bestämma mig. Beslutsångest.se

Gissa vad jag gör?

Jo jag står och stryker en röd julduk som jag nyss köpt på Åhlens. Haha. Nu måste jag sluta handla julsaker, det får inte bli för mycket. Men min byrå i hallen behövde lite piffning så på med en julduk och min lykta. Ack så fint det kommer bli.

Jag tror jag fryser ihjäl

Ja vad ska man säga? Gud vad jag hatar kyla!!! Har just nu 17grader i min lägenhet och fryser typ ihjäl. GAAHH! Kan säga att det inte är direkt kul. Har inga lektioner resten av denna vecka då vi ska skriva en hemtenta. Det är alltid svårast att börja. Annars brukar det kunna flyta på ganska bra. Sen är det bara en 4sidig tenta så skönt med en kort. Men vart ska jag börja....? Ja det är en bra fråga.

Just nu längtar jag mest till ikväll då jag ska få vara med två av mina favorit tjejer, Elin och Jossan. MYS!

@ Jonnas place

Åååååååh vad mätt jag är!! Sitter just nu i Jonnas soffa och typ dör. Herregud! Ikväll ska vi ha myskväll och det är banne mig på tiden. Vi har inte setts sen i onsdags, ABSTINENS!! Ska nog mest ligga framför tv och se massa serier och surra skit. Ska bli så mysigt. Sen visar de vårt nya favoritprogram ikväll, Pensionärsjävlar. Whoop whoop!

Var på skolan hela dagen idag och hade redovisning av vårt grupparbete. Det gick galant och vi ägde sönder. Höhö. Imorgon måste jag sätta igång med min individuella uppgift som ska in på måndag. Frågan är hur det kommer gå...

Ha en trevlig kväll för det ska jag ha! Puss

Filmtips!

Dessa tre filmer har jag sett i helgen och alla var riktigt bra. Helt olika filmer för alla smaker ;)






Söndagsmys.

Har nu tänt alla ljusen i lägenheten och myst ner mig i soffan. På bordet står ett glas julmust och en lussebulle. Ska sätta på en film och bara vara resten av kvällen. And I love it.


Mina fina fönster!

Bilder!

Här kommer bilder på några julsaker som jag köpt!


Tomten är köpt på in&finn. Bokstäverna på Drömhuset.


Köpte lite mossa och ett rött ljus och piffade till min gamla.


Kanske världens sötaste skål köpt på in&finn. Frågan är vad jag ska
lägga i den? Godis, nötter eller kanske mandariner?


Gamla som jag fått av mormor&morfar någong gång.


Så söta!! Från Åhlens.


Gammal tomte jag fått av mamma för länge sen.


Adventsljusstake från In&finn. SÖT!




Knäpp det är jag

Mitt i julpyntet så kom jag fram till att jag äger alldeles för lite julsaker. Så på med kläderna ut i snön och handla mer. Nu är plånboken tom men lägenheten är superfin!!! Och jag vet, jag är julgalen. Men man ska trivas i sitt hem!

Första advent.

Idag är det äntligen första advent och som jag längtat. Nu är det inte alls långt kvar till jul! Mamma och Anders gick precis då de ska åka tillbaka till Sundsvall idag. Men innan så hjälpte Anders sätta upp två lampor till mig. Tack för det! Nu ska jag slå på julmusik, ta ett glas julmust med en lussebulle och börja julpynta min lägenhet. Bilder kommer sen!


Mätt.se

Potatisgratäng, fläskytterfilé och vitlöksbröd. Behöver jag säga mer? Nu ska vi spela spel eller se film! Myspys :)

So fucking cold

Hemma och stelfrusen i hela kroppen. Satan vad kallt det är idag! Har spenderat dagen med att strosa på skansen och kollat in deras julmarknad. Först kollade vi lite på djuren, vargar, sälar och älgar. Sen drack jag varm choklad och åt minimunkar. Köpte lussebullar och de andra köpte ost och korv. Var riktigt mysigt trots kylan. Men mera kläder på nästa år.

Ligger just nu i syrrans säng under en filt och försöker återfå värmen. Ikväll ska vi laga god middag och bara mysa på! Dock så gruvar jag mig redan på att åka hem sen för då måste jag ut i kylan igen. Nooo. Föresten så missade jag idol igår då de andra vägrade och titta på det. Däremot hoppade jag av glädje då jag fick höra att Linnea åkte ut. ÄNTLIGEN. Var så sjukt less på henne, blää.

Shoppingdag!

Nu är vi äntligen hemma! Var och käkade lunch på Jensen som jag aldrig kommer gå till igen. Tog en jävla tid, köttet var segt och äckligt och personalen oförskämd! Bara så ni vet. Sen var vi en sväng på ClasOlhson och handlade massa bra att ha saker. Verktyg, (Anders köpte en hammare åt mig), värmeljus, peppakaksformar och massa mer. Såg även en snygg lampa som jag ska önska mig i julklapp! Köpte också en tomte på in&finn och jul bokstäver på drömhuset. Bilder kommer sen. Nu sitter vi i min lägenhet med ett varsitt glas rött och ska laga middag. Kyckling med röd curry och vegetariska vårrullar står på listan. Sen ikväll blir det mys framför en film! Puss

Finbesök!

Sitter just nu och väntar på att mamma och Anders ska knacka på dörren. För de ska nämligen spendera hela helgen här! Wiiiee =) Schemat idag består av en tripp på stan, någon god lunch,  sätta upp två lampor, en god middag och bara massa mys! Klingar inte helt fel i mina öron. Hoppas ni andra också har en bra fredag! Puss

JULNÖRD

Har spenderat halva kvällen med att kolla på massa appar på min telefon. Gud vad mycket roligt det finns! Helst av allt skulle jag vilja ha drunkalazier men den finns tyvärr bara på iphone och inte för android. Damn!! Dock laddade jag ner en julig bakrundsbild och Jingle bells som ringsignal. Dags att komma i stämning!


Vill tillbaka till paradiset

Shit viket väder vi har här! Det slutar inte snöa och det blir bara kallare och kallare. Brrr.. Jag vill ha sol och värme!! För exakt ett år sedan var jag just nu i Asien, vilket land är jag inte 100 på men jag kan garantera att det var betydligt varmare än vad det är här. Fan vad jag längtar tillbaka. Sola, bada, äta gott, dricka öl och bara chilla i 3 månader. Det var livet.

Har faktiskt redan tagit helg så det är iallafall positivt. Idag är det städning som står på schemat och kanske lite plugg. Det är nämligen så att mamma och Anders ska komma imorgon och stanna hela helgen. Det ska bli så mysigt!! Dock måste jag städa så mamma tycker att jag är duktig.. För när jag är ensam så bryr jag mig faktiskt inte så mycket om hur det ser ut. Kanske beror det på att jag är för lat. Men vem vet.


En egenknäppt bild från ön Koh Hai, Thailand. Ön bestod av endast en strand med tre resorter.
När vi var där hade vi nästan hela stranden för oss själva. Grym snorkling också! Åhh.

Nygårda julmust!

Nu har jag min söta Jonna i min soffa. Kollar just nu på Bonde söker fru som hon tvingar mig till. Dock blev jag glad att Per-Johan fick stana kvar. Hejja, hejja! Snart är det dags för Greys också, wihooo! Jonna hade också köpt med sig julmust. Mmmm! Årets första! Det gillar vi. Exakt en månad kvar till jul idag också. LÄNGTAR!


Orkanvindar

Vilket väder vi har i Sthlm idag. Blåser isvindar och snöar och kallt som satan. Jag gillar det inte och hoppas det blir bättre tills på lördag då jag ska på julskyltning. Inte så kul att gå runt om man fryser ihjäl! Idag har vi suttit med grupparbetet hela dagen och vi var sjukt effektiva. Vi känner oss klara och det enda som vi måste göra nu är att öva på redovisningen vi ska ha på måndag. Feels good!

Nu sitter jag och väntar på att Jonna ska komma hit. Ikväll ska vi ha onsdagsmys som vanligt! Eftersom jag var så trött, utmattad och frusen så kom hon hit så jag slapp åka till henne. Vilken pärla!

FÖRBANNAD

Kan berätta att jag är extremt arg på mig själv just nu. Bokade tid hos en doktor för kanske en månad sen och de hade inte tid förrän idag. Så nu har jag gått i en månad och vänta. Vad gör jag? Jo jag glömmer bort den och kommer ihåg det för sent. DÖ EMMA DÖ. Fy fan vad dålig jag är.

Tisdagsmys

Hejhopp! Sitter hemma hos syrran och väntar på mat. Idag ska hon bjuda på kyckling kroma. MM! I love indiskt. Tisdagar har blivit lite som vår dag då det är desperate på tv, vilket vi älskar. Så inte helt fel tisdag. Sen fick jag tillbaka min juridiktenta idag som var en mardröm och jag klarade den!!! Lyckligtjej_89.

Kärlek

Min syster sa precis att hon tyckte att jag var en stor människa, i bubbel bemärkelse. Hur ska jag tolka det?!

The script

För er som inte lyssnat på deras nya skiva. DO IT. Den är skitbra.


En dag närmare..

JULEN!! Till helgen är det första advent och ska bli så kul! Så idag så gick jag på drömhuset och handlade dessa två saker:


Älskar burken, spec locket. Nu måste jag baka pepparkakor så jag kan fylla den!


En fin sten! Ska ha den tillsammans med röda ljus på min bricka. Slutresultat kommer!

En intressant dag!

Nu ska ni allt få veta vad jag gjort! Idag så var jag och en klasskompis som heter Jane på en dagverksamhet för att göra en intervju till vårt grupparbete. Dagverksamheten var till för personer med psykiska funktionshinder och vi fick intervjua två personer som har diagnosen schitzofreni. Vi pratade mest om bemötade gentemot andra människor och samhället och problem och hinder som de stött på. Det var en super intressant och givande intervju och jag var så glad att vi fick tillfälle att prata med dem. För vem kan svara på våra frågor bättre än de personer som lever med det funktionshindret?! Ingen. Tanken går ju naturligtvis till att man själv har en jävla tur som är helt frisk.

Sitter nu hemma och borde plugga men är ganska slut i huvudet så det lutar åt tv... Dock så måste jag städa också då mitt hem ser ut som KAOS. Hm. Vila i någon timme sen städa?! Sålde även en skolbok idag och vips är jag 300kr rikare. Klirrade bra i min tomma plånbok kan jag säga.

Harry Potter och dödsrelikerna

Ja vad ska man säga? Jag tyckte inte alls den var tråkig som många sagt. Den var spännande, rolig och lite till. Ibland var det så läskigt att man inte ens kunde titta. Då tittade jag och Jonna på varandra istället! Inte helt fel. Såg en bit av första filmen igår när den gick på tv och shit vad liten dom var då! Nu är de stora och ibland t.om lite snygga.

Middagen idag var extremt god. Vi gick till en kina resturang som har sushi/asiatisk/mongolisk buffé. Behöver jag säga mer? Nej trodde väl inte det. MMmmMM! Vi åt så det stack mat ut ur våra öron. Dit ska vi absolut gå igen. Men nu säger jag godnatt då jag ska iväg och göra en extremt spännande intervju imorgon inför grupparbetet. Berättar mer imorgon! Godnatt.




Lyx söndag

Hejhopp! Idag har jag varit otroligt trött.. Jag brukar aldrig bli så bakis men idag så snurrade det lite extra. Usch! Så jag har typ legat i sängen och kollat på tv hela dagen. Såg sista Harry Potterfilmen för ikväll ska jag på bio och kolla in den nya. Jonna kommer snart hit och då ska vi gå och njuta av lite god mat, tror det blev asiatiskt. MMmmmM!! Sen ska vi möta Jossan, Max och Adam som ska se bion med oss. Låter som en alldeles förträfflig avslutning på veckan, tycker inte ni?

En saga.

Det var en gång en trött och väldigt seg Emma som idag bestämde sig för att ha en lugn hemmakväll. Dagen gick, hon hann se två filmer innan tristressen började krypa in i hennes kropp. Då kom ljuset från himlen, Jenny. Hon behövde inte övertala Emma speciellt länge innan hon hade hoppat ur soffan och börjat sminka sig. Nu sitter hon hos Jenny, med ett vinglas i handen och är redo för sin första shot. Hon tänkte såhär, man lever ju faktiskt bara en gång. Ha en trevlig kväll!!


FÖR DET ÄR INGEN VANLIG DAG

FÖR DET ÄR JOSSANS 25ÅRS DAG. HURRA HURRA HURRA!! GRATTIS GUMMAN PÅ DIN STORA DAG! <3


En grym värld

Gud vad jag sov länge idag! Det blev liksom aldrig ljust så jag trodde klockan var jätte lite. Sen sträcker jag mig efter telefonen som visar på halv ett. Herregud! Men ska i och för sig inte göra något vettigt idag så kunde lika gärna sova.

Igår efter idol såg jag och syrran på en jättehemsk film som heter Soraya M. Som handlar om en kvinna som blir stenad till döds efter att blivit oskyldigt anklagad för otrohet. Bara för att hennes man vill ha en ny fru. Filmen är baserad på en sann historia. Denna film var något av det vidrigaste jag någonsin sett faktiskt. Dels för att jag vet att detta händer fortfarande, år 2010. Sen var scenen när de stenar henne otroligt lång att tillslut fick jag titta bort för att inte kräkas. Dock tycker jag att man borde se den för den får en att tänka efter både på ett och annat.


Kvällens idol

Jag tappade hakan. Jag rös i hela kroppen. Det var bra. Det var oväntat. Det var det bästa framträdandet i denna säsong av idol. Jag säger bara Jay Smith - Lika a prayer. O M G.


Bild tagen från tv4.se

Syster och jag

Hade det jättetrevligt förut idag när jag träffade Kicki. Har saknat den lilla tjejen faktiskt, det är synd när man glider ifrån varandra. Men förhoppningsvis kommer både hon och Emelie flytta hit och börja plugga! Wiiie!!

Ikväll är det syskonmys som gäller! Och det är något jag verkligen gillar. Gick först och handlade och åt en god middag så vi blev proppmätta. Nu sitter vi i soffan och kollar idol. Kommer med kommentarer om programmet senare! FREDAGSMYS!!


Grr..

Fikatajm!

Nu ska jag till stan och fika med Kristina Larsson aka Kickigirl. Ska bli jätteroligt då det var ganska längesen vi sågs nu!


Här är ett supergammalt kort på oss från 9an. Såå söta tycker jag!

Tjejkväll deluxe.

Gud vilken rolig kväll jag hade igår. Kul att träffa andra människor som jag inte gör annars varje dag. Få lite omväxling är aldrig fel och att hitta fler personer i Sthlm att umgås med är ett stort plus då man inte känner så överdrivet många här. Vi käkade middag, surrade skit, skrattade och svallrade. Pressade Sofia på massa smått och gott om Sundsvallsborna, hihi. En riktig tjejkväll med andra ord.


Jag, Mel och Linda. Bilden har jag snott från Sofia som bloggar på http://www.mingla.nu/sofiaholgersson.

Knäppot Emma.

Haha fy fan vad jag är sämst. Jag hatar egentligen att knäppa kort på mig själv, man känner sig så fånig! Men roligare med bilder i bloggen och tänkte bjuda lite på mig själv liksom. Så ska jag vara cool och göra peace tecken också vänder jag händerna åt fel håll. Blir helknasigt. Det tog mig även typ 5kort innan jag insåg att jag hade händerna åt fel håll. Lyckat Emma. Men iallafall här får ni något att titta på för ni drar jag till Linda! See ya.


Helnöjd innan jag inser att något inte stämmer.


Ännu nöjdare när jag äntligen fick till det.

Nu tar jag helg

Idag har jag nog haft en av de tråkigaste lektionerna i mitt liv. Jag trodde seriöst att jag skulle dö!! Hur kan man få ha en sån tråkig lektion?!

Har sovit dåligt hela veckan så jag är konstant trött. Så när jag kom hem idag så gick jag och la mig i sängen det första jag gjorde. Kul liv? Näääj. Förstår verkligen inte varför jag mår såhär. Usch vad jag klagar nu men ibland så får man det. Ska kliva upp nu och göra mig lite fin tänkte jag. Ska nämligen till Linda ikväll. Hon kommer också från Sundsvall men bor och jobbar här nu. Ska även få träffa Sofia också. Tippar på god mat, lite vin kanske och massa gossip! En härlig start på helgen tycker jag.

Duktig flicka

Sitter hemma hos syrran just nu. Var en snabbis på stan men köpte ingenting. Visst är jag duktig? Dock gick jag på åhlens igen och kollade in alla julsaker. Hihi. Jag vill ha allt där!! Men tror jag har bestämt mig för vilka saker jag ska köpa. Nu är snart mamma här och dagen till ära ska vi äta röding som vi fått av pappa! Fatta vad gott...

Way back into love

Hade en supermysig dag/kväll med Elin och Jossan igår. Först kollade jag och Elin på filmen Music and Lyrics. Jag älskar Drew Barrymore!!! Sen drog vi till Jossan och spenderade hela kvällen åt att mysa, äta kladdkaka, skratta, leka lekar och hade det alldeles underbart.

Är ledig från skolan idag men inte från plugget. Ska läsa lite inför det fortsatte grupparbetet imorgon. Och om en timme ska jag möta min kära syster på stan för att kolla efter en klännning för att sedan äta middag med mami. Can't wait :)

Detta fält måste fyllas i.

Hellooooooooo everyhopa. Som min mamma brukar säga. HAha nej då. Vet faktiskt inte vem som brukar säga så?! Idag har jag suttit på skolan och jobbat med grupparbetet. Sen kom Elin och mötte upp mig, vi drog hem till mig och åt! Nu ska vi se en film innan vi ska dra till Jossan och mysa på med henne ikväll. NAJS!! Intressant va? Puss.

Citat av Jonna.

Det går en Coopreklam på teven om att äta sunt, då säger Jonna:

"Jag vill inte leva osunt. Tänk när du ligger på dödsbädden och vet att du inte ätit tillräckligt med fett".

Haha, hon är allt bra söt hon.

It's a date

Jag och Jonna har date med våra favoritmän, Ben och Jerry. Vem älskar inte måndagar?


Rolig vecka framför mig

Har ett fullspäckat schema denna vecka med massa roliga saker inplanerade!

Tisdag
Grupparbete på skolan sen om jag hinner åka en sväng till Jossan.

Onsdag
Ska äta middag med mami som är i stan och jobbar. Får även träffa syrran!!

Torsdag
Ska fika med Sofia från Sundsvall som är här och besöker storstaden.

Fredag
Luncha med Kicki från Sundsvall som också är på besök

Lördag
Utgång med Linda som nu bor och jobbar här. Ska bli skitkul för vi har inte hunnit träffas här en enda gång!

Söndag
Förhoppningsvis gå på bio och se den nya Harry Potter filmen. Ska nog boka biljetter tonight.

Visst låter det som en rolig vecka? Hell yeah. Vad jag älskar Stockholm.


En ny vecka

Denna vecka började inte alls bra med att ligga med migrän typ hela natten vilket resulterade i att jag sov kanske högst tre timmar. Yey, lucky me. Men nu har den släppt helt och jag ska dyka in i min skolbok Funktionshindrade i välfärdssamhället. Visst låter den spännande? I think so. (Jag är inte ironisk utan menar allvar!).

Det är inte lätt när det är svårt

Har spenderat de senaste tre timmarna med att kolla på vänneravsnitt medan jag funderat på vilken film jag ska se. Nu är klockan snart elva och jag har fortfarande inte kommit på vilken jag ska se och nu är det nästan försent att börja titta på en film då jag har skola imorgon. Gaah, i-lands problem. What to do?

Snapshots











Haha är han inte läcker så säg ;)

Lite pixs från igår.


Sötaste Jonna! Vi handlade sushi till middag.


Jonnas bror Viktor. Visst är de lika?


Max och Jocke.


Finaste Jenny.


Max och Adam.


Armbrytning? Fråga mig inte varför. Killar.......

Sunday bloody sunday.

Jag säger som Jonna, idag mår man som man förtjänar. Men fan vilken rolig kväll vi hade igår, helt galen!! Roligt folk, gott dricka, bra musik och massa dans. En helt perfekt utgång med andra ord. Förfestade som sagt hemma hos mig och senare drog vi till amba och dansade oss svettiga. Jag älskar deras andra dansgolv där de spelar gamla klassiker som Tommy tycker om mig och Summer of 69. En härlig blandning av det bästa helt enkelt. Ska jag vara ärlig så ligger jag fortfarande i sängen, jag är såååå trött!! När jag orkar sträcka mig efter kameran och sladden kan ni få se bilder från igår. Men som jag känner nu kan det ta ett tag..

Alors on dance.

Nu är vi fina från topp till tå och sitter med vinglaset i handen!! Time for some party. Have a good night.


Syskonen Svedberg som jag ska ut med idag! Kolla vad snygg jag gjort Jonnas hår!! GRR.

Taggad till tusen!

Hejhopp! Äntligen är det lördag och som jag har längtat. Ikväll vankas det utgång med Jonna, hennes bror Viktor och Max med co. Har precis varit på systemet och fyllt typ hela kylskåpet and I like it. Var faktiskt längesen jag var ut på riktigt så ikväll blir det fullt ös!!

Igår hade jag det mysigt med Max, han älskade min lasagne! Puuh vilken tur. Vi tittade sen på Idol som jag tyckte var ganska värdelöst igår. Ingen som riktigt satte det utan alla var ganska tråkiga. BORING! Men tur att Elin åkte, har tyckt det ganska länge. Vid elva tiden så åkte Max hem för att tvätta. Ja tvätta. Haha. Han blev tvungen att tvätta en skjorta han skulle ha ikväll när vi går ut. Så söt! Så Elin och Karin kom upp en sväng ch övertalade mig att följa med och ta en drink. Jag var lite motstridig i början men så svårövertalad är jag inte. Så gick ner till Tiki Room och drack en leap frog. Faktiskt väldigt god även fast den innehåller 7cl sprit. Kul fredag med andra ord.

Nu ska jag sova lite så jag är fit for fight för kvällen.


Max gillar cheeseballs väldigt mycket! Men de är beroendeframkallande!!

3,2,1, noll.

Har lasagnen i ugnen, Max på pendel på väg och ljus tända i hela lägenheten. Nu låter det som att vi ska ha värsta romantiska kvällen men nej. Snarare en fett rolig kväll. FREDAGSMYSET KAN BÖRJA!! =D

Äntligen helg!

Fast jag tycker faktiskt att denna vecka har gått supersnabbt. Swisch sa det bara. (Stavar man det så?) Aja. Lektionen idag gick bra dock kändes den otroligt onödig. Ligger nu hemma i soffan och dör typ. Fick världens huvudvärk så ska sova en stund innan Max kommer. För ikväll ska jag (äntligen?) bjuda honom på lasagne och sen ha idolmys! Längtar!! Längesen vi sågs och fick chans att surra massa skit. För det kommer det vara massor av ikväll, han är som en tjej. Haha. Fast jag kanske måste skriva att han är manlig också om han läser detta. Vilket jag hoppas!! Det ska jag ta reda på ikväll. Pusshej.


Titta vad jag hittade när jag grävde i kortarkivet. Sött va?!
Haha. Knäppt på en förfest för cirka 6mån sen.

Om jag skulle...

...vara med i Robinson så skulle min personliga sak vara en ketchup flaska. För man kan ju inte äta ris utan ketchup? Usch och usch.


Emma & ketchup for life.

Nörd.se

Whoop whoop äntligen dags för Robinson! Jag vet att jag är en liten tv nörd men det är ju så roligt!! Jag är helt inne när jag tittar. Och självklart så hejar man på ett lag och när de tävlar så sitter jag och hejar och skriker i soffan. Kanske inte borde ha delat med mig av det. Men va fan. Det bju jag på ;) Så nu kan ni se mig framför er, hoppandes i soffan och skriker åt Robinson. Jag skulle kunna få ett eget program där de filmade mig hela dagarna. Förstå vilken underhållning?! Sen hoppas jag också att ni kan förstå något som kallas ironi? Men vem vet. Hihi.

Less Emma

Åh vad less jag är!!! Först när jag kom dit fick jag vänta i 40min innan jag fick komma in på grund av att de var försenade. I 40MIN!!!! Men man får sitta där och se glad ut, vilket gav mig huvudvärk som fortfarande inte har försvunnit. Sen när jag äntligen får komma in så måste jag tydligen laga, något jag misstänkte pga mina dåliga tänder. Sen börjar han prata om att mina visdomständer växer snett och inte bra och därför skulle vi behöva dra ut dom. HJÄLP. Att dra ut visdomständerna är min största mardröm. Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte. Jag har fått höra så mycket skräckhistorier om det där så jag vill bara lägga mig under täcket och gråta. Stackars lilla Emma säger jag bara.

Ett litet ljus i tillvaron är att jag hittade en ny favoritbutik som låg bredvid tandläkaren. Den hette Drömhuset och var fylld med helt sjukt fina inredningsgrejer. Hittade två julsaker jag måste köpa på endast 5min. Bra jobbat! Nu ska jag förbereda mig inför seminariet för imorgon! Puss och hej.

SKRÄCK

Nu ska jag till tandläkaren. Usch vad jag hatar det. Ja jag hatar det. De är alltid så hårdhänt och behandlar en som ett barn. Wish me good luck.


Ett varmt bad.

Idag är jag ledig från skolan men inte från plugget. Har legat och läst hela morgonen och har fortfarande en del kvar. Börjar bli riktigt less. Idag är en sån dag då jag önskar att jag hade ett badkar. Jag vet inte varför men jag tycker det är så avslappnande att ligga i ett badkar med kokhett vatten och läsa. Istället får jag sitta under filten i soffan för att inte frysa ihjäl. Inte alls lika avslappnande! Men men. What to do?

Onsdagsmys.

Just nu har jag onsdagsmys med min Jonna. Har precis gjort varsin kopp varm choklad och nu ska vi mysa ner oss i soffan och kolla på Greys Anatomy. Ibland har man det bra.


Titta vad hon njuter av den! Mmm..

Jul, jul, strålande jul.

Hm. Märks det att jag är ett stort fan av julen? BECAUSE I AM!!!


Jultider.

Här är några av sakerna som jag tittade på stan igår. Blir så sugen på att köpa allt! Vill att min lägenhet ska se ut som en tomtestuga, hihi. Hittade mycket på Åhlens som hade skitmycket fina saker. Se själva:


Adventsstake från Åhlens. Lite mossa och tomtar i så blir den grym!

Bokstäver man kan t.ex. ställa på en hylla. Finfint tycker jag. Från Åhlens.

Man kan aldrig få nog av tomtar, Åhlens.

Dessa vill jag ha på fönsterbrädan. Så söta så man kan dö, också från Åhlens.

Ascoolt med blanka ljus och att de ser ut som en julgranskula. Sån ska jag ha, från Åhlens.

Typ sötaste knäckformar ever. Roligare än de tråkiga vanliga. Från Åhlens!

Här tänkte jag lägga allt julgodis jag bakar. Från Lagerhaus.

Tänkte att jag kunde göra chokladtryffel och lägga i dessa, sött va? Också från lagerhaus.

Ett glöggset från Indiska. Som man håller värmen med ljus. Älskar sleven!!

Här är glöggmuggarna till. De är små och söta och finns i olika röd/vita mönster.

Mmmmmm..

Har precis gjort en kycklingsallad! Innehåller, sallad, gurka, tomat, paprika, lök, avockado, kyckling och ceasardressing. Visst ser det gott ut?


Vilken härlig dag.

Godmorgon, godmorgon! Hör fåglar sjunga glatt, godmorgon, godmorgon till dig! Vilken härlig morgon, minusgrader, slask, en kall lägenhet och nackspärr. Kan man vara annat än lycklig?

Mina planer för dagen är att plugga lite hemma, måste läsa ut en bok innan fredag så måste sätta igång. Klockan två ska jag träffa min grupp på skolan och brainstorma lite för att senare ha handläggning med vår lärare. Kommer bli intressant! Efter skolan ska jag hem, äta och invänta Jonnis. Hon ska färga min utväxt idag och sen ska vi ha myskväll. Good jag vad jag älskar onsdagar!

Barndomsminne.

Här ligger jag i soffan och inte gör något speciellt och helt plötsligt så kommer jag ihåg en barnprogram som jag älskade när jag var liten. Det gick inte på någon av de vanliga kanalerna utan på någon annan så min morfar spelade in alla avsnitt på vhs till mig. Fan att jag inte har en vhs. Till jul när jag åker hem ska jag definitivt se på dom. Någon som har sett det eller är det bara jag?


Ett oväntat hjärta.

Idag så lagade jag och syrran blodpudding till middag. Love it! Så himla gott! Nu ligger vi i soffan och försöker hålla oss vakna, förstår inte hur vi kan vara så trötta?! Ytterligare 1,5timme till Desperate. Längtar!


Titta vad gulligt! Den gick sönder när jag skar den och då blev det ett hjärta av sig själv.

A cup of love.

Vilket väder, helt sjukt här i Sthlm, snöblandatregn och kaos. Ingen bra dag att gå ut! Iallafall så hade jag en trevlig lunch med Daniel, var på ett sushi/wok ställe och det var supergott. Namnam. Sen mötte jag syrran på stan och gick en snabbis bara. Kollade på massa julpynt som jag vill köpa. Åh vad jag längtar!! Hittade massa saker men så synd att allt är så dyrt. Sen skulle jag vilja ha en gran, kan man ha det? Eller går jag overkill då?

Nu sitter jag och syrran och myser i min soffa. Har gjort varmchoklad och köpt lussebullar. MYS!!




Fatta vad gott det var!!

Snökaos?

Det skulle tydligen vara snökaos idag och tunnelbanerna är försenade. Men någon snö ser jag då inte. Dock blåser det och regnar. Skitväder. Jag ska ändå trosta det och ta mig ut. Lunch med Daniel står på schemat sen stan med syrran. Kul!

Veckans bästa

Haha alltså jag måste skriva om Pensionärsjävlar igen. Ni som inte sett det måste göra det!! Jag sitter hemma själv i soffan och skrattar så jag gråter. Jag önskar att jag kommer bli så cool när jag blir gammal.


Hon är lätt min favorit!! Så jävla skön.

Americas next top model.

Ligger och kollar på topmodel just nu. Varför är de så att oftast så är modeller snygga på bild men inte i verkligheten? Det är väldigt sällan man ser bägge och. Dock så är det en tjej denna säsong som jag skulle kunna döda för hennes look. Så jäkla cool! Hon heter Raina och är såhär läcker:


Boktips!

Ligger just nu och läser Glaskupan av Sylvia Plath. Den utspelar sig 1953 och handlar om en tjej som heter Esther som är 19år. Hon vinner en tävling och får spendera en månad i New York. När hon sedan kommer hem så får hon en chock och får reda på att hon inte kommit in på författarkursen hon sökt. Hon försöker ta livet av sig och hamnar på ett mentalsjukhus. Sen handlar boken om hennes kamp tillbaka. Visst låter den bra?!


Beviken tjej.

Idag skulle jag få besök av min lilla vän Maxim. Skulle bjuda honom på lasagne och se film men han var tvungen att plugga. BUHU. Men som tur är så sa han att han skulle gottgöra mig ordentligt så det håller jag fast vid! Haha. Så nu vet jag inte vad jag ska göra ikväll. Borde plugga men orkar inte. Kan ju åka och träffa någon annan men det orkar jag inte heller. Det får helt enkelt bli en hemmakväll med lite läsning och film kanske!

Brrr..

Okej jag erkänner och skäms. Jag klev aldrig upp och gick ut imorse jag var så jäkla trött. Men det är väl tanken som räknas, eller?

Iallafall så håller jag på att frysa ihjäl. Imorse när jag klev upp runt åtta tiden så var det 17, jag upprepar, 17grader i min lgh. Jag tror jag dör!! Och ja, elementet är på jag har kollat. Man är väl inte dum? Jävla skitgamla hus som inte värms upp. Inte så mycket att göra åt förutom att sätta på sig en extra tröja och tjocksockar.

Det har varit en lång dag i skolan idag med föreläsning i 4 timmar och två timmars grupparbete. Eller grupparbete och grupparbete, vi har precis börjat och idag så brainstormade vi mest om vilket ämne vi ville jobba med. Efter många om och men så kom vi fram till att vi ska jobba med psykiskt funktionshinder, närmare bestämt schitzofreni. Intressant va? Kan berätta mer när vi har kommit igång med fältstudien. Men jag känner mig taggad.

Magen kurrar, dags att laga lite mat!


Lataste människan i världen.

Åh vilken tråkig söndagkväll jag haft. Har typ legat i soffan och bara tittat på tv. Har suttit och bestämt mig att ta upp träningen igen nu när jag blivit frisk. Köra lite afrodans på friskis skulle sitta fint. Mina tanker har till och med gått så långt att jag funderar på att gå en promenad på morgonen innan skolan. Jag, Emma Gustavsson alltså. Världens morgontröttaste och lataste människa. Jag skulle dock behöva köra igång ordentligt och morgonpromenader ska tydligen göra susen. Hm. Så frågan är om jag kommer kliva upp imorgon och gå en prommis som jag sedan kan skryta om eller kommer jag sova och få skämmas? Det får ni se imorgon.

Tisdagspartyt.

Här kommer försenade ganska fula bilder sen vi firade tentan i tisdags. Ha i åtanke att vi pluggat konstant i två veckor sen gjort en tenta i 5timmar sen druckit vin. Okej?




















Lussebulle eller lussekatt?!

Mamma och Anders har varit nere i Västerljung över helgen och jag tjatade på dem att titta förbi på vägen hem. Har varit lite mammasjuk på sista tiden. Så de kom förbi vilket var superkul. Fikade lite och kramades lite. Åt min första lussebulle inför juletiden och den var asgod. Jag älskar verkligen lussebullar. Eller säger man lussekatter? Fast de ser ju inte ut som katter? Nej, jag säger lussebullar. Ska baka sånna inför jul och bjuda mina vänner på glöggkvällsmys. Jajjamen det ska jag.


Busy woman.

I know, jag har varit supertråkig i helgen. Men har varit så upptagen med massa skoj så har inte haft tid. Igår så drog jag till min Jonna för att heja på hennes föräldrar som var här i helgen. Tror de hade köpt upp halva ikea. Haha sötnos. Det kommer bli grymt fin när hon är klar. Kul för henne! Fick ju en elvisp i present när hon flyttade ifrån mig för hon visste att jag inte hade någon. Så jag hade bakat chailatte muffins som jag tog med mig. De såg ut att gilla dom. Mm mm. Efter lite fika och snack så åkte jag till Jossan och kollade in hennes nya place, fan vad alla flyttar. Blev bjuden på mat och myste på hela kvällen. Jag mår alltid lika bra när jag är med Jossan, du är guld gumman.

Nu kommer mamma och Anders!!




Family guy.

Ligger i soffan och tittar på mitt favorit avsnitt av Family guy. Jag skrattar så jag gråter. Behövs inte mycket för att göra mig glad.


Prinsessa.

Fredagen var verkligen toppen igår. Alltid lika mysigt att umgås med min storasyster. För henne tycker jag om massor! Jag skuttade nästan av glädje när Geir åkte ut, ÄNTLIGEN. Efter idol såg vi på filmen Prinsessa som är en svensk film av Terese Fabrik. Ni vet hon som gjorde hiphip hora? Den var iallafall riktigt bra tycker jag. Visst alla svenska filmer har sina pinsamma moments men själva budskapet filmen hade var grym. Fick riktigt ont i magen vid vissa scener, för faktiskt så är vissa människor så dumma i verkligheten. Iallafall har ni inte sett den så tycker jag att ni borde.


Så vad tyckte jag om idol ikväll?

Jo det ska jag tala om!

Andreas - Lät som alla andra fredagar. LÅT DET HÄNDA NÅGOT?!

Minnah - Shit jag gillar denna tjej mer och mer. Hon var grym ikväll. Fast varför styler dom henne som en tant?

Jay - När jag hörde att han skulle sjunga en av mina favoritlåtar hoppade jag av glädje. Han var lika bra som jag trodde. Tack för det.

Linnea - Väldigt coolt framträdande, men passar det verkligen till idol? DOCK SNYGGASTE OUTFITEN EVER!!!!

Geir - Visst han har bra röst. Men ut med gubben.

Elin - Inte heller en favorit, klarar inte av hennes dåliga uttal. Sen såg hon ut som en kärring idag. What's up with that?

Olle - Jag kanske är blind av kärlek. Men han har allt i mina ögon, snygg, kan spela gitarr, sjunger som en gud, sexig utan fan.


Ett litet skämt

Vad är det för likhet mellan killar och blandfärs? 30% Gris 70% Nöt.

Min sötpropp!

Shit vilken lång fredag.. Har varit på skolan mellan 9-13.30. Haha alltså det låter inte länge men på en fredag borde det vara förbjudet. Lektionen var så tråkig så jag satt och spelade Jewles på min telefon. Kul men kanske inte så bra för studierna. Jaja.

Efter skolan så träffade jag min allra bästis Emelie och hennes boyfriend Adrian på en fika. Alltid lika mysigt att träffa henne! Hon fick även sin lite (mycket?) sena födelsedagspresent som hon blev glad för. Bättre sent än aldrig liksom. Nu sitter jag däremot hos syrran och ska spendera kvällen här. Blir syskonmys med tacos, godis och Idol. LOVE IT.

Föresten..

Är jag den enda som inte tittar på hockey ikväll? Finns ingen tråkigare sport. Kollar hellre på curling och då är jag seriös. HERREGUD. Gör något vettigt istället. Som jag. Och då undrar ni vad jag gör? Jo det ska jag tala om. Jag läser bloggar, mail och tittar på tv. Så jag gör iallafall tre saker. Sådetså.

Maybe a new style?

Jag är redan less på mitt hår fast jag klippte mig för inte allt för längesen. Varför är det så? Det roliga med hår är om man ändrar bara en liten detalj så kan man se ut som en helt annan person. Som när jag inte hade lugg och sen klippte en rak tjock fin lugg. Så fint blev det! Eller när jag klippte sne lugg och färgade två röda slingor? Eller när jag färgade hela håret rött? Det var tider det. Är faktiskt lite sugen på att göra det igen. Och klippa en tjock snelugg. Kom gärna med åsikter!


Kanske denna röd färg? Eller lite mörkare. Men jag vill ha den eldigt. Haha.

Storhandling.

Haha jag måste berätta en rolig sak som hände förut. Ni vet såndär dramaten som alla tanter går och drar på? Jag fick en sån av syrran i inflyttningspresent och har alltid med den när jag ska storhandla. Lite nördigt men ack så bra det är! Min rygg mår mycket bättre. Men till det roliga. Det har blåst så otroligt mycket idag. Så när jag ska gå över St Eriksbron med en tom dramaten så flyger den upp. Föreställ er en bild med en Emma som får ta alla krafter att trycka ner en tom dramaten på trottoaren. Jag skämtar inte vad folk tittade. Men fan, den bju jag på.

Handlade för 700kr idag och skit vad mitt kylskåp är fullt. Lite mysigt när det inte är alldeles tomt. Nu kommer jag inte behöva handla på superlänge. Jippi! Egentligen skulle Max komma och göra mig sällskap idag men då han svek mig för hockey så får jag spara mig och göra lasagnen nästa vecka. Bara för din skull Max! Nu ska jag istället laga lite spagetti och köttfärssås men riktigt älgkött. Namnam.


Att man aldrig få ta det lugnt.

Hejhopp!! Idag så började vi med en ny kurs som heter Äldre och funktionshindrade i samhället. Jag vet, titeln låter trist men ska bli en spännnande och intressant kurs. Efter juridiken så är jag ganska slut och trött så trodde att denna kurs skulle bli lite lättare. Tror ni så var fallet? Nej. Detta är en 7hp kurs, cirka 4veckor, och enligt vår lärare ska vi läsa typ 10böcker, göra en fältstudie i grupp och en induviduell analys. HERREGUD. Ni tänker säkert att så är det på universitetsnivå men är det inte bättre att ha färre böcker så man hinner sätta sig in i dem och förstå? Istället får man skummaläsa alla och fatta kanske hälften. Jag förstår det iallafall inte!

Har precis legat och pratat med min bästa Anna i telefonen. Skönt att få kunna prata av sig lite. Miss you darling!! Nu måste jag städa efter tisdagens fest för det orkade jag aldrig igår.

At Jonnas place.

Åh vad roligt det var att träffa Johanna, så skön den tjejen. Vi planerade massa saker vi ska göra de närmsta månaderna, räkfrossa och vin, utgång och skridskoåkande i Kungsträdgården. Ni anar inte vad jag längtar. Ska även ta med henne på Afrodans på Friskis till veckan. Kommer bli kul. Haha

Sitter just nu i Jonnas lägenhet. Så fin så!! Har ju inte träffat henne sen i måndags. ABSTINENS!! Så nu har vi myskväll delux med vindruvor och naturgodis. Ska kolla Greys Anatomy senare. Puss

En väldigt slapp onsdag.

Men hallå där. Vilken kväll jag hade igår, så jävla rolig!! Måste tacka mina underbara klasskompisar som jag har så roligt med. Ni är bäst! Vi satt som sagt hemma hos mig igår och drack vin, surrade skit, lekte charader, dansade och sjöng! Det måste vara en av de roligaste tisdagar i hela mitt liv. Bilder kan ni få sen när jag orkar lägga upp dom. Vi gick även till en bar som ligger på min gata och drack lite drinkar. Mmmmumma. Det förtjänade vi!! Dock är jag några kronor fattigare idag men totaly worth it.

Har i princip legat i sängen hela dagen. Var inte alls bakis utan bara så otroligt trött. Eftersom vi börjar en ny kurs imorgon har jag inge plugg eller några måsten överhuvudtaget! Det gillar jag starkt. Ska strax möta upp Johanna och ta en fika och catch up. Efterlängtat!!!


Kort från Gili Island 2009, sitter på ett berg och kollar solnedgången.
Från vänster: Klara, Emmelie, Jennifer, Jag och Johanna.

Dåligt inflytande.

Haha jag har gjort något dumt....... Hahahahaha. Herregud, man ska inte göra sånt här på en tisdag!

Waka waka.

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Nu är äntligen tentan över och det känns helt okej. Efter tentan drog några i klassen till Jensen och åt god mat och drack vin/öl (jag drack bägge) Ooops. Sen drog jag, Elin och Ita till systemet och fyllde på förrådet. Mohaha. Här ska firas!!!! Jag vet att det är tisdag MEN DET SKITER JAG I. Ha en bra kväll för det ska jag ha.


Vet inte varför jag älskar dessa bilder. Jag bara gör det!

Pensionärsjävlar.

HAHAHAHAHAHA sitter och kollar på pensionärsjävlar och jag dör av skratt. Fan vad kul med äldre som kan skämta och skämma ut sig och bjuda på sig själv. Alltså ni förstår inte vad jag sitter och garvar just nu. Ni som inte tittar, GÖR DET!!



Ljushuvud.

Nu får det vara nog. Har lagt ner plugget, tentan imorgon får gå som den går!! Lova att hålla tummarna för mig, mellan 9-14. Ja vi ska sitta i fem timmar. Kul. Nä. Men var på ica och laddade upp, köpte: cocacola, banan, macka och en chokladbit. Så jag borde klara mig.

Satt precis och kollade på Paradise Hotel och funderade, fan vad jag känner igen den där Veronika. Sen sa hon att hon var från Timrå och då klickade det för lilla Emma och det är Lottas kompis. Lyckos henne som fått träffa Emanuel. Vilken pudding. Nu blir det att mysa ner sig i soffan och kolla på top model.


Här har vi en annan pudding!

Min roomie.

Nu har Jonna lämnat mig för sin egen lägenhet. Snyft. Känns redan så oerhört tomt! Helvete vilket stort golv jag har helt plötsligt. Vad ska jag göra med all plats? Kanske får köpa en kisse.. Eller en guldfisk?

Jag har haft så grymt roligt under dessa två månaderna. Vi har faktiskt varit med om en hel del på denna korta tiden. Skratt, tårar, minnen och kärlek. Jag tror verkligen att jag funnit en ny vän för livet. Och det är jag så glad för. Man kan aldrig få nog av bra vänner. Med risk för att bli alltför känslosam och blödig så avslutar jag nog här. Jonna vet precis hur jag känner om tiden hon varit här och för henne. Älskar dig gumman!

PS: Tack igen för presenten. Du är guld!


Maria Montazami.

Handen på rumpan! Är hon inte för skön? Maria for president!!!


Gissa vad jag gör?

Jo jag ska precis sätta mig och börja plugga. Är så sjukt äckligt less på denna juridik nu så ni anar inte. GAAAAH!!! Men imorgon är tentan och idag är sista pluggdagen. Frågan är hur mycket jag kommer kunna koncentrera mig när Jonna ska packa sina grejer och lämna mig?! Snyft. Jag hade även ställt klockan på 10 idag för en tvätttid. Tror ni jag hade kollat rätt? Nej såklart inte. Hade ju bokat tid vid 14. Ingen bra början på dagen!

RSS 2.0